Skip to main content

Browse: Top Level > Video > Computers & Technology

"><span Style="font-size: 10pt (1)
">Beide Telefoons Beschikken Niet Over Home- Of Andere Knoppen Die Vaak Op Andere Smartphones Zitten. In Plaats Daarvan Moet De Interface Via Gebaren Worden Bestuurd.</span></p> (1)
">Bekijk De Pre-order Bonus Content Voor King Arthur II In Deze <em>Dead Legion</em> Trailer.<br /></span></p> (1)
">Bijna Een Jaar Na De Intrede Van De Ultrabook Is De Algemene Indruk Dat Deze Laptops Erg Duur Zijn. Dit Jaar Moeten De Lichtere, Dunne Laptops Echter Goedkoper Worden En De HP Envy 4 Is Hier Een Voorbeeld Van. Redacteur Olaf Van Miltenburg Nam &lsquo (1)
">De Q10 Is De Eerste Blackberry Dat Uitkomt Met Fysiek Toetsenbord. Het Toetsenbord Haalt Wel Schermruimte Weg: De Diagonaal Van Het Scherm Is 3,1" En Heeft Een Resolutie Van 720x720 Pixels, Waardoor Het 330 Ppi Heeft. Het Gaat Wederom Om Een Touchscreen-lcd.&nbsp (1)
">In De Game Van Santa Monica Studios Kom Je Epische, Grote En Mythische Beesten Tegen, Die Je Als Speler Moet Verslaan. Hier Is Een Van Die Beesten Die Je Zult <span>tegen</span>komen: De Manticore, Een Mix Van Schorpioen, Leeuw, Vleermuis, Haai En Mens.</div> (1)
"> Launch Trailer Van Detectivegame L.A. Noire, Die Op 20 Mei Verschijnt<br /></span></p> (1)
">RAAM's Shadow, Die Vanaf Vandaag Te Downloaden Is Via Xbox Live Brengt Een Nieuwe Single Player Campaign Die 3 Uur Moet Duren. Het Verhaal Is Een Prequel Op Gears Of War 3 En Laat Je Missies Spelen Als Zowel De COG Als De Locust.</div> (1)
">THQ Digital Studios UK.</span></p> (1)
"A Future Vision" Trailer, Getoond Op EVE Fanfest 2011. (1)
"Boxee Box Review" (1)
" Dir="ltr">Lenovo Introduceerde Op De CES 2013 Een Zogenoemde Tafel-pc: Een All-in-one Met Groot Touchscreen Dat Plat Op Tafel Gelegd Kan Worden Zodat Meerdere Mensen Er Tegelijk Gebruik Van Kunnen Maken. De Fabrikant Levert Bij De Ideapad Horizon PC Onder Andere Enkele Accessoires Zoals Pionnen En Een Dobbelsteen Mee, Voor Het Spelen Van Spelletjes Als Monopolie En Airhockey.</span></span></p> (1)
"emerging Technologies" (1)
"media Art" (1)
"Mediterranean Traveler Map Pack" Voor Assassin's Creed: Revelations. In De Trailer Worden De 6 Maps Getoond Die In De Map Pack Zitten.</p> (1)
"My Player" Trailer (1)
"network Performance" (1)
"new Media' (1)
" Title="Introducing ASUS TAICHI, Transformer Book, The VivoTab And VivoBook Series" Dir="ltr">Asus Taichi, Transformer Book, VivoTab En VivoBook Series.</span></p> (1)
" Title="UFO: Enemy Unknown" Href="http://en.wikipedia.org/wiki/UFO:_Enemy_Unknown">UFO: Enemy Unknown</a> Uit 1994.</p> (1)
#1 Course Mastery (1)
#2 Rickie Fowler (1)
#5 Presidents Cup (1)
#mooc (1)
#webscale (1)
#zombie (1)
$100 Laptop (1)
&eacute (51)
&euml (1)
>Buckingham Palace Zijn Nagemaakt.</span></p> (1)
</em></p> (1)
</em><span>en Hoewel We In De Regel Niet Zo Veel Waarde Hechten Aan Dergelijke Marketingslogans, Is Het Moeilijk Te Ontkennen Dat De Fabrikant Met Het Nieuwe Startmenu, De Nieuwe WinRT-api En Het Werken Met Een Touchscreen Eigenlijk Een Radicaal Vernieuwd Besturingssysteem Ontworpen Heeft. De Nieuwe Touchinterface Kan In Combinatie Met De Store En De Nieuwe Apps Bovendien Bijna Als Een Tweede Besturingssysteem Gezien Worden.&nbsp (1)
</em>als De Joker.</p> (1)
</em>die Meer Vertellen Over Het Verhaal En De Setting Van ZombiU.</p> (1)
</p> (67)
</span></p> (4)
</span><a Title="Toshiba AT200: Prijzige Lichtgewicht" Href="http://tweakers.net/reviews/2526/8/toshiba-at200-prijzige-lichtgewicht-conclusie.html">AT200</a><span>. De Eerste Poging, De Folio 100, Werd Uitgebracht Toen Er Nog Geen Tabletversie Van Android Beschikbaar Was En Bleek Daarom Niet De Moeite Waard. De</span>&nbsp (1)
</span><a Title="Tweakers -- Panasonic Voegt Pen- En Spraakinvoer Toe Aan Nieuwe Plasma-tv's" Href="http://tweakers.net/nieuws/86496/panasonic-voegt-pen-en-spraakinvoer-toe-aan-nieuwe-plasma-tvs.html" Target="_self">kondigde</a><span>&nbsp (1)
</span><em>ultra-short Throw</em><span>-projector, Een Bijbehorend, Vast Projectorscherm Met Een Beelddiagonaal Van 100" En Smart-tv-functionaliteit. Tijdens De CES-beurs Ging Tweakers Langs Bij LG Om De Hecto Van Dichtbij Te Bekijken.</span></p> (1)
</span><em>Windows Reimagined&nbsp (1)
</span><span>en Ook De Processor Is Dezelfde (1)
</span><span>In Deze Videoreview Bespreken We Alle Aspecten Van Deze Nieuwe Asus Tablet En Kijken We Of De Fabrikant Niet Te Veel Consessies Heeft Moeten Doen Om De Nieuwe VivoTab Smart Voor 499 Euro Te Kunnen Verkopen.</span></p> (1)
</span><span Style="font-size: 13px (1)
</span>3,99 Kopen.</p> (1)
</span>Microsoft PhotoDNA Voor Opsporingsdoeleinden.</p> (1)
<br />Dat Hoofdpersonage Is Prophet. Voor Crysis 3 Is Prophet Voorzien Van Een Aantal Nieuwe Wapens, Waaronder De Composite Bow. Deze Boog Kan Diverse Pijlen Afschieten. Prophet Gebruikt Bijvoorbeeld Normale Pijlen Als Hij Vijanden Geruisloos Wil Uitschakelen, Maar Kan Ook Kiezen Voor Pijlen Met Een Explosieve Tip. Die Richten Meer Schade Aan, Maar Geven Ook Een Flinke Knal En Trekken Dus Weer Nieuwe Vijanden Aan. Daarnaast Hanteert Prophet Ook Een Nieuw Machinegeweer, Genaamd Typhoon, Dat Tot 500 Kogels Per Seconde Kan Afvuren. Uiteraard Zijn Er Meer Nieuwe Wapens Te Vinden In Crysis 3, Maar Vooralsnog Geeft EA De Informatie Nog Maar Mondjesmaats Vrij. Rond De E3, Die Begin Juni In Los Angeles Plaatsvindt, Wordt Meer Informatie Over Crysis 3 Verwacht. De Volledige Trailer Van De Game Kun Je Overigens <a Title="Crysis 3" Href="http://tweakers.net/video/5338/crysis-3.html" Target="_blank">hier</a> Bekijken.</p> (1)
<br />Ghost Recon: Future Soldier Verschijnt Op 24 Mei Voor De Xbox 360, PlayStation 3 En Pc.</p> (1)
<br />Wat Opviel Bij Het Spelen Van Ghost: Recon Future Solder Is Dat Het Spel Een Stuk Lastiger Is Als Het Samen Met Andere Mensen Gespeeld Wordt. Hoewel De Interface Van Het Spel Meehelpt Door Spelers Samen Soldaten Te Laten Markeren, Waardoor Het Makkelijker Wordt Om Ze Gelijktijdig Uit Te Schakelen, Is Het Risico Groot Dat Een Van De Spelers Toch Ontdekt Wordt. Dat Leidt Er Vaak Toe Dat De Speler Wordt Neergeschoten, Waarna De Overige Teamleden Dertig Seconden Krijgen Om De Gevallen Soldaat Weer Op De Been Te Helpen. Lukt Dat Niet Op Tijd Of Gaat Dezelfde Soldaat Drie Keer In Een Missie Neer, Dan Is De Missie Mislukt. Het Is Dan Ook Belangrijk Om Met Mensen Te Spelen Die Willen Samenwerken. Om Kansloze Co-op-potjes Te Voorkomen, Heeft Ubisoft Ervoor Gekozen Om Geen Open Matchmaking In Future Soldier Te Stoppen. Op De Consoles Werkt Het Systeem Op Basis Van Uitnodigingen. Hoe Dat Op De Pc In Zijn Werk Gaat, Kon Ubisoft Nog Niet Zeggen.<br />&nbsp (1)
<div Class="article"> (4)
<div Class="content-text" Style="text-align: Justify (1)
<div Id="playnav-curvideo-description-container"> (6)
<div Id="watch-description-text"> (11)
<div Style="float: Left (1)
<em>add-on</em> Van Skyrim, Genaamd Dragonborn. De Uitbreiding Vertelt Het Verhaal Van De Eerste Dragonborn En Voegt <em>Dragon-mounts</em> Toe Aan Het Spel. Dragonborn Is Vanaf 4 December Beschikbaar Voor De Xbox 360.</p> (1)
<em>maps</em> Uit Battlefield 2, Tien Nieuwe Wapens, Drie Nieuwe Voertuigen En Nog Meer.</p> (1)
<em>real Time Strategy</em>-game Is Gebouwd Op De Frostbite 2-engine En Komt In 2013 Uit Voor De Pc.</p> (1)
<em>total Conversion Mod</em>&nbsp (1)
<em>Voodoo Volts Dynamic Load Test Board</em>&nbsp (1)
<p>"Making Of" Van Ridge Racer Unbounded. In Deze Video Wordt Verteld Over De History En De Nieuwe Weg Die Ontwikkelaar Bugbear Entertainment Is Ingeslagen Met Ridge Racer Unbounded.</p> (1)
<p><a Title="Studioroosegaarde.net -- Studio Roosegaarde" Href="http://www.studioroosegaarde.net/" Target="_blank">Studio Roosegaarde</a>, Opgericht Door De Ontwerper Daan Roosegaarde, Noemt Zich Een <em>social Design Lab</em>. Samen Met Zijn Team Poogt Roosegaarde Kunst En Technologie Te Laten Versmelten In Allerhande Kunstobjecten. Zo Bouwde Hij De Afgelopen Jaren Het Lichtlandschap Dune, De Transparante Jurk Intimacy 2.0 En De Muurcreatie Lotus. Met Zijn Kunstobjecten, Die Interacteren Met De Toeschouwer En Gebruikmaken Van Moderne Technologie, Wist Roosegaarde Internationale Bekendheid Te Verkrijgen. Ook Kwam Roosegaarde Veelvuldig In De Media Met De <em>sustainable Dance Floor</em>, Een Dansvloer Die Energie Opwekt.</p> (1)
<p><em>Bad Guy</em> Handsome Jack Daagt Je Uit Om Hem Van De Troon Te Stoten. Borderlands 2 Is Vanaf 21 September Verkrijgbaar Voor Xbox, Playstation En PC.</p> (1)
<p><em>Creative Supervisor</em> Dennis Filipovic Legt Uit Hoe De Metagame Functie Werkt In Het Aankomende Anno 2070. De Strategiegame Van Ubisoft Komt Deze Week In De Winkels Te Liggen.</p> (1)
<p><em>Game Design Director</em> David Vonderhaar Vertelt Over Alle Nieuwe Opties Die Eerder Getoond Werden In De Multiplayer Trailer Van Call Of Duty: Black Ops II.</p> (1)
<p><em>Game Director</em> Jay Wilson, <em>Art Director </em>Christian Lichtner En <em>Lead Software Engineer </em>Jason Regier Zaten Bij Elkaar Om De Hudige Status Van De Ontwikkeling Van Diablo III Te Bespreken.<strong></strong></p> (1)
<p><em>Lead Level </em>Designer Evan Champlin En Game Designer Ryan McCabe Geven Meer Details Over Hoe De Multiplayer Van Ghost Recon Future Soldier Multiplayer Verschilt Ten Opzichte Van Andere Shooters.</p> (1)
<p><em>Line Producer</em> Nick Channon Legt Uit Waarom De Nieuwe <em>Attacking Intelligence</em> In FIFA 13 Een Verbetering Is Ten Opzichte Van Vorig Jaar.</p> (1)
<p><em>Sr. Combat Designer </em>Corey Gaspur En <em>Gameplay Designer</em> Eric Fagnan Leggen De Verschillende Eigenschappen En Voordelen Uit Van Iedere Speelbare Klasse In De Multiplayer Van Mass Effect 3.</p> (1)
<p><span><span>Freddy Krueger-acteur Robert Englund Maakt Zijn Opwachting In De DLC Van Call Of Duty: Black Ops, Escalation.</span></span></p> (1)
<p><span>Behalve Met De Windows Phone 8X Komt HTC Met De 8S, Een Goedkoper Toestel Met Een 1GHz-dualcore-Qualcomm S4 MSM8627-processor, 512MB Werkgeheugen En Een Kleiner Scherm. Het Display Meet 4" En Heeft Een Resolutie Van 800x480 Pixels. De 8S Heeft Een 5-megapixelcamera En Een Micro-sd-kaartslot, Maar Mist Een Frontcamera En Nfc. Aan Opslag Is 4GB Beschikbaar, Evenals 2,4GHz 802.11n-wifi En Bluetooth 2.1. De Accu Heeft Een Capaciteit Van 1700mAh.</span></p> (1)
<p><span>De Nexus 10 Is Uitgebracht In November, Maar In Nederland Bleef Het Stil. Samsung Besloot Nederland Over Te Slaan En Ook Google Heeft De Tablet Niet In Nederland Op De Markt Gebracht. De Tablet&nbsp (1)
<p><span>De Nieuwste Behuizing In De Storm-serie, Die Niet Alleen Uit Behuizingen Bestaat, Maar Ook Randapparatuur Als Muizen, Toetsenborden En Hoofdtelefoons Omvat, Is De Stryker. Om In Te Gaan Op De Engelse Naam: <em>striking</em> Is De Glimmend Witte Behuizing Zonder Meer. De CM Storm Stryker Is Een Groot, Wit Gevaarte, Dat Met Zijn Handvat Een Toepassing Voor Bezoekers Van Lanparty's Belooft En Dus Op Gamers Gericht Is.</span></p> (1)
<p><span>De VivoTab Smart Heeft Een</span><span>&nbsp (1)
<p><span>De XPS 13 Heeft Zoals Zijn Naam Al Doet Vermoeden Een 13,3"-scherm. Toch Lijkt De Ultrabook Een Stuk Kleiner En Hebben We Bijna Met Een 11,6"-notebook Te Maken. In Deze Productvideo Zie Je Alle Details Van Deze Ultrabook.<br /></span></p> (1)
<p><span>Ditmaal Kijken We Naar Acers Iconia Tab A700. Van Buiten Lijkt Acers Tablet Identiek Aan De A510&nbsp (1)
<p><span>Fujitsu Toonde Op Cebit Zijn Eerste Android 4.0 Tablet, Die Aangedreven Wordt Door Een Tegra 3-chip Van Nvidia. De 10,1" Stylistic M532 Heeft Een Schermresolutie Van 1280x800 Pixels En Redelijk Wat I/o-poorten.</span></p> (1)
<p><span>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid. In Deze Vierde Aflevering Gaan We Langs Bij Robert Webbe, Op Het Forum Bekend Onder De Nick Robertwebbe. Hij Heeft Een Grote Collectie Met Honderden Oudere En Nieuwere Telefoons, Zoals De Stokoude Nokia Die Oud-president Gorbatsjov Van De Sovjet-Unie Nog Gebruikte Om Te Bellen. Hij Laat Zijn Meest Bijzondere Collector's Items Zien.</span></p> (1)
<p><span>Introductievideo Van SURF Ter Gelegenheid Van Het &nbsp (1)
<p><span>LG Kondigde Eind December Vorig Jaar Als Aanloopje Naar De CES-beurs De Hecto Laser TV Aan. Deze Benaming Wekt Verwarring. De Hecto Laser TV Is Namelijk Een Combinatie Van Een&nbsp (1)
<p><span>Nog Geen Drie Maanden Geleden Recenseerden We Toshiba&acute (1)
<p><span>Ontwikkelaar Sixense Studios Brengt Op 6 November Portal 2 In Motion Op De Markt, Een Uitbreiding Voor Portal 2 Die Gemaakt Om Te Spelen Met De PlayStation Move-controller.</span></p> (1)
<p><span>Panasonic&nbsp (1)
<p><span>Redacteur Wout Funnekotter Bespreekt De Iconia Tab W510 Van Acer. Opvallend Aan De W510 Is Zijn Scherpe Prijs (1)
<p><span>Samsung Heeft Onlangs Zijn Tweede Generatie Galaxy Tab-tablets Uitgebracht En Hoewel Een Nieuwe Serie Producten Vaak Verbeterd Is, Kan Dat In Dit Geval Niet Zomaar Gezegd Worden. De Hardware Is Namelijk Niet Significant Veranderd. Waar Andere Fabrikanten Hun Nieuwste Tablets Uitrusten Met Quadcore-socs Met Krachtige Gpu's, Gebruikt Samsung De Omap 4430-dualcore, Die Alweer Uit Het Eerste Kwartaal Van 2011 Stamt.&nbsp (1)
<p><span>Sir Hammerlock's Big Game Hunt-trailers Zijn Erg Vermakelijk En Ook Deze Zal Bij Menig Borderlands 2-speler Een Glimlach Op Het Gezicht Toveren. In Deze Trailer Zien We Dat We Het Zullen Opnemen Tegen Professor Nakayama En Een Heleboel Nieuwe Monsters. De Derde Uitbreiding Van Borderlands 2 Is Vanaf 16 Januari Verkrijgbaar Via De Verschillende Storeplatforms Voor Europa.</span></p> (1)
<p><span>Volgens Sommigen Gaat 2012 De Geschiedenisboeken In Als Het Jaar Waarin De Pc Definitief Op Zijn Retour Was. Het Vaak Voorspelde Einde Van De Desktop In Het Bijzonder Zou Met De Doorbraak Van Tablets Dit Jaar Definitief Zijn Ingezet.</span></p> (1)
<p><span>Vorig Jaar Waren De 'Super Oled'-schermen De Publiekstrekker Op De CES-stand Van Samsung. Deze Waren Dan Ook Niet Te Missen Doordat Ze Bij De Ingang Van De Stand Stonden. Iets Verder Weggestopt Was Een Prototype Te Zien Van Een 70"-4k-tv, Maar Het Leek Erop Alsof Samsung Er Niet Al Te Veel Aandacht Aan Wilde Besteden.</span><br /> <br /> <span>Dat Is Dit Jaar Wel Anders. Op De Stand Van Samsung Is Flink Ruimte Gemaakt Voor De Nieuwe S9 UGD-serie Van Samsung. Dat Moet Ook Wel, Want Het 110"-model Doet Met Een Breedte Van Zo'n 2,5 Meter Niet Onder Voor Die Van Een Vrachtwagen. Naast De 110"-versie Toonde Samsung Ook Een 85"-model. Beide Modellen Zijn Uhd-tv's, Of 4k-tv's In De Volksmond. Tweakers Kon Niet Wachten Om Een Glimp Op Te Vangen Van Deze S9 UHD-serie, Die In Nederland Waarschijnlijk Door Het Leven Zal Gaan Als S9000.</span></p> (1)
<p><span>Windows 8 Is Volgens Microsoft&nbsp (1)
<p><span Class="date"> </span>Microsoft Heeft Op Computex In Taipei Een Aantal Nieuwe Features Van De Volgende Versie Van Windows Laten Zien. De Nadruk Lag Op De Nieuwe Tabletinterface, Die Duidelijk Ge&iuml (1)
<p><span Class="hps" Title="Klik Voor Alternatieve Vertalingen">Inquisitors</span>&nbsp (1)
<p><span Class="st">Adrian Lacey Vertelt In Deze Video Meer Over De Co-op In </span>Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier</p> (1)
<p><span Class="st">Bethesda Softworks</span> Heeft Een <em>live-action</em> Trailer Laten Maken Van Het Vijfde Deel In De Elder Scrolls-serie, Skyrim. Het Vervolg Speelt Zich Tweehonderd Jaar Na Oblivion Af En Draait Om Het Verslaan Van Een Drakengod Die De Aarde Wil Vernietigen.</p> (1)
<p><span Class="st">Met <em>Guardians Of Middle-Earth</em> Wil Het Dota Naar De Huiskamer Brengen En Dus Een Variant Maken Die Gespeeld Kan Worden Op Xbox 360 En PlayStation 3.<br /></span></p> (1)
<p><span Class="st">Op Uitnodiging Van Codemasters Bracht Jurian Ubachs Een Bezoek Aan </span><span Class="st">de</span> <span Class="st">N&uuml (1)
<p><span Class="st">Rebellion Development En 505 Games Werkte Samen Met WOII Historicus Martin Pegler Om Sniper Elite 2 Zo Realistisch Mogelijk Te Maken.<br /></span></p> (1)
<p><span Id="ctl00_PH2_ArticleViewer1_ArticleText" Style="display: Block (1)
<p><span Lang="nl"><span Class="hps">De Tweelingbroers Dante En Vergil Vechten Zij Aan Zij Tegen De Demonen In DmC Devil May Cry.<br /></span></span></p> (1)
<p><span Lang="NL">Een Nieuwe Developer Diary Van Relic Entertainment Waarin Ze Uitleggen Waarom Ze </span>Warhammer 40.000: Space Marine Een 'e<span Lang="NL">ntertainment Blockbuster' Vinden.<br /></span></p> (1)
<p><span Lang="NL">Een Trailer Die Een Missie Laat Zien Waarin Je Net Bent Ontvoerd Door De Syndicate En Je Uiteindelijk Weer Ontsnapt.</span></p> (1)
<p><span Lang="NL">In Deze Trailer Worden De Vier Hoofdrolspelers En Hun Specifieke Vaardigheden Voorgesteld.</span></p> (1)
<p><span Lang="NL">Trailer </span><span Lang="NL">waarin Audio Director Steve Szczepkowski, Componist Michael McCann, De Stem Van Adam Jensen, Elias Toufexis En Sound Designer Yohann Boudreault Praten Over De Muziek En Het Geluid In Deus Ex: Human Revolution.</span></p> (1)
<p><span Lang="NL">Turn 10 Studios Heeft Een Sneak Peek Van Zijn Grootste Racinggame Van Dit Jaar Vrijgegeven. Forza Motorsport 4 Zal Vanaf Op 14 Oktober In Nederland Verkrijgbaar Zijn. In Een Videodocumentaire Is De Creatie Van De Nieuwe Berner Alpen-track Zien. <br /> </span></p> (1)
<p><span Lang="NL-BE">De Eerste Gameplay-trailer Van Renegade Ops</span></p> (1)
<p><span Style="color: Black (1)
<p><span Style="font-size: 13px (1)
<p><strong></strong>Een Diepere Blik Op De "Close-Range Assault" Modus.</p> (1)
<p><strong>Uitgever Rockstar Heeft Een Eerste Trailer Vrijgegeven Van Grand Theft Auto V. De Clip, Die Anderhalve Minuut Duurt, Maakt Duidelijk Dat De Game Zich Afspeelt In Het Fictieve Los Santos.</strong></p> (1)
<p>'Een Muzikale Trip Door Journey,' Is De Ondertitel Van De Trailer Die Sony Vrijgegeven Heeft Van De Nieuwe Game Van Flower-ontwikkelaar Thatgamecompany.</p> (1)
<p>'Revenge Is Everything' Stelt Bethesda In De Trailer Van Dishonored, Waarin Een 'supernatural Assassin' De Hoofdrol Speelt.</p> (1)
<p>'The Vet' (Sam Worthington) En 'the N00b' (Jonah Hill) Krijgen Ruzie Terwijl Ze Bezig Zijn Met Call Of Duty: Modern Warfare 3.</p> (1)
<p>'Trailer' Voor De Nieuwe MySpace</p> (1)
<p>0 A.D. Alpha 9 -- Roman Gameplay</p> (1)
<p>0 A.D. Is Een Opensource, Cross-platform Real-time Strategy Spel, Waar Wildfire Games Nu Samen Met Zo'n Honderd Vrijwilligers Aan Werkt. Het Is Een Historisch Oorlogs- En Economiespel Dat Zich Van 500 Jaar Voor Tot 500 Na Het Begin Van De Christelijke Jaartelling Afspeelt En Waarmee Spelers Het Ontstaan Van De Westerse Beschaving Kunnen Naspelen. De Ontwikkeling Is In 2003 Gestart Als Een&nbsp (1)
<p>007 Legends Zal Zes Verhaallijnen Van James Bond-films Bevatten, Waaronder Ook <em>Moonraker</em> (zie Video) En De Aankomende Film <em>Skyfall</em>. De Ontwikkeling Van De Game Ligt In Handen Van Eurocom, Dat Eerder GoldenEye 007: Reloaded Afleverde Onder De Vleugels Van Activision.</p> (1)
<p>2K Games Heeft De Volledige E3-presentatie Van BioShock Infinite Vrijgegeven. Deze Gameplay-demonstratie Duurt Maar Liefst 15 Minuten.</p> (1)
<p>2K Games Heeft Een Nieuwe Video Van The Darkness II Vrijgegeven, Waarin Te Zien Is Hoe Het Hoofdpersonage Met Twee Wapens Zijn Vijanden Te Lijf Gaat. De Game Is Een Vervolg Op The Darkness, Dat Oorspronkelijk Uitkwam In 2007.</p> (1)
<p>3d-nanoprinter Van Vienna University Of Technology</p> (1)
<p>3D Realms Gaat Samen Met Ontwikkelaar General Arcade Van De Klassieke Shooter Shadow Warrior Een Versie Maken Voor IOS. Het Origineel Verscheen In 1997 En Draaide Op De Build-engine, Die 3D Realms Eerder Gebruikte Voor Duke Nukem 3D.</p> (1)
<p>15 Seconden Durende Tv Reclame Van Call Of Duty: Black Ops II Is &euml (1)
<p>2010-2015 Update</p> (1)
<p>2012 Was Voor&nbsp (1)
<p>Aan De Illinois Institute Of Technology Is Een Robot Ontwikkeld Die Zich Zowel Via De Grond Als Via De Lucht Kan Verplaatsen. De&nbsp (1)
<p>Aankondigingstrailer Van Beyond: Two Souls, Het Nieuwste Project Van Ontwikkelstudio Quantic Dream. De Hoofdrol Wordt Vertolkt Door Actrice Ellen Page.</p> (1)
<p>Aankondigingstrailer Van Disney Infinity, Een Open-wereld-game Waarin Je Avonturen Met Allerlei Personages Uit Het Disney-universum Kunt Beleven. Denk Hierbij Aan Pirates Of The Caribbean, The Incredibles, Toy Story En Monsters University. Het Concept Is Gelijk Aan Dat Van Skylanders, Via Een USB-accessoire Breng Je Fysieke Disney-figuren De Game In. De Game Verschijnt In De Zomer Van 2013 Voor Nagenoeg Alle Platformen.</p> (1)
<p>Aankondigingstrailer Van Mafia Wars 2. De Opvolger Van De Populaire Social Game Verschijnt Binnenkort.</p> (1)
<p>Aankondigingstrailer Van Outlast, Een Survival-horrorgame Van De Canadese Studio Red Barrels Games.</p> (1)
<p>Aankondigingstrailer Van Rpg The Witcher 3: Wild Hunt. De Game Verschijnt In 2014 Voor De Pc En De Volgende Generatie Consoles. De Spelwereld Zou Dertig Keer Zo Groot Zijn Als Die Van Zijn Voorganger. De Game Wordt Gemaakt Met De Nieuwe REDengine 3.</p> (1)
<p>Aankondigingstrailer Van Thunder Wolves. Het Helikopterspel Verschijnt Als Downloadbare Titel Voor De Pc, PlayStation 3, En Xbox 360.</p> (1)
<p>Aankondigingsvideo Van De Motorola Defy Mini.</p> (2)
<p>Aankondigingsvideo Voor De Spotify-app Voor Apples IPad.&nbsp (1)
<p>Abonnees Van <a Title="Adobe.com -- Creative Cloud" Rel="external" Href="http://www.adobe.com/products/creativecloud.html" Target="_blank">Creative Cloud</a>, Dat Nog In De Eerste Helft Van Dit Jaar Beschikbaar Moet Komen, Krijgen Toegang Tot Alle Creative Suite 6-software En De Bijbehorende Tools Die Adobe Ook Verkoopt In Zijn Creative Suite-pakketten.</p> (1)
<p>Accolades Trailer, Met De Diverse Lovende Woorden Die Er Over De Game In De Internationale Pers Verschenen Zijn</p> (1)
<p>Acer Is Met De A510 Na Asus De Tweede Fabrikant Die Op De Markt Komt Met Een Android-tablet Die Wordt Aangedreven Door Nvidia's Tegra 3-quadcore. In Deze Review Bekijken We Acers Nieuwste Android-tablet En Vergelijken We Hem Met Andere Modellen In Dezelfde Prijsklasse. Voorheen Bood Acer Voor Hetzelfde Geld Net Even Wat Minder Dan De Concurrentie, Is Dat Nu Verbeterd?</p> (1)
<p>Acer Presenteerde Tijdens CeBIT In Hannover De Nieuwe Aspire V3 Laptop. Acer Brengt Dit Model Uit In Drie Varianten, Een 14'', 15,6'' En 17,3' Model.</p> (1)
<p>Acer Toonde Op De Computex 2012 In Taipei Haar Ultrabook Aspire Timeline Ultra M5.</p> (1)
<p>Acer Was De Eerste Fabrikant Die Tijdens De CES Zijn Persconferentie Organiseerde. Redacteur Olaf Van Miltenburg Bekeek Na Afloop Van De Persconferente Naar Twee Nieuwe Notebooks Van Acer, De Timeline Ultra En De Aspire S5.</p> (1)
<p>Achter De Schermen Met John Carpenter En Steve Niles.</p> (1)
<p>Acht Nieuwe Single-player En Co-op Speelbare Modi Op Twee Gloednieuwe Lokaties.</p> (1)
<p>Acitivison Toont De Verbeterde Functionaliteit Van De Call Of Duty: Elite-dienst In Black Ops II.</p> (1)
<p>Acteur Peter Stormare, Bekend Van De Films Fargo En The Big Lebowski,&nbsp (1)
<p>Actiespel Voor De PlayStation 3 Dat Wordt Ontwikkeld Door Zindagi Games En Door Sony In De Herfst Uitgebracht Zal Worden.</p> (1)
<p>Activision's GoldenEye 007 Reloaded Is Een Remake Van De Eerder Verschenen Titel Op De Wii. In Deze Nieuwe Versie, Die Alleen Op De PlayStation 3 En Xbox 360 Verschijnt, Zit Ook Een Nieuwe Modus, Genaamd <em>MI6 Mode</em>.</p> (1)
<p>Activision Blizzard Heeft De Openingscinematics Van World Of Warcraft: Mists Of Pandaria Online Gezet.</p> (1)
<p>Activision Brengt De Klassieke James Bond-shooter Naar Het HD-tijdperk Op De PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Activision Brengt Later Dit Jaar Skylanders Swap Force Uit. De Zestien Poppetjes Die Voor De Game Beschikbaar Zijn, Kunnen Bij Hun Middel Gesplitst Worden, Waarna De Bovenste Helft Gecombineerd Kan Worden Met De Onderste Helft Van Een Ander Poppetje.</p> (1)
<p>Activision Heeft De Eerste Trailer Van Call Of Duty: Black Ops II Vrijgegeven. De Video Geeft Veel Informatie Over De Inhoud Van Activisions Nieuwe Schietspel. Het Verhaal Wordt In De Trailer Ingeleid Door Frank Woods, Het Hoofdpersonage Uit De Eerste Call Of Duty: Black Ops.</p> (1)
<p>Activision Heeft Een Nieuwe Trailer Vrijgegeven Van Hun Aankomende Shooter Call Of Duty: Modern Warfare 3. In De Video Zien We Meer Van De Singleplayermodus, De Verschillende Wereldsteden Waarin Het Verhaal Zich Afspeelt En De Voertuigen Van De Game.</p> (1)
<p>Activision Heeft Het Call Of Duty Championship Aangekondigd. Teams Van Vier Spelers Van Call Of Duty: Black Ops II Kunnen Meedoen Aan Het Toernooi En 32 Teams Kunnen Uiteindelijk In Hollywood Strijden Om Een Miljoen Dollar Aan Prijzengeld.</p> (1)
<p>Activision Heeft Ter Gelegenheid Van De Comic-Con In San Diego Een Nieuwe Trailer Vrijgegeven Van De Nieuwe Game Van Spider-Man, The Edge Of Time.</p> (1)
<p>Activision Licht Alvast Een Tipje Van De Sluier Van De Zombies Mode Van Call Of Duty: Black Ops II.</p> (1)
<p>Activision Zette Op De Gamescom Alvast De Toon Voor Rezurrection, De Vierde Dlc-pakket Voor Call Of Duty: Black Ops. Het Levelpakket Verschijnt Op 23 Augustus Voor De Xbox 360, Voor Pc En PlayStation 3 Volgt Rezurrection Op Een Nog Onbekende Datum.</p> (1)
<p>Afgelopen December Gaf Asus Met Zijn Transformer Prime Het Startschot Voor De Tweede Generatie Android-tablets. De Prime Was Dankzij Zijn Tegra 3-quadcore-soc Een Stuk Sneller Dan Alle Tablets Die Ervoor Op De Markt Waren Gekomen En In Januari Volgde Een Update Die Android Ice Cream Sandwich Naar De Prime Bracht. Asus Wil Echter Een Complete Line-up Op De Markt Zetten, Inclusief Modellen Voor Kopers Met Een Krapper Budget. Voor Die Mensen Is Er Nu De Transformer 300T. Deze Is Op Veel Punten Vergelijkbaar Met De Prime - Zo Is Ook De 300T Uitgerust Met Een Tegra 3-soc - Maar Is In Allerlei Opzichten Net Wat Minder Luxe. De 300T Is De Rechtstreekse Opvolger Van De TF101, De Allereerste Transformer, Die Een Jaar Geleden Op De Markt Kwam. De TF101 Bleek Een Van De Populairste Modellen Van De Eerste Lichting Android-tablets. In Deze Review Bekijken We Of Asus Met De 300T Opnieuw Een Goede Prijs-prestatieverhouding Heeft Weten Te Vinden.</p> (1)
<p>Afgelopen Dinsdag, De Dag Dat Diablo III Eindelijk Verscheen, Waren Leonard Boyarsky En Julian Love In Een Gameswinkel In Hilversum. De <em>lead World Designer</em> En <em>lead Technical Artist</em> Deelden Handtekeningen Uit En 'vierden' De Release Van Hun Grote Passie Met Fans Van De Rpg. Tweakers.net Sprak Met Beide Blizzard-kopstukken En Vroeg Aan De Aanwezige Fans Natuurlijk Ook Wat Ze Van De Opmerkelijk Lange Ontwikkeltijd Vonden.</p> (1)
<p>Afgelopen Weken Vroeg Tweakers.net Leden Van Gathering Of Tweakers De Vragen Op Te Schrijven Die Zij Aan Robert Bowling, <em>creative Strategist </em>bij Infinity Ward, Zouden Willen Stellen. Aan De Hand Van Deze Vragen Werd Afgelopen Week Een Video-interview Opgenomen Met Bowling, Waarin Diverse Op Het <a Title="Gathering Of Tweakers -- Stel Je Vraag Aan Robert Bowling Van Infinity Ward!" Href="http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1465268" Target="_blank">forum</a> Aangesneden Onderwerpen Aan Bod Kwamen. We Willen Alle Leden Die Hun Vraag Hebben Gepost Bedanken Voor Hun Bijdrage!</p> (1)
<p>Aflevering 4 Van 'In The Eye Of ZombiU'. Hierin Vertellen Medewerkers Van Het Developersteam Over De Multiplayer En De Mechanica Die Erachter Steekt.</p> (1)
<p>A Game Of Dwarves Is Een Strategische Management Game En Geeft Je De Controle Over Een Groep Dwergen. De Game Zal Uitkomen Voor Pc En Playstation 3.</p> (1)
<p>Agent Huntley, Een Voormalig CIA-agent, Neemt Je Mee In De Wereld Van Far Cry 3.</p> (1)
<p>Alex Toplansky, Creative Producer Bij Deep Silver Praat Ons Door De Eerste Video Van De Nieuwe Dead Island-titel: Riptide. De Opvolger Van Dead Island Is Dit Verhaal, Dat Op Het Eiland Palanai, In De Banoi-archipel Is Gesitueerd: Een Eiland Bomvol Zombies En Nog Een Paar Overlevenden. Het Spel Zal Beschikbaar Zijn Voor De PS3, Xbox 360 En Pc. Naar Verwachting Ligt Het Vanaf 23 April In De Winkelschappen.</p> (1)
<p>Algemeen Directeur Andrew Mo En Uitvoerend Producent Mike Pagano Geven Tips Voor Het Bouwen Van Je Stad In De Facebook-game SimCity Social.</p> (1)
<p>Algemene Gameplay Van Assassin's Creed: Revelations. In Deze Video Is Te Zien Hoe Ezio Zich Voortbeweegt Over De Daken, Waarbij Hij Gebruikt Maakt Van Zijn Hookblade En De Ziplines. Ook Rekent Hij Af Met Enkele Bewakers Op De Daken.</p> (1)
<p>Algemene Gameplay Van Grand Slam Tennis 2. In Deze Video Is Te Zien Hoe John McEnroe Een Potje Tennis Speelt Tegen Roger Federer Op Het Heilige Gras Wimbledon.</p> (1)
<p>Algemene Gameplay Van The Darkness II. Let Op! Deze Video Kan Als Spoiler Ervaren Worden Door Gamers Die The Darkness II Nog Gaan Spelen. In Deze Video Is Te Zien Hoe Jackie Vecht Tegen Verschillende Vijanden, Gebruikmaakt Van <a Class="spell" Href="http://www.google.nl/search?hl=nl&amp (1)
<p>Algemene Gameplay Van UFC Undisputed 3. In Deze Video Is Te Zien Hoe Rashad Evans Het Opneemt Tegen Mauricio "Shogun" Rua.</p> (1)
<p>Aliens, Vlammende Scheten En Jezus Met Een Machinegeweer: Zoiets Is Alleen Mogelijk In South Park. The Stick Of Truth Komt Uit Op De Pc, PlayStation 3 En Xbox 360, En Neemt De Gamer Mee Langs De Bekende Vierdeklassers, Op Een Epische Missie Om Cool Te Worden.</p> (1)
<p>Alleen Kijkend Naar Nieuwe Modi En Features, Komt FIFA Het Best Voor De Dag. EA Introducteert EA Football World En De Online Modi Zijn Flink Uitgebouwd. PES Blijft Vooral Bij Zijn Leest, Maar Brengt Wel De Training Mode Terug.</p> (1)
<p>Alle Kenmerken Van De Sony Cybershot DSC-WX30 Op Een Rij.</p> (1)
<p>Alle Speelmogelijkheden Van MotorStorm: Apocalypse Op Een Rijtje.</p> (1)
<p>Alle Vernieuwingen Van FIFA 12 Op Een Rijtje.</p> (1)
<p>Al Maanden Lang Gingen Er Geruchten Dat Nintendo In Los Angeles Een Nieuwe Spelcomputer Bekend Zou Maken. Ondanks Dat Er Tijdens De Persconferentie Een Tijd Lang Mysterieus Over Werd Gedaan, Werd Hij Dan Eindelijk Aangekondigd: De Wii U. De Wii U Is De Opvolger Van De Nintendo Wii En Is Bedoeld Om Opnieuw Innovatie Te Brengen En Een Breed Publiek Te Bedienen. De Nintendo Wii U Is Niet Alleen Veel Krachtiger Dan Zijn Voorganger, Met Deze Nieuwe Spelcomputer Introduceert Nintendo Ook Een Geheel Nieuwe Controller.</p> (1)
<p>Al Sinds De E3 Van 2010 Houdt Redacteur Jurian Ubachs Sleeping Dogs, Dat Toen Nog True Crime: Hong Kong Heette, Goed In De Gaten. De Game Weet Zich Ten Opzichte Van Grand Theft Auto Heel Goed Staande Te Houden En Kan Wel Eens De Beste <em>free-roaming</em>-game Van Dit Jaar Worden. In Deze Videoreview Zie Je Beelden Van De PlayStation 3-versie En Hoor Je Van Jurian Alle Positieve En Negatieve Punten Van Deze Verrassend Goede Game.</p> (1)
<p>Alweer Het Zevende Deel In De Vechtspellen-serie Van Namco. Soulcalibur V Zal Volgend Jaar Voor De PS3 En Xbox 360 Verschijnen.</p> (1)
<p>AMD Heeft Met Zijn Nieuwste Serie Processors, De Zambezi-processors Die Ook Wel Als Bulldozer Bekend Staan, Het Snelste Processor Ter Wereld-record In Handen. Het Topmodel Van De Serie Processors Werd Overgeklokt Tot Ruim 8,4GHz.</p> (1)
<p>AMD Trinity Demo: Een Trinity-apu Stuurt Dirt 3 (dx11, Lage Settings Op 1920x1080) Aan, Terwijl Tegelijk Een Video Wordt Geconverteerd En Op Een Derde Scherm Video Wordt Afgespeeld.&nbsp (1)
<p>Amerikaanse Onderzoekers Hebben Een Paar Robotbenen Ontwikkeld Die Naar Eigen Zeggen Het Meest Op Die Van Mensen Lijken. De Kunstmatige Spieren, Botten En Sensorische Systemen Zijn Gemodelleerd Naar Biologisch Voorbeeld.</p> (1)
<p>Amerikaanse Wetenschappers Hebben Een Manier Gevonden Om Elektriciteit Op Te Wekken Door Op Een Plaatje Met Virussen Te Drukken.</p> (1)
<p>An "Ultra Upgrade" Trailer For PC</p> (1)
<p>Anarchy Reigns Komt Met De Trailer Van Het Personage Max. Met De Wapens Positron Blade En Tesla Blitz Laat Max Zijn Moves Zien En Gaat Hij Door Zijn Tegenstanders Als Een Warm Mes Door Boter. Beschikbaar Voor PS3 En Xbox 360, Vanaf 11 Januari 2013.</p> (1)
<p>Angry Birds: Star Wars Trailer Genaamd: Too Short. Rovio Brengt Dit Nieuwe Thema Uit Op 8 November 2012.&nbsp (1)
<p>Angry Birds Trilogy, Bestaande Uit Angry Birds, Angry Birds Seasons &amp (1)
<p>Animatie Van De Nasa Waarin Is Te Zien Hoe De Upper Atmosphere Research Satellite Grotendeels Zal Verbranden In De Atmosfeer Maar Dat Delen Neer Zullen Komen Op Aarde.</p> (1)
<p>Annihilation In The Jungle Trailer</p> (1)
<p>Anno 2070, De RTS Van Ubisoft's Krijgt Deze Herfst Een Grote Uitbreiding. Deep Ocean Voegt Een Nieuw <em>civilization</em> Level Toe, Met De <em>Tech Factie </em>uitgebreid Met De <em>Genius Class</em>.</p> (1)
<p>Announcements Van Mad Riders, De Downloadgame Van Het Poolse Techland, Die Verschijnt Voor Pc, Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>Announcement Trailer Van <span Lang="NL-BE">House Of The Dead 4, Dat Op 18 April Verschijnt Via Het PlaySTation Network.<br /></span></p> (1)
<p>Announcement Trailer Van Downloadable Only Game Warhammer 40.000: Kill Team, Een Topdown Shooter Die Gemaakt Wordt Door <span Style="font-family: &quot (1)
<p>Announcement Trailer Van Sleeping Dogs, Een 'nieuwe' Game Van Square Enix Die Eigenlijk Een Voortzetting Is Van True Crime: Hong Kong Onder Een Andere Naam.</p> (1)
<p>Announcement Trailer Van Tower Defense Game Die Verschijnt Voor Pc En Xbox Live Arcade</p> (1)
<p>Another World Is Beschikbaar Voor Android. De Game Die Oorspronkelijk Uit Kwam In 1991 Kun Je Nu Ook Spelen Op Je Android Apparaat.</p> (1)
<p>Antec LanBoy Air Yellow</p> (1)
<p>Apple Heeft De IPad Mini Aangekondigd (1)
<p>Apple Heeft Dit Najaar Traditiegetrouw Zijn Lijn IMacs Vernieuwd. Na Het Oude Unibody-model, Dat Drie Iteraties Meeging, Kreeg De 2012-uitvoering Een Dunnere Behuizing. Niet Alleen Het Uiterlijk Kreeg Een Update, Ook Aan De Binnenkant Werd De IMac Onder Handen Genomen.</p> (1)
<p>Apple Heeft Een Kerstcommercial Opgenomen Waarin De Kerstman Gebruik Maakt Van Het Personal Assistent-toepassing Siri. Zo Is Te Zien Hoe De Kerstman Een Nieuw Bericht Heeft Van Mevrouw Claus En Heeft Hij Een Overvolle Agenda.</p> (1)
<p>Apple Heeft Op Een Eigen Evenement In San Francisco De IPhone 5 Aangekondigd. Zoals Al Maanden Uit Geruchten Kon Worden Opgemaakt, Is Het De Eerste IPhone Met Groter Scherm. De IPhone 5 Komt 28 September In Nederland Uit.</p> (1)
<p>Apple Heeft Siri Voor De IPhone 4S Aangekondigd. Dit Spraaksysteem Zorgt Ervoor Dat Je Me Je Stem Berichten Kunt Sturen, Herinneringen Aan Kunt Maken En Informatie Kunt Opvragen.</p> (1)
<p>Apple Heeft Zijn Derde Tablet In De IPad-serie Aangekondigd. De Verbeterde IPad Heeft Een Vier Keer Zo Hoge Resolutie Als Zijn Voorganger. Verder Is De Camera Verbeterd. Vanaf 23 Maart Is De Nieuwe IPad In Nederland Te Koop.</p> (2)
<p>Apple Komt Met Een Verbeterde Versie Van De IPhone 4, De IPhone 4S. De Smartphone Heeft Een Dual-core A5 Chip, Een 8-megapixel Camera, IOS 5, ICloud En Siri.</p> (1)
<p>Apple Toont De Nieuwe Macbook Pro 13" Met Retina-display In Een Reclamevideo.</p> (1)
<p>Apture Bestaat Sinds 2007 En Is Een Dienst Waarmee Uitgevers En Bloggers Een Interactieve Laag Aan Hun Website Kunnen Toevoegen. Zo Kan Met Het Selecteren Van Een Stuk Tekst Op De Website In Een Nieuw Scherm Direct Naar Meer Informatie Op Google En Wikipedia Worden Gezocht.</p> (1)
<p>Archos Demonstreert Zijn Twee Nieuwe Honeycomb-tablets.</p> (1)
<p>Archos Heeft Altijd Sterk Op De Prijs Gelet En Staat Daarom Bekend Als Een Budgetmerk. Redacteur Wout Funnekotter Nam&nbsp (1)
<p>Arma 3 Speelt Zich Af Op Het Griekse Eiland Limnos En Bevat Het Grootste Open Terrein Tot Nu Toe In De Arma-reeks. Het Is Straks Mogelijk Om Op Ruim 900 Vierkante Kilometer Oorlog Te Voeren.</p> (1)
<p>Army Of Two: The Devil's Cartel Is De Nieuwe Trailer Van Visceral Games, De Makers Achter De Bekende Game Dead Space. De Game Wordt Op 28 Maart 2013 Verwacht Op De Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>Arnoud Wokke Van Tweakers.net Testte De Eerste En Allerlaatste Nokia-telefoon Met MeeGo. Hoewel Het Strakke Design Van De Nokia N9 In De Smaak Valt, Is De Smartphone Toch Geen Aanrader.</p> (1)
<p>Arnoud Wokke Vertelt Je In Deze Videoreview Precies Wat Er W&eacute (1)
<p>Artdirector Van Medal Of Honor: Warfighter, Chris Salazar Vertelt Ons Meer Over De Beide Maps Darra En Chitral.</p> (1)
<p>A Song Of Fire And Ice: A Game Of Thrones Zal Begin Juni Uitkomen. De Game Zal Verkrijgbaar Zijn Voor De Xbox 360, PlayStation 3 En PC.</p> (1)
<p>Assassin's Creed III Draait Op Een Vernieuwde Game-engine Die AnvilNext Heet. In Deze Trailer Wordt De Techniek In Beeld Gebracht.</p> (1)
<p>Astronaut Don Pettit Kondigt De Nieuwe Angry Birds-game Aan Vanuit Het Ruimtestation ISS. Angry Birds Space Is Vanaf 22 Maart Beschikbaar Voor IOS, Android, Mac En PC.</p> (1)
<p>Asus Demonstreert De Bluestacks-emulator Binnen Zijn Eigen Vibe-software.</p> (1)
<p>ASUS GPU Tweak Is Nu Te Downloaden En Ondersteunt Onder Andere De NVIDIA GeForce GTX500 En De AMD Radeon HD6000 Series.</p> (1)
<p>Asus Heeft Op De IFA De Vivo Tab (TF810) Aangekondigd, Die Draait Op Windows 8. Deze 11.6" Tablet Comes Komt Met Een Wacom&reg (1)
<p>Asus Komt Met De MeMo Pad, Een 7"-Android 4.1-tablet Met 16GB Opslagruimte. De Tablet Komt In Drie Verschillende Kleuren, En Bevat Een Multitouch-scherm Met Een Helderheid Van 350-nits En Een Resolutie Van&nbsp (1)
<p>Asus Maakte Onlangs Bekend Dat De Padfone Begin 2012 Uitkomt En Op Android 4.0 Zal Draaien. Het Apparaat, Dat Op De Computex-beurs In Juni Voor Het Eerst Getoond Werd, Bestaat Uit Een Volwaardige Smartphone En Een Tabletomhulsel. De Telefoon Kan In Het Omhulsel Geschoven Worden, Waarna De Interface Zich Aanpast En Op Het Scherm Van De Tablet Getoond Wordt.</p> (1)
<p>Asus Topman Jonney Shih Introduceert De Nieuwste Windows 8-producten Van Asus, Waaronder De <span Id="eow-title" Class="long-title " Style="vertical-align: Top (1)
<p>Atari Brengt The Witcher 2: Assassins Of Kings Ook Naar De Xbox 360.</p> (1)
<p>Audio Director Antoine Peltier Vertelt In Deze Video Wat Er Allemaal Is Verbeterd Op Audio Gebied In UFC Undisputed 3.</p> (1)
<p>Autofanaat Bouwt De Batmobile Met Turbinemotor Van Helikopter.</p> (1)
<p>Battlefield 3 Premium Bevat Vijf Nieuwe Expension Packs, Nieuwe Wapens En Nieuwe Voertuigen.</p> (1)
<p>Battlefield 3: Armored Kill Is De Derde Downloadable Content Voor Battlefield 3. Waar De Close Quarters Uitbreiding Zich Focust Op Kleine Gebieden, Richt Armored Kill Zich Op Grote, Open Gebieden Waar Grote Tankslagen Kunnen Plaats Vinden.</p> (1)
<p>Battlefield Heroes Komt Terug Met De Punks, Deel 2. Met Geheel Nieuw Gevormde Wapens Komen Deze Maniakken Terug Naar Heroes.</p> (1)
<p>Battle For Alderaan Trailer</p> (1)
<p>Bayonetta 2 Komt Exclusief Naar De Wii U. Het Origineel Kwam In 2009 Uit Voor De Xbox En PlayStation 3.</p> (1)
<p>Bedrijven Zijn Onvoldoende Voorbereid Op Digitale Dreigingen. Dat Zegt Wil Van Gemert, De Directeur Cyber-security Bij De Nationaal Co&ouml (1)
<p>Beelden Van De <em>multiplayermap </em>'Damavand Peak', Die Gebaseerd Is Op Het Gebergte Damavad Gelegen In Iran. Tweakers.net Speelde Deze Modus Op Een PC Met De Volgende Configuratie:</p> (1)
<p>Beelden Van De <em>multiplayermap</em> 'Grand Bazaar'. Tweakers.net Speelde Deze Modus Op Een PC Met De Volgende Configuratie:</p> (1)
<p>Beelden Van De Devil May Cry-reboot Die Door Ninja Theory Wordt Ontwikkeld Voor De PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Beelden Van De Gameplay Van CivWorld. Beelden Uit De Alfafase Van De Game, Met Uitleg Van De Makers.</p> (1)
<p>Beelden Van De Komende Uitbreiding Voor Medal Of Honor: Warfighter, Genaamd <em>Zero Dark Thirty</em>. De DLC Voegt Twee Nieuwe Maps Toe, Namelijk <em>Darra Gun Market</em> En <em>Chitral Compound</em>, En Verschijnt In December.</p> (1)
<p>Beelden Van De Moorea, Onderdeel Van Office 15.</p> (1)
<p>Beelden Van De Nieuwe Tomb Raider, Een Titel Die Wordt Ontwikkeld Door Crystal Dynamics.</p> (1)
<p>Beelden Van Een Level Uit De <em>singleplayermodus </em>waarin De Speler Als Dmitri 'Dima' Mayakovsky Een Russische Operatie Moet Uitvoeren In Parijs. Tweakers.net Speelde Deze Modus Op Een PC Met De Volgende Configuratie:</p> (1)
<p>Beelden Van Een Level Uit De <em>singleplayermodus </em>waarin De Speler De Controle Heeft Over Een Tank. Tweakers.net Speelde Deze Modus Op Een PC Met De Volgende Configuratie:</p> (1)
<p>Beelden Van Een Oefenwedstrijd In FIFA 12 Tussen Inter Milan En AC Milan, Gespeeld Op De PlayStation 3.</p> (1)
<p>Beelden Van Een Oefenwedstrijd In PES 2012 Tussen Ajax En PSV, Gespeeld Op De PlayStation 3.</p> (1)
<p>Beelden Van Het Multiplayerlevel 'Operatie Metro' Uit Battlefield 3.</p> (1)
<p>Beelden Van Van Een Rallystage In Spanje Uit H<span>et Derde World Rally Championship-spel Van De Italiaanse Gamesontwikkelaar Milestone. De Game Verschijnt In Oktober Dit Jaar En Wordt Gemaakt Met De Volledig Nieuwe Spikengine.</span></p> (1)
<p>Begin 2013 Komt Zeno Clash II Uit Voor Xbox, Playstation En PC.</p> (1)
<p>Begin Volgend Jaar Zal Er Een Nieuw Alien Spel Uitkomen Voor Playstation, Xbox En PC.&nbsp (1)
<p>Behind 2027: The Cities Of Deus Ex: Human Revolution</p> (1)
<p>Behind 2027: The World Of Deus Ex: Human Revolution - Eerste Van Zes Developer Diaries</p> (1)
<p>Behind The Game Trailer, Waarin De Makers Je Letterlijk Achter De Schermen Laten Kijken Van De Studio Die Het Spel Maakt</p> (1)
<p>Behind The Scenes Over De Nieuwe Feature Die In Runescape Gaat Komen, Genaamd: Botany Bay.</p> (1)
<p>Beide Games Laten In Audiovisueel Opzicht Steken Vallen, En PES Net Iets Vaker Dan FIFA. Om FIFA Hierop Te Complimenteren Gaat Echter Ook Wat Ver (1)
<p>Bekend Als Grote Titel Op De PlayStation 2 Komt Okami Nu Als HD-variant Voor Op De PlayStation 3. De Prachtige Graphics Komen In 1080p Nog Beter Tot Hun Recht.</p> (1)
<p>Bekijk Alle Games Die Binnenkort Voor De Xbox 360 Uitkomen.</p> (1)
<p>Bekijk Alvast Een Paar Nieuwe Race Locaties Van DiRT Showdown.<br /><br /></p> (1)
<p>Bekijk De Amerikaanse Tv-reclame Van Call Of Duty: Declassified Voor De PS Vita.</p> (1)
<p>Bekijk De C&ouml (1)
<p>Bekijk De Eerste Multiplayermodus In Een Reguliere Tomb Raider-game. Ontwikkelaar Crystal Dynamics Legt Momenteel De Laatste Hand Aan De Game Die In Maart Moet Uitkomen.</p> (1)
<p>Bekijk De Eerste Tien Minuten Van De Campaign-modus Uit Brink.</p> (1)
<p>Bekijk De Eerste Tien Minuten Van DiRT 3.</p> (1)
<p>Bekijk De Eerste Tien Minuten Van Driver San Francisco.</p> (1)
<p>Bekijk De Eerste Tien Minuten Van The Witcher 2, Waarin De Gameplay In Een Tutorial Wordt Uitgelegd.</p> (1)
<p>Bekijk De Eerste Twee Minuten Van BioShock Infinite.</p> (1)
<p>Bekijk De Figurines Van Gears Of War 3 Die Geleverd Worden Bij De 'Epic Edition' Van De Game.</p> (1)
<p>Bekijk De Launchtrailer Voor De Actiegame DmC Devil May Cry. Het Spel Is Sinds Deze Week Verkrijgbaar Voor De PlayStation 3 En Xbox 360, De Pc-versie Volgt 25 Januari.</p> (1)
<p>Bekijk De Mogelijkheden Van De Ingebouwde Fotocamera Van De HTC Evo 3D.</p> (1)
<p>Bekijk De Nieuwe Modi Van PES 2013.</p> (1)
<p>Bekijk De Openingsfilm Van Starhawk, Die Ook In De Game Te Zien Zal Zijn.</p> (1)
<p>Bekijk De Singleplayer-gameplaybeelden Van God Of War: Ascension, Waarin We Kratos Het Zien Opnemen Tegen Zijn Gruwelijke Vijanden. Het Spel Is Exclusief Voor De PlayStation 3 En Beschikbaar Vanaf 13 Maart 2013.</p> (1)
<p>Bekijk De Trailer Van&nbsp (1)
<p>Bekijk De Vermommingen Die Deel Uitmaken Van Sly Cooper: Thieves In Time, Dat Volgend Jaar Op De PlayStation 3 Verschijnt.</p> (1)
<p>Bekijk De Verschillen Tussen De Xbox 360- En PlayStation 3-editie Van Rage.</p> (1)
<p>Bekijk Deze Actievolle Trailer Van Assassin's Creed III, Waarin De Wapens Van Connor En Zijn Vechtstijl Een Hoodrol Spelen.</p> (1)
<p>Bekijk Gameplaybeelden Van De Levels Op De Planeet Hoth In Angry Birds Star Wars. In De Nieuwe Levels Krijg Je Ook Weer Een Nieuwe Angry Bird Tot Je Beschikking, In Dit Geval De Roze Princess Leia-achtige Vogel, Die Ook Haar Eigen Krachten Heeft.<br /><br />De Nieuwe Planeet Zal Beschikbaar Zijn In De Vorm Van Een Update Op De Appstore / Play Store. </p> (1)
<p>Bekijk Gameplaybeelden Van De Multiplayerbeta Van Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad.</p> (1)
<p>Bekijk Gameplay Van De Tatooine, &eacute (1)
<p>Bekijk Hier De Trailer Van De Nieuwe FPS ShootMania.</p> (1)
<p>Bekijk Hier De Tweede&nbsp (1)
<p>Bekijk Hoe Het Klassieke Level Silent Cartographer 'opgepoetst' Is In De Jubileum-uitgave Van Halo: Combat Evolved.</p> (1)
<p>Bekijk Hoe Je Al Je E-mailaccounts Kunt Managen Op De HTC Evo 3D.</p> (1)
<p>Bekijk Hoe Sly En Zijn Team Samenwerken Om Hun Doel Te Bereiken In De Trailer Pulling The Heist, Beschikbaar Voor De PlayStation 3 En PlayStation Vita, Vanaf 5 Februari 2013.</p> (1)
<p>Bekijk Hoe Tim Phillipps Zichzelf Tot Dante Waant In Devil May Cry. Ook De Character Phineas, Een Demoon Met Een Hart, Wordt Uitgelicht En Wel Door Lou Beatty Jr.</p> (1)
<p>Bekijk In Vogelvlucht De Belangrijkste Elementen Van Star Wars: The Old Republic.</p> (1)
<p>Bekijk Nu Alvast De Nieuwe Avengers Pinball FX2 Tafel.</p> (1)
<p>Bekijk Nu De Eerste Gameplay Trailer Van SEGA's En Arkedo's Nieuwe 2D Action Game. Hell Yeah! Wrath Of The Dead Buddy Is Vanaf Zomer 2012 Beschikbaar Voor XBLA, PSN En PC.</p> (1)
<p>Bekijk Zestig Seconden Aan <em>features</em> En <em>interaction Design</em> Van Ubuntu Voor Smartphones.</p> (1)
<p>Belangrijke Ontwikkelaars Voor De PS Vita Praten Over Sony's Nieuwste Handheld.</p> (1)
<p>Beleef De Eerste 10 Minuten Aan Gameplay Van L.A. Noire</p> (1)
<p>Beleef De Eerste Twee Games Uit&nbsp (1)
<p>Benader Informatie En Applicaties Direct Vanuit Het 'lock Screen' Met De HTC Evo 3D.</p> (1)
<p>Benchmark MSI GX60 Versus XNB Destiny IV15, Opgenomen In 1080p, 30fps. Benchmark Van Sleeping Dogs.</p> (1)
<p>Ben McCall Is Een Harde Detective Die Zich Door Niemand Laat Intimideren. Hij Heeft Nog Een Rekening Te Vereffenen Met Het Mendoza-kartel En Zou Het Niet Erg Vinden Om Keihard Wraak Te Nemen.</p> (1)
<p>Ben O'Donnell De Producer Van Syndicate Vertelt Over De Verschillende Mogelijkheden In De 4-Player Co-Op.</p> (1)
<p>Betaal Overal En Altijd Met Je Google Wallet.</p> (1)
<p>Bethesda Heeft Een Nieuwe Video Van The Elder Scrolls V: Skyrim Uitgebracht Waarin Meer Te Zien Is Van De Wereld En De Personages Uit De Game. De Game Ligt In Nederland Inmiddels Al In De Winkels, Een Paar Dagen Eerder Dan Gepland Was.</p> (1)
<p>Beveiligingsdeskundige Charlie Miller Heeft Een Manier Gevonden Om De Strenge Eisen Van Apples App Store Te Omzeilen. Hij Kreeg Kwaadaardige Code In De Applicatiewinkel, Zonder Dat Apples Beveiligingssoftware De Code Herkende.</p> (1)
<p>Beweeg Je Door De Straten Van New York Met Behulp Van De Playstation Move.</p> (1)
<p>Big Sky Infinity Is Een Spel Dat Zich In Een Hoog Tempo Afspeelt. Met Twee Stick-controllers En Een Aantal Unieke Attributen, Zoals Willekeurig Gegenereerde Missies, Gebaseerd Op De Prestaties Van De Speler. Exclusief Voor De PlayStation 3- En PlayStation Vita-spelers Onder Ons.</p> (1)
<p>Bij De Ontwikkeling Van Het Nieuwe Tweakers Stonden We Voor De Uitdaging Om Een Vervolg Te Creëren Op Een Site Die Dagelijks Door Honderdduizenden Mensen Wordt Gebruikt En Meerdere Keren Is Uitgeroepen Tot Website Van Het Jaar. Een Team Van Vijftien Ontwerpers En Ontwikkelaars Heeft Twee Jaar Gewerkt Om Deze En Talloze Andere Verbeteringen Te Realiseren.</p> (1)
<p>Bij Een Reservering Van Guild Wars 2 Krijgt Men Toegang Tot De Speciale Beta-weekend. Daarnaast Kunnen Spelers Al 3 Dagen Voor De Release Beginnen Met De Game.</p> (1)
<p>Bij Het Opnemen Van De Video Wisten We De Prijs Van De Vaio Duo 11 Nog Niet, Maar Inmiddels Is Deze Bekend: 1400 Euro. We Spraken Al De Vrees Uit Dat Er Een Flink Prijskaartje Zou Hangen Aan Een Dergelijk Apparaat Met Krachtige Hardware.&nbsp (1)
<p>Bij Het Voorbestellen Van Dead Space 3 Krijgt De Speler Een Exclusief Wapen: De Enervator. In Deze Trailer Tonen De Makers Van Het Spel Wat Dit Wapen Kan.</p> (1)
<p>Bijna Iedere Fabrikant Toont Op De CES In Las Vegas Momenteel Een Of Meerdere Ultrabook(s). Redacteur Olaf Van Miltenburg Maakte Kennis Met De Nieuwste Ultrabooks Van Samsung, De Series 9 En Series 5.</p> (1)
<p>Binnen Games Was Geen Ontwikkeling In 2012 Zo Vaak In Het Nieuws Als De Wel Of Niet Op Handen Zijnde Komst Van De Nieuwe Generatie Consoles. Het Hele Jaar Door Gingen Er Geruchten Over De Hardware En Eventuele Aankondigingen Door Microsoft En Sony Over Hun Nieuwe Consoles. De Aankondigingen Bleven Echter Uit, En Staan Dus Op Stapel Voor 2013. Toch Begon De Opmars Van De Nieuwe Generatie Consoles Wel Degelijk Al In 2012. Nintendo Zette Eind November Namelijk De Nintendo Wii U In De Markt. Deze Nieuwe Console Zit Wat Betreft De Hardware Ongeveer Op Het Niveau Van De Xbox 360 En De PlayStation 3, Maar Heeft Daarbij Diverse Features Die Het Toch Een Heel Andere Console Maken.</p> (1)
<p>Binnenkort Zal World Of Tanks Worden Overgenomen Door Een Van De Meest Krachtige En Iconische Machines Van <span Class="st">Groot-Brittanni&euml (1)
<p>Bioshock 2 Komt In Januari 2013 Gratis Beschikbaar Voor De PSN Plus-abonnees. De Trailer Laat Een Gevecht Zien Tussen De Alpha Series Big Daddy, Die Door De Speler Bestuurd Wordt, En De Sterke Tegenstanders, De Big Sisters.&nbsp (1)
<p>BioShock Infinite Speelt Zich Niet Af In Rapture, Maar In Een Zwevende Stad Genaamd Columbia. Op De E3-gamesbeurs In Los Angeles Is Een Nieuw Filmpje Van Het Spel Getoond. Het Derde Deel In De Bioshock-serie Moet In 2012 Verschijnen Voor Pc, Xbox 360 En PS3.</p> (1)
<p>BioWare Kondigde&nbsp (1)
<p>BioWare Laat In Deze Trailer, Die Explosive Conflict Gedoopt Is, Zien Wat De Hoogtepunten Zijn Van Update 1.2 Van De Mmog, Die Zelf De Titel Legacy Meegekregen Heeft.</p> (1)
<p>BlackBerry-maker RIM Laat Concepten Zien Die Volgens Het Bedrijf In Smartphones Komen, Zoals Een Geprojecteerd Toetsenbord En Partities Voor Werkgerelateerde Zaken.</p> (2)
<p>Black Mesa Is Een Door Fans Ontwikkelde Remake Van Half-Life Op De Source-engine. Het Schietspel Kwam Uit&nbsp (1)
<p>Blijf In Vorm Met UFC Personal Trainers&nbsp (1)
<p>Blizzard Entertainment Werkte Samen Met Regisseur Peter Chung En Animatiestudio Titmouse Om&nbsp (1)
<p>Blizzard Gaat Een Nieuwe Serie Tv-reclames Publiceren Waarin Beroemdheden Figureren. In De Eerste Spot Van Deze Serie Speelt Chuck Norris De Hoofdrol. De Clip Speelt In Op De Norris-internethype.</p> (1)
<p>Blizzard Heeft De Opening Cinematic Van StarCraft II: Heart Of The Swarm Al Online Gezet. De Uitbreiding Voor StarCraft II Komt In Maart Naar De Pc.</p> (1)
<p>Blizzard Kondigt Tijdens Blizzcon 2011 Een Nieuwe Uitbreiding Voor World Of Warcraft Aan, Genaamd Mists Of Pandaria.</p> (1)
<p>Blizzard Liet Niet Alleen Ons Naar Het Europese Hoofdkantoor In Versailles Komen, Het Haalde Ook Game Director Chris Sigaty En Creative Director Sam Didier Naar Frankrijk Om Uitleg Te Geven Over De Veranderingen Die Het In Heart Of The Swarm, De Eerste Uitbreiding Van StarCraft II, In Petto Heeft. Dat Gaf Ons De Gelegenheid Om Beide Heren Wat Vragen Te Stellen. Zo Blijft Blizzard Maar Sleutelen Aan De Game. Blizzard Kennende Is Ook Aan De Campagne Al Veel Veranderd. Is Er Eigenlijk Nog Wel Iets Over Van De Plannen Die Het Bedrijf Had In 2008, Toen Het Besloot De Game In Drie Delen Te Knippen? Verder Willen We Niet Zozeer Weten Waarom Het Zolang Duurt Voor Heart Of The Swarm, En Straks De Derde Uitbreiding Legacy Of The Void, Op De Markt Verschijnen. We Willen Eigenlijk Vooral Weten Of StarCraft II Nog Wel Een Campagne Nodig Heeft. Is SCII Niet Vooral Een Esports-game, Die Online Gespeeld Wordt Door Spelers Die Het Tegen Elkaar Opnemen? Moet Blizzard Zich Daar Niet Op Concentreren? We Willen Ook Weten Hoe Blizzard Aankijkt Tegen Esports-concurrenten Als League Of Legends En Dota 2. En Heeft De Opkomst Van Dergelijke Games Voor Gevolgen Voor StarCraft II?</p> (1)
<p>Blizzard Neemt De Tijd Om Het Verhaal Van StarCraft II Te Vertellen. Wings Of Liberty, Het Eerste Deel Van Het In Drie Delen Geknipte Spel,&nbsp (1)
<p>Blizzard Toont De Voorlopige Nieuwe Eenheden Van De Multiplayer Van StarCraft II - Heart Of The Swarm.&nbsp (1)
<p>Blizzard Toont Het Systeem Van Followers In Diablo III. Getoond Worden De Templar, Enchantress En Scoundrel.</p> (1)
<p>Blizzard Werkt Aan Een Serie Video's Rond De Speelbare Classes In Diablo III, De Rpg Die Vanaf Half Mei Te Koop Is. Dit Keer Staat De Witch Doctor Centraal.</p> (1)
<p>Blizzard Zet De Demon Hunter In Het Zonnetje, Een Van De Speelbare Classes In Diablo III, De Rpg Die Na Jaren Ontwikkeling Dt Jaar Verschijnen Zal.</p> (1)
<p>BMW Z4 GT3 Trailer</p> (1)
<p>Boedapest Werd Gebruikt Als Locatie Om Deze Promotievideo Te Maken Voor En Met De Sony PMW-200.</p> (1)
<p>Bollebozen Van De Cambridge-universiteit Hebben Een Nieuwe Productiemethode Voor Robots Ontwikkeld. De Techniek Van De Wetenschappers Maakt De Massaproductie Van Robots En Andere Kleine Apparaten Mogelijk Middels Uitdrukplaten.</p> (1)
<p>Borderlands 2 <em>concept Designer</em> Scott Kester Vertelt Meer Over Borderlands 2. De Game Wordt Momenteel Ontwikkeld Bij Gearbox Software In Dallas.</p> (1)
<p>Borderlands 2 Mechromancer Trailer. Meet Gaige The Mechromancer. Een Trailer Die Meer Laat Zien Over Een Van De Characters In De Game.</p> (1)
<p>Bouw Je Eigen Transformer In De Multiplayer Van Transformers: Fall Of Cybertron.</p> (1)
<p>Breaking The Seal Trailer</p> (1)
<p>Brian Keller Is Een Sr. Technical Evangelist Voor Microsoft's Visual Studio Application Lifecycle Management Technologies En Bart De Smet Is Software Development Engineer Bij Het SQL Cloud Programmability Team.</p> (1)
<p>Brian Keller Is Een Sr. Technical Evangelist Voor Microsoft's Visual Studio Application Lifecycle Management Technologies En Hij Beantwoordt De Vraag 'Wat Zijn De Opvallendste Nieuwe Dingen In Visual Studio 11'?. Deze En Andere Vragen Werden Gesteld Door De Community Van Tweakers.net In <a Title="TechDays 2012 Q&amp (1)
<p>Bundel Die Bestaat Uit Voor PlayStation 3 Geschikt Gemaakte Wii-games Resident Evil: The Umbrella Chronicles Als Resident Evil: The Darkside Chronicles. Beide Kunnen Met Move Bestuurd Worden.</p> (1)
<p>Call Of Duty: Black Ops II Is Inmiddels Een Kleine Week Op De Markt. Vorige Week Kon Je Op Tweakers Al De Review Op Basis Van De Xbox 360-versie Lezen. Na De Release Zijn We Flink Aan De Slag Gegaan Met De Pc-versie Van Black Ops II. In Deze Videoreview Vergelijkt Gameredacteur Jurian Ubachs Dan Ook De Console- En Pc-versies Met Elkaar. Daarbij Komt Naar Voren Dat De Pc-versie Weliswaar De Betere Graphics Heeft, Maar Dat Het Verschil Niet Overdreven Groot Is. Daarnaast Kampt De Pc-versie Met Meer Connectieproblemen Dan De Xbox 360-versie. Toch Kan De Pc-versie Ook Steunen Op De Meeste Pluspunten Die Voor De Consoleversie Ook Al Golden. Denk Daarbij Aan Het Verhaal, Dat Voor Het Eerst In De Call Of Duty-serie Niet Meer Volledig Lineair Verloopt, En De Introductie Van Pick 10 En Scorestreaks In De Multiplayer.</p> (1)
<p>Call Of Duty: Black Ops Zombies Is Vanaf Nu Te Downloaden In De Amerikaanse App Store. Deze Versie Bevat Onder Meer 'Kino Der Toten' En 'Dead Ops Arcade'. Wanneer De Game Ook In De Nederlandse App Store Te Vinden Is, Is Nog Niet Bekend.</p> (1)
<p>Call Of Duty: Elite Is Een Soort Facebook, Maar Dan Speciaal Ontwikkeld Voor Call Of Duty. Het Is Een Platform Waar Call Of Duty-spelers Zich Kunnen Verzamelen, Waar Ze Elkaars Statistieken Kunnen Bekijken En Vergelijken En Waar Ze Hun Spel Kunnen Analyseren Om Beter Te Worden. En Het Is Vooral Ook Een Manier Voor Activision Om Ervoor Te Zorgen Dat Gamers Buiten Het Online Spelen Om Ook Elders Bezig Zijn Met Call Of Duty.</p> (1)
<p>Call Of Duty Black Ops 2 Komt Met De Launchtrailer Van De Revolution Mappack, Die Vanaf Donderdag Beschikbaar Is Op Xbox Live.</p> (1)
<p>Canon EOS 5D Mark III Introductievideo</p> (1)
<p>Canonical Introduceert De HUD-interface Voor Ubuntu.</p> (1)
<p>Capcom Heeft Eerste Video Vrijgegeven Van De Bundel Waarin De Drie Tot HD Opgepoetste Edities Van Devil May Cry Verzameld Zijn.</p> (1)
<p>Capcom Heeft Op De Comic Con In New York Nieuwe Beelden Vrijgegeven Van DMC Devil May Cry.</p> (1)
<p>Capcom Heeft Op De GamesCom In Keulen Haar Nieuwe Game Remember Me Aangekondigd. De Eerste Beelden Vertonen Een Mix Van Total Recall, Blade Runner En Mirror's Edge.</p> (1)
<p>Capcom Herinnert Ons Er Met Deze Nieuwe Trailer Aan Dat De Dlc Van Resident Evil 6 Drie Modes Bevat In &eacute (1)
<p>Capcom Komt Met Een Gameplaytrailer Van Devil May Cry, Waarin Het Deze Keer De Kwaliteit Van De Pc-versie Toont. Deze Versie Is Vanaf 25 Januari 2013 Beschikbaar Voor Pc-gamers. De Xbox- En PlayStation-versies Zullen Al Vanaf 15 Januari Beschikbaar Zijn.</p> (1)
<p>Capcom Komt Met Een Nieuwe Trailer Van Devil May Cry. De Trailer Genaamd 'My Name Is Dante' Laat Zien Hoe Dante, De Hoofdrolspeler Van De Game, Een Signaal Afgeeft Naar De Demonen. Devil May Cry Is Beschikbaar Vanaf 15 Januari Voor Zowel De Xbox 360 Als De PlayStation 3 En Vanaf 25 Januari Voor De Pc.</p> (1)
<p>Capcom Werkt Momenteel Aan De Cyberpunk-game Remember Me. De Aziatische Gever Kondigde De Game In Keulen Aan Tijdens GamesCom 2012.</p> (1)
<p>Capture The Flag-trailer Van Battlefield 3. Een Wilde Achtervolging Met Veel Actie En Explosies Houden Je Geboeid Tot Het Einde Van Het Filmpje. Achteraf Zul Je Pas Beseffen Dat Capture The Flag-mode In De Nieuwe Dlc Zit.</p> (1)
<p>Carl Zeiss Toonde Op De Cebit De Cinemizer Oled: Een Virtual Reality Bril Met Ingebouwde Headtracking, Waardoor De Beweging Van Het Hoofd Kan Worden Gevolgd. De Bril Werkt Met Twee Oled-schermpjes En Kan Ook 3d-beelden Weergeven. Redacteur Wout Funnekotter Kon De Bril Even Uitproberen.</p> (1)
<p>Carrier Command: Gaea Mission Is Een Spel Dat Wordt Ontwikkeld Door Bohemia Interactive En Black Element Software. Het Spel Werd In Augustus 2008 Aangekondigd, Maar Daarna Werd Het Stil Rondom De Game. Op De E3 Is Een Nieuwe Trailer Van Het Spel Verschenen.</p> (1)
<p>Castlevania: Lords Of Shadows - Mirror Of Fate Vertelt Het Verhaal Van Simon En Trevor Belmont. Deze Nieuwe Game Speelt Zich 25 Jaar Na De Gebeurtenissen In Grote Broer Lords Of Shadows Af En Is Een Voorproefje Van Lords Of Shadows 2.</p> (1)
<p>Cause And Effect Is De Naam Van De Derde Episode In De Serie The 7 Wonders Of Crysis 3. Hierin Zien We Een Terugblik Op De Gevolgen En Effecten Van Prophet. Hij Gaat Met Zijn Nanosuit Een Heel Leger Te Lijf. De Serie Wordt Geregisseerd Door Albert Hughes, Bekend Van Films Als From Hell En The Book Of Eli.</p> (1)
<p>CCP Gaat Wat Dieper In Op De Nieuwe Features Van Inferno 1.1 En Hun Tripje Naar De E3 In Los Angeles.</p> (1)
<p>CCP Stuurt Een Replica Van Een EVE Online Capsule Met Alle Namen Van De EVE Spelers De Ruimte In.</p> (1)
<p>CCP Toont In Een Nieuwe Trailer De Belangrijkste Verbeteringen Van De Crucible-uitbreiding Voor De Mmo EVE Online. De IJslandse Ontwikkelaar Kreeg Veel Kritiek Te Verduren Van Spelers Voor De Uitbreidingen Incarna En Tyrannis, Omdat Er Teveel Nadruk Lag Op Nieuwe Features En Problemen Met Bestaande Functionaliteit Niet Werden Opgelost. Met Crucible Belooft CCP <em>back To Basics</em>&nbsp (1)
<p>CCP Zulu Neemt Je Mee Door 'Captain's Quarters' Van EVE Online.</p> (1)
<p>Ceo Paul Jacobs Van Qualcomm Presenteert Nieuwe Ar-technologie Die In Qualcomm-processors Ingebouwd Gaat Worden.</p> (1)
<p>Ceo Stephen Elop Toont Hem</p> (1)
<p>Character Teaser Trailer #4</p> (1)
<p>Character Teaser Trailer #6</p> (1)
<p>Check De Far Cry 3-trailer, Waarin We Te Horen Krijgen Over Twee Unieke Multiplayermodi: Firestorm En Transmission. In De Eerstgenoemde Zul Je Iets Met Vuur Moeten Doen En In De Laatstgenoemde Met Radiozenders. Elke Game Krijgt Nog Een <em>final Move</em> En Verder Ligt De Focus Op De <em>teamplay</em> En <em>survival Of The Sickest</em>. Vanaf Eind November Beschikbaar Voor De Xbox 360, PlayStation 3 En Pc.</p> (1)
<p>Chipmaker Qualcomm Legt Uit Hoe Gps En Glonass Samen Voor Een Snellere En Betere Locatiebepaling Op Smartphones Kunnen Zorgen.</p> (1)
<p>ChromeOS</p> (1)
<p>Chrome OS Installatie Op De Samsung Series 5 X500C21</p> (1)
<p>Cinematic Trailer</p> (1)
<p>Cinematic Trailer Van De Nieuwe Game Bad Piggies, Die Vandaag, 27 September 2012, Uit Is Gekomen Op IOS, Android En Mac OS-systemen.</p> (1)
<p>Cisco Introduceerde Onlangs Connect Cloud, Een Clouddienst Waarmee Zijn Linksys-routers Ook Op Afstand Zijn Te Beheren, Bijvoorbeeld Via Een Smartphone Of Tablet. Tweakers.net Bekeek Het Platform En Vroeg Aan Cisco Wat De Plannen Zijn Met <a Title="Tweakers.net -- Hands-on: Cisco Connect Cloud" Href="http://tweakers.net/reviews/2649/hands-on-cisco-connect-cloud.html">Cisco Connect Cloud</a>.</p> (1)
<p>City Interactive's 'lange Afstandsshooter' Laat Lang Op Zich Wachten, Maar Ondertussen Kunnen Wij Ons Vermaken Met Deze Trailer: Brutal War Crimes. De Game Komt 18 Januari Uit In Europa Voor De Pc, &nbsp (1)
<p>Cliff Bleszinski Van Epic Games Zal Op De Spike Video Game Awards Van 10 December Een Gloednieuwe Franchise Aan Gaan Kondigen.</p> (1)
<p>Clip Met Een Glimp Van De Stormstout Brewery, Onderdeel Van Het Nieuwe World Of Warcraft: Mists Of Pandaria.</p> (1)
<p>Clip Met Eerste Beelden Van De Temple Of The Jade Serpent, Een Nieuwe Dungeon In World Of Warcraft: Mists Of Pandaria.</p> (1)
<p>Clip Van Battlefield 3, Op Muziek Van Jay-Z.</p> (1)
<p>Clip Waarin De Makers Van The Elder Scrolls V: Skyrim Uitleg Geven Over De Muziek In Het Spel.</p> (1)
<p>Clip Waarin Te Zien Is Hoe Spelers Een Auto Kunnen Upgraden In Saints Row: The Third En Daar Vervolgens Dood En Verderf Mee Kunnen Zaaien.</p> (1)
<p>Co-Creative Directors Raphael Colantonio En Harvey Smith Laten Zien Hoe Je Met <span Id="result_box" Class="hps" Lang="nl"><span Class="hps">een Meer</span> <span Class="hps">directe</span><span>, Actiegerichte</span> <span Class="hps">stijl Van Spelen</span> <span Class="hps">de</span> <span Class="hps">Pendleton</span> <span Class="hps">Brothers</span> Kan<span Class="hps"> Vermoorden.</span></span></p> (1)
<p>Co-Creative Directors Raphael Colantonio En Harvey Smith Laten Zien Hoe Je Met Een <em>stealth-stijl</em> Van Spelen De Pendleton Brothers Kan Vermoorden.</p> (1)
<p>Codemasters Geeft De Eerste In-game Beelden Van F1 2011 Vrij.</p> (1)
<p>Codemasters Heeft Een Nieuwe Video Van F1 2012 Online Gezet. In Deze Video Wordt De 'Young Driver Test' Besproken, Die Dit Jaar Voor Het Eerst In Het Spel Zit. De Test Is Geen Verzinsel (1)
<p>Commercial Van Apple Waarin Zowel De IPad En De IPad Mini Te Zien Zijn.&nbsp (1)
<p>Commercial Waarin Apple Zijn Macintosh Aanprijst</p> (1)
<p>Community Developer Zack Cooper Loopt Een Dagje Mee Met Kevin Secours, De Man Achter Splinter Cells Bewegingen En Technieken. Kevin Is De Man Die Alle Technieken Toepast En Ter Beschikking Stelt Aan Sam Fisher. Wanneer De Game Uitkomt, Is Nog Niet Bekend. Wel Bekend Is Dat Hij Voor De Xbox 360, PS3 En Pc Zal Uitkomen.</p> (1)
<p>Concept Video Waarin In Sony Verschillende Toepassingen Laat Zien Die Mogelijk Zijn Met Een Stopcontact Met Authenticatiemogelijkheid.</p> (1)
<p>Contracts Is Een Nieuwe Online Modus Waarmee Gamers Hun Eigen Uitdagingen Kunnen Produceren, Waarna Ze Deze Kunnen Delen Met Anderen Via Internet.</p> (1)
<p>Controls Trailer Van NBA 2K13.</p> (1)
<p>Conversatie Trailer A Van Guild Wars 2, Waarin Duidelijk Gemaakt Wordt Hoe Gesprekken Tussen Characters In De Mmog Werken.</p> (1)
<p>Conversatie Trailer B Van Guild Wars 2, Waarin Duidelijk Gemaakt Wordt Hoe Gesprekken Tussen Characters In De Mmog Werken.</p> (1)
<p>Cooler Master Heeft Tijdens De CeBit Zijn Nieuwe Silencio-behuizing, De 650, Ge&iuml (1)
<p>Core Weapons MiniClip Trailer</p> (1)
<p>Corsair Maakte Zijn Debuut In De Behuizingenmarkt Met De Obsidian-serie En Vestigde Zich Met De 800D Direct Als Sterk Merk In Dat Segment. De Prijs Was Wel Erg Pittig, Maar&nbsp (1)
<p>Course Packs Is Een Benaming Voor Dlc Bij New Super Mario Bros. 2. De Twee Nieuwe Packs Heten Gold Mushroom Pack, En Coin Challenge Pack B. Elke Pack Bevat Drie Zogeheten Courses En Zijn Te Koop Via De Shop In De Nintendo 3DS.</p> (1)
<p>CrackBerry Toont Hoe De Spraakbesturing Werkt Op Een Ontwikkelaarsversie Van BlackBerry 10.</p> (1)
<p>Cre&euml (1)
<p>Creative Direcor Ken Levine Spreekt Over De Facties In BioShock Infinite.</p> (1)
<p>Creative Director Gary Paterson Vertelt Over De Nieuwe Weg Die Ze Zijn Ingeslagen Met FIFA Street.</p> (1)
<p>Creative Director Ken Levine Legt Uit Hoe Belangrijk Het Luchtruim Van BioShock Infinite Is.</p> (1)
<p>Creative Director Ken Levine Vertelt Hoe Het Personage Elizabeth Elementen In De Game Kan Manipuleren.</p> (1)
<p>Creative Director Ocean Quigley, Die Al Meer Dan Zeventien Jaar Werkt Aan SimCity-games, Vertelt Meer Over SimCity En De Bijbehorende Design-tools.</p> (1)
<p>Creative Director Todd Batty Vertelt Over De Verschillende Online Mogelijkheden Die SSX: Deadly Descents Te Bieden Heeft.</p> (1)
<p>Crysis, Dat In 2008 Voor De PC Verscheen, Is Nu Beschikbaar Voor De Xbox 360 En PlayStation 3. In De Game Speelt De Speler Als Personage Jack Dunn, Met Als Bijnaam <em>Nomad</em>. Samen Met 4 Andere Teamleden: Aztec, Psycho, Prophet En Jester Moet Men De 5 Leden Van Een Onderzoeksteam Zien Te Lokaliseren En Evacueren.</p> (1)
<p>Crysis 2 Krijgt Downloadable Content In De Vorm Van De Retaliation DLC.</p> (1)
<p>Crysis 3 Komt Met Het Vijfde Deel In De Serie 'The 7 Wonders Of Crysis', Genaamd: 'The Perfect Weapon'. Crysis 3 Wordt Naar Verwachting In Februari 2013 Uitgebracht Voor De Pc, Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>Crysis 3 Moet Het Hoogtepunt Worden Van Een Trilogie, Stelt Uitgever Electronic Arts. Maar Wat Is Er Dan Zo Specifiek Aan Dat Hoogtepunt? Nou, Dat Je Voortaan Beschikking Krijgt Over Een Erg Coole Boog, Waar Je Mee Kunt Schieten Terwijl Je Cloak Actief Blijft. Bovendien Kun Je Electronische Apparatuur Hacken, Al Is Nog Niet Helemaal Bekend Hoe Dat In Zijn Werk Gaat. Onze Geschreven Preview Van Crysis 3 Lees Je <a Title="Tweakers.net -- E3: Crysis 3" Href="http://tweakers.net/reviews/2628/e3-crysis-3.html">hier</a>.</p> (1)
<p>Crysis 3 Speelt Zich Net Als Het Tweede Deel Af In New York, Maar Die Stad Is Compleet Veranderd. De Cell Corporation Heeft Gigantische Nanodomes Geplaatst Over 's Werelds Grootste Steden. Binnen De Liberty Dome, Zoals De Dome Boven New York Heet, Heeft Zich In Rap Tempo Een Regenwoud Ontwikkeld. De Setting Is Daardoor Veranderd In Wat Crytek Omschrijft Als Een 'urban Rainforest'. De Bomen, Planten, Moerassen En Rivieren Die De Speler Tegenkomt In Crysis 3 Zijn Vergroeid Met De Stad En Maken Van De Spelwereld Van Crysis 3 Een Surrealistische Omgeving. Binnen Die Surrealistische Gegevens Hebben De Aliens En De Troepen Van Cell Corp. Het Met Elkaar Aan De Stok, Waardoor Het Hoofdpersonage In Crysis 3 Zich Vaak Ongezien Kan Voortbewegen Om Op Beide Partijen Jacht Te Maken.<br />&nbsp (1)
<p>Crytek Heeft, Speciaal Voor De Open B&egrave (1)
<p>Crytek Ontwikkelt Exclusief Voor Kinect De Game Ryse.</p> (1)
<p>Daniel Berlin Is Game-designer Bij Massive. Deze Ontwikkelstudio Is Gevestigd In Het Zweedse Malm&ouml (1)
<p>Daniel Russell Die Verantwoordelijk Is Voor De Zoek Kwaliteit Van Google Vertelt In Deze Video Hoe Het Zoeken Zich In De Laatste Jaren Heeft Ontwikkeld En Hoe Het Zoeken Zich Verder Gaat Ontwikkelen.</p> (1)
<p>Dante Wordt In Deze Nieuwe Trailer Wakker Met Een Verschrikkelijke Kater En Heeft Niet Eens Tijd Om Zichzelf Aan Te Kleden, Alvorens Hij Wordt Aangevallen Door Demonen.</p> (1)
<p>Dat De Markt Voor 7"-tablets Populair Is Bij Fabrikanten Is Wel Te Zien Aan Apparaten Als Amazons <a Title="Amazon Kindle Fire Zwart" Href="http://tweakers.net/pricewatch/291609/amazon-kindle-fire-zwart.html">Kindle Fire</a> En Googles <a Title="Google Nexus 7 16GB" Href="http://tweakers.net/pricewatch/314488/google-nexus-7-16gb.html">Nexus 7</a>, Die Beide Goed Ontvangen Werden. Samsung Maakt Al Langer 7"-tablets En Komt Nu Met Zijn Derde Model. De Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Kost 320 Euro, Ligt Lekker In De Hand En Heeft Redelijke Prestaties. Toch Vindt Redacteur Wout Funnekotter Dat De Tablet Nergens Echt In Uitblinkt.</p> (1)
<p>David Smith Van Britse ICO-privacywaakhond Licht 250.000 Pond Boete Voor Sony Vanwege De PSN-hack Toe</p> (1)
<p>De "3D Tutorial Of Shooting" Introduceert Het Principe Van Het Filmen In 3D Met De Sony 3D Camcorder, De PMW-TD300.</p> (1)
<p>De "Accolades" Trailer Waarin De Makers Laten Zien Hoeveel Goede Cijfers Ze Wel Niet Gehaald Hebben.</p> (1)
<p>De "Behind The Wall: The Making Of Skyrim" Trailer Waarin De Makers Laten Zien Hoe Ze The Elder Scrolls V: Skyrim Maken. Inclusief Interviews Met Het Bethesda Game Studios Team.</p> (1)
<p>De "RTS Goes Massive" Trailer Waarin Uitgever Trion Worlds Wil Laten Zien Dat End Of Nations Een Strategische Game Is Waarin Ruim Vijftig Spelers Tegelijk Met Elkaar De Strijd Aan Kunnen Binden.</p> (1)
<p>De <em>Boston Tea Party </em>vormde Met Zijn Protesten Van Amerikaanse Kolonisten Tegen De Britse Overheid Een Centraal Punt In De Amerikaanse Revolutie. De Gebeurtenis Maakt Ook Onderdeel Uit Van Assassin's Creed III En In Deze Video Wordt Er Meer Over Verteld.</p> (1)
<p>De <em>creative Director</em> Van Assassin's Creed III, Alex Hutchinson, Laat Je De Straten Van Boston Zien.</p> (1)
<p>De <em>Gamescom</em> Trailer Van WRC 3 (2012).</p> (1)
<p>De <em>launch </em>trailer Van Alan Wake's American Nightmare Die Op 22 Februari Uit Komt Op Xbox Live Marketplace.</p> (1)
<p>De<em> Launch Trailer</em> Van&nbsp (1)
<p>De <em>launch Trailer</em> Van Yakuza: Dead Souls Dat Vanaf 16 Maart In Europe Te Koop Is. In Deze Nieuwe Yakuza Vecht Je Niet Alleen Tegen Figuren Uit De Japanse Onderwereld, Maar Ook Tegen Zombies.</p> (1)
<p>De <em>making Of</em> Van 'Enter The Metro' De Trailer Van Metro: Last Light.</p> (1)
<p>De <em>multiplayerb&egrave (1)
<p>De <em>senior Producer</em> En <em>lead Disigner</em> Van War Of The Roses Nemen Je Mee Naar Een Aantal Locaties Die Verwerkt Zijn In Het Spel.</p> (1)
<p>De <em>Through The Matrix</em> Trailer Van Transformers: Fall Of Cybertron.</p> (1)
<p>De <span Class="st">offici&euml (1)
<p>De<span Style="color: #1f497d (1)
<p>De&nbsp (2)
<p>De 'accolade'-trailer, Of Eerbetoontrailer Van Assassins Creed III Laat Kort Zien Hoe Connor, De Hoofdrolspeler, Transformeert In Een Master Assassin En De Toekomst Van Een Land Kan Veranderen. Assassins Creed III Zal Op De Pc Beschikbaar Zijn Vanaf 23 November, En Op De Xbox 360 En PlayStation 3 Al Vanaf 31 Oktober.</p> (1)
<p>De 'All Ends' Trailer</p> (1)
<p>De 'Be All You Can't Be Live Action Trailer' Van APB Reloaded, De Gratis Variant Van Mmofps All Points Bulletin.</p> (1)
<p>De 'behind The Tools Of An Assassin'-trailer Van Assassin's Creed Revelations, Waarin De Makers Vertellen Wat Hun Favoriete Ingredi&euml (1)
<p>De 'Characters Show' Trailer Van Soulcalibur V. De Titel Maakt Al Duidelijk Dat Namco Bandai In Deze Trailer De Diverse Personages In Soulcalibur V Aan Je Voorstelt.</p> (1)
<p>De 'Darius Patch' Geeft Een Visuele Update Aan Summoner&rsquo (1)
<p>De 'debut Trailer' Van God Of War: Ascension, De Game Die Tot Voor Kort Bekend Stond Als God Of War IV. De Trailer Maakt Duidelijk Dat De Game Een Prequel Wordt, Waarin Kratos Nog Niet De Machtige God Is Die Hij In De Vorige Games Was.</p> (1)
<p>De 'Features Demonstration' Die Epic Games Tijdens De E3 Gegeven Heeft Van Unreal Engine 4, De Engine Die De Studio Maakt Voor De Volgende Generatie Consoles.</p> (1)
<p>De 'Fork Parker'-trailer Van Serious Sam 3: Before First Encounter.</p> (1)
<p>De 'Golden Gate To The Empire State Launch Trailer' Van Need For Speed: The Run, Met Daarin In De Ronkende Scores Van De Eerste Recensies Van De Racegames. Daar Tussendoor Zie Je Een Race Over De Golden Gate Bridge.</p> (1)
<p>De 'Grunt Skull' Trailer Van Halo: Combat Evolved Anniversary, De Geremasterde Versie Van De Originele Campagne Van Halo, Die Gemaakt Wordt Omdat Het Origineel 10 Jaar Geleden Op De Markt Kwam. De Nieuwe Versie Verschijnt Op 15 November.</p> (1)
<p>de 'Hunt Kill Become' Trailer Van Prototype 2, Waarin De Makers Uitleggen Hij Je Hoofdpersoon James Heller Op Kan Waarderen En Hoe Je Gebruik Kan Maken Van De Nieuwe Hunt-optie.</p> (1)
<p>De 'Independence' Trailer Van Assassin's Creed III Toont Vooral De Sfeer In Het Spel Aan De Hand Van Gameplaybeelden, Zonder Er Een Specifieke Eigenschap Uit Te Lichten.</p> (1)
<p>De 'Introducing PES 2013' Trailer Van Konami's Nieuwste Voetbalspel. Voor Het Filmpje Zijn Enkele Op Het EK Gemaakt Doelpunten Nagedaan In PES 2013. Zo Zijn Onder Meer Balotelli's Tweede Doelpunt Tegen Duitsland, Ronaldo's Kopbal Tegen Tsjechi&euml (1)
<p>De 'Making Of' Van De Rise Trailer Van Assassin's Creed III. Ubisoft Geeft De Kijker Een Kijkje Achter De Schermen Bij De Opnames Van De Rise Trailer Die Eerder Al Door De Uitgever Werd Vrijgegeven. Assassin's Creed III Verschijnt Op 31 Oktober Voor De Xbox 360 En De PlayStation 3, En Twee Weken Daarna Ook Voor De Pc.</p> (1)
<p>De 'Purity First'-trailer, Waarin Een Deel Van Het Achtergrondverhaal Van Deus Ex: Human Revolution Uiteengezet Wordt. In De Game Duiken De Eerste 'augmented' Mensen Op En Daar Is Protest Tegen, Zoals Uit De Video Blijkt.</p> (1)
<p>De 'run For Your Life'-trailer Van Hitman Absolution, Waarin Te Zien Is Hoe Agent 47 Zich Verweert In Een Bibliotheek In Chicago.</p> (1)
<p>De 'top-down' Shooter Renegade Ops Komt Later Dit Jaar Naar PSN, Xbox Live Arcade En Steam.</p> (1)
<p>De 1.5 Update Voor Rift, '<em>Ashes Of History</em>' Geheten, Brengt Een Aantal Vernieuwende Elementen, Quests En Plaatsen Om Te Ontdekken. De Nieuwste Update Bevat Het <em>Planar Attunement System</em>, <em>duo Dungeons</em>, En Een Nieuwe <em>PvP Warfront</em>.</p> (1)
<p>De 8X Is Vanaf November In Nederland Verkrijgbaar En Krijgt Een Adviesprijs Van 549 Euro, Terwijl De 8S In December Uit Zal Komen En 329 Euro Moet Gaan Kosten.</p> (1)
<p>De 2013 SRT Viper Komt Deze Zomer Naar Forza Motorsport 4 Toe. In De Video Zien We De Eerste Beelden Van De Auto In Actie In De Game.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van Assassin's Creed. In De Trailer Is Het Nieuwe Hoofdpersonage Te Zien En De Setting Wordt Ingeleid Door George Washington.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van Deadpool.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van De Doom 3 BFG Edition, Een Nieuwe Versie Van De Shooter Die Is Opgepoetst En Uitgebreid, En Bovendien Verschijnt Voor Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van De IOS-titel Infinity Blade 2, Die Op 1 December Zal Uitkomen.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van LittleBigPlanet Karting, Een Nieuwe Game In De LittleBigPlanet-serie. De Game Heeft Nog Het Meeste Weg Van Mario Kart En Verschijnt In 2012 Voor De PlayStation 3.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van Spartacus Legends.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van The Elder Scrolls Online, De Mmog Die Uitgever Bethesdea Eerder Vandaag Wereldkundig Maakte.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van The Walking Dead. Een FPS Die In 2013 Uit Zal Komen Voor Playstation, Xbox En PC</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters, Dat Vanaf September Beschikbaar Komt.</p> (1)
<p>De Aankondigingstrailer Van Tiger Woods PGA Tour 13, Waarin Bekendgemaakt Wordt Dat De Golfgame Van Electronic Arts Vanaf 27 Maart Te Koop Is.</p> (1)
<p>De Aarde Wordt Aangevallen Door Enorme Aliens En Het Enige Wat De Planeet Kan Redden Is Een Groepje Rare Figuren Met Speciale Krachten.<br /><br /></p> (1)
<p>De Absolute Smaakmaker Van De E3 Is Volgens Jurian Ubachs Battlefield 3. Hij Speelde De Game En Zijn Bevindingen Over Die Speelsessie Hoor En Zie Je In Deze Videopreview.</p> (1)
<p>De Accolades Trailer Van IPad-game Infinity Blade 2, Die Ontwikkelaar Chair Maakte Onder Supervisie Van Epic Games.</p> (1)
<p>De Acer Aspire S7 Maakte Vel Indruk Op De IFA. Beide Varianten Hebben Alle Eigenschappen Om Succesvol Te Worden, Als Ze Eind Oktober Uitkomen. Het Is Nog Wel Even Wachten Op De Prijs.</p> (1)
<p>De Acer T2 Is Een <em>10-point Touch</em> LED-monitor Die Full HD Ondersteunt. De Monitor Komt In Twee Verschillende Groottes: 23 En 27 Inch.</p> (1)
<p>De AC Ryan Veolo Kan Bij De Release Van De Mediaspeler Geen DVD-bestanden Afspelen.</p> (1)
<p>Dead Island: Ryder White Is DLC Voor Dead Island. In Deze DLC Speel Je Als Ryder White Die Ook Als The Voice Bekend Staat Uit Het Orgineel En Je Bent Op Zoek Naar Je Vrouw.</p> (1)
<p>Deadlight Komt Op 1 Augustus Naar Xbox Live Arcade. Deadlight Is Een <em>sidescrolling</em> Survival Horror Game En Wordt Ontwikkeld Door Tequila Works En Uitgegeven Door Microsoft Studios.</p> (1)
<p>Dead Space 3 Brengt Isaac Clarke Naar Vergaande Schepen Die Ronddwalen Rond De Ijsplaneet Van Tau Volantis. De Bevroren Planeet Heeft De Oplossing Om De Necromorph-plaag Te Stoppen.</p> (1)
<p>Dead Space 3 Komt Met Een Verhalende Trailer Genaamd: The Story So Far. Let Op: In Deze Trailer Wordt Beknopt Het Verhaal Van Dead Space 3 Verteld&nbsp (1)
<p>Dead Space 3 Volgt Hetzelfde Hoofdpersonage Als De Vorige Games, Namelijk Isaac Clarke, Die Nog Steeds In Gevecht Is Met De Monsterlijke Necromorphs. Dat Doet Hij Dit Keer Niet Alleen, Maar Met Een Partner, Genaamd John Carver. Dan Voel Je 'em Al Aankomen: Dead Space 3 Kan Volledig Co&ouml (1)
<p>Dead Space 3 Wordt Op 7 Februari 2013 Verwacht Voor De PlayStation 3, Xbox 360 En Pc. Bij De Preorder Van Dead Space 3 Krijgt De Speler De EG-900 Small Machine Gun, Die In Deze Trailer Wordt Getoond.</p> (1)
<p>De Afgelopen Jaren Waren Turbulent In Smartphoneland: Gevestigde Namen Als Symbian, BlackBerry, Windows Mobile En Palm OS Verdwenen Ten Gunste Van Android, IOS En Windows Phone. In 2012 Waren Geen Revoluties Te Bekennen: Smartphones Werden Groter, Sneller En Beter. Toch Was Het Geen Saai Jaar: Er Viel Genoeg Te Beleven Op De Smartphonemarkt.</p> (1)
<p>De Allereerste Beelden Van Metal Gear Solid: Rising, De Game Die Zich Afspeelt Tussen De Gebeurtenissen Van Metal Gear Solid 2: Sons Of Liberty En Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots.<sup Id="cite_ref-E32010_Kotaku_6-0" Class="reference"><a Href="http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid:_Rising#cite_note-E32010_Kotaku-6"></a></sup></p> (1)
<p>De Allereerste Trailer Van Need For Speed Most Wanted.</p> (1)
<p>De All Saints' Day Trailer Van Dark Souls.</p> (1)
<p>De Amerikaanse Autofabrikant Tesla Is Bij Veel Mensen Bekend Geworden Door De Tesla Roadster. Het Bedrijf Ontwikkelde Deze Volledig Elektrische Sportwagen En Heeft Er Sinds 2008 Ruim Tweeduizend Van Verkocht. Na De Roadster Heeft Tesla Nu Een Volledig Elektrische Gezinsauto Ontwikkeld, De Tesla S.</p> (1)
<p>De Amerikaanse Marine Gaat Komende Maand Zijn Eerste Commercieel Geproduceerde Railgun Testen. Het Wapen Verkeert Nog In Het Prototype-stadium, Maar Zou In Staat Moeten Zijn Projectielen Over Ten Minste Honderd Kilometer Te Schieten.&nbsp (1)
<p>De Angry Birds En De Varkens Gaan Halloween-stijl In De Nieuwe Seasons Van Angry Birds: Haunted Hogs. De Update Naar Angry Birds Seasons: Haunted Hogs, Is Al Beschikbaar.</p> (1)
<p>De Announcement Trailer Van Burnout Crash, Waarin Nog Niets Van De Game Zelf Te Zien Is.</p> (1)
<p>De Announcement Trailer Van Darksiders II Waarin Niet War Maar Death Centraal Staat, &eacute (1)
<p>De Announcement Trailer Van De Samenwerking Tussen Need For Speed: The Run En Tijdschrift Sports Illustrated Model. Chrissy Teigen En Irina Shayk, Twee Modellen Die Voor Het Blad Geposeerd Hebben, Komen In Gedigitaliseerde Vorm Terugin De Game, Waarin Ze Beiden Een Auto Besturen Die Aan De Race Meedoet.</p> (1)
<p>De Announce Trailer Die Getoond Werd Op De Game Developers Conference, Met De Eerste Beelden Van De Nieuwe SimCity.</p> (1)
<p>De APU's Van De AMD A-Serie Combineert Tot Maximaal Vier X86 CPU Cores Met DirectX 11-games En Tot Maximaal 400 Radeon Cores Met Dedicated HD Video Processing Op Een Enkele Chip.</p> (1)
<p>De Asus Designo MX Series MX279H- En MX239H-displays Hebben Een Kijkhoek Van 178 Graden (ah-ips). De Stereospeakers Zijn Ontworpen Door Bang &amp (1)
<p>De Asus Transformer Infinity Is Bijna Niet Te Onderscheiden Van De Transformer Prime. Totdat Je Het 10,1"-scherm Aanzet, Want Dankzij De 1920x1200-resolutie Is Het Beeld Een Stuk Scherper Dan Dat Van De Prime. Maar Blijft Android 4.0 Wel Vloeiend Lopen Met Zo Veel Pixels Op Het Scherm? En Hoe Lang Gaat De Accu Mee? Tweakers.net Zocht Het Uit.</p> (1)
<p>Death Strikes Part 2 Heet De Nieuwste Trailer Die THQ Vervaardigd Heeft Van Actiegame Darksiders II. Hoofdpersoon Death Laat Zien Hoe Hij Anderen Dood Kan Maken.</p> (1)
<p>De ATIV Smart PC Met Atom En Smart PC Pro Met Core I5 Zijn Prettig In Gebruik, Maar Samsung Vraagt Veel Geld Voor De Producten, Terwijl De Bouwkwaliteit Niet Van Topniveau Is.</p> (1)
<p>De Audi A7 Is De Eerste Auto Die Google Earth Ge&iuml (1)
<p>De Bartholomew Trailer Van Dark Souls, Het Moeilijke Vervolg Op Het Al Behoorlijk Moeilijk Demon's Souls.</p> (1)
<p>De Bediening Van De AC Ryan Veolo Vindt Plaatst Door Middel Van Een Radiografische Bestuurbare Afstandsbediening.</p> (1)
<p>De Belangrijke Characters Van Tropico 4 Worden In Deze Trailer Aan Je Voorgesteld. En Ieder Heeft Zijn Voor- En Nadelen.</p> (1)
<p>De Belangrijkste Kenmerken Op Een Rijtje In Een Mooie Animatie Van De PS Vita.</p> (1)
<p>De Belangrijkste RPG Op De E3 Van 2011 Was Uiteraard The Elder Scrolls V: Skyrim. Jurian Ubachs Zag De Game En Vertelt Over De Belangrijke Rol Die Draken Spelen In Dit Nieuwe Avontuur Van Bethesda.</p> (1)
<p>De Beroemde Announcement Trailer Van Zombiegame Dead Island, Gemaakt Door Het Poolse Techland En Uitgegeven Door Het Duitse Deep Silver. Deze Trailer Heeft Inmiddels Een Prijs Gewonnen Op Een Festival In Cannes Voor Advertenties.</p> (1)
<p>De Beta Van Starhawk Is Nu Voor Iedereen Beschikbaar. Speciaal Voor Het <em>public </em>gaan Van De Beta Is Deze Trailer Uitgekomen</p> (1)
<p>De Beta Van Starhawk Is Ondertussen Voor Iedereen Beschikbaar. In Deze Video Is Te Zien Hoe Het De Speler Zijn Defensie Kan Opbouwen Door Het Gebruik Van Het Nieuw Ontworpen <em>Build &amp (1)
<p>De Bijenkorf Is Tijdens De Drie Dwaze Dagen-actie Begonnen Met De Verkoop Van 3d-printer Cube. Het Is De Eerste Keer Dat Een Grote Winkelketen In Nederland 3d-printers Verkoopt. Het Warenhuis Biedt De Cube Voor 1050 Euro Aan.</p> (1)
<p>De Boottijd Tussen OS X En Windows 7 Verschilt Aanzienlijk, Getuige Deze Test Op Een Apple MacBook Pro 13,3" 2,7GHz.</p> (1)
<p>De Boottijd Van Windows 8 Op Een Samsung 700T-tablet.</p> (1)
<p>De Ceo Van Nintendo, Satoru Iwata, Pakt De Wii U Uit. Nintendo's Nieuwe Spelcomputer Is Vanaf 30 November Verkrijgbaar.</p> (1)
<p>De Character Progression Trailer Van De Jedi Consular, &eacute (1)
<p>De Characters-trailer Van Final Fantasy XIII-2, De Japanse Rpg Die Door Square Enix Op De Markt Gebracht Wordt Voor Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>De Chinese Hardwarefabrikant Runcore Heeft Een Solid State Drive Ontwikkeld Die Uit Slechts &eacute (1)
<p>De Cinematic Trailer Van Counter-Strike: Global Offensive. Global Offensive Is Vanaf Vandaag (21 Augustus) Verkrijgbaar Via Steam, XBLA En PSN.</p> (1)
<p>De Cinematic Trailer Van Transformers Fall Of Cybertron.</p> (1)
<p>De Classified Information Trailer, Waarin Ontwikkelaar Eidos Montreal Een Korte Samenvatting Geeft Van Zowel Het Verhaal Als De Gameplay Van Deus Ex: Human Revolution.</p> (1)
<p>De Close Combat-trailer Van Army Of Two Laat Niet Veel Zien, Behalve Een Ontmoeting Met Een 'Merc Stabber': Een Kartellid Van De Groep La Guadana En Zijn Roestige Machete. Dit Is Het Eerste Filmpje Van Nog Meer Delen Die Zullen Volgen En Waarin We Andere Leden Van Het Kartel Zullen Tegenkomen. De Release Van De Game, Voor De Xbox 360 En PS3, Is Gepland Op 28 Maart 2013.</p> (1)
<p>De Cloud Patrol Trailer Van Skylanders, De Game Die Onder Kinderen Erg Populair Is Omdat Er Kleine Poppetjes Van Verzameld Kunnen Worden Die In Het Spel Gebruikt Kunnen Worden. Cloud Patrol Is Een Mobile Game Die Gebaseerd Is Op Die Succesgame.</p> (1)
<p>De Co-op Van Dungeon Siege III Kan Door Maximaal Vier Spelers Gespeeld Worden. Daarnaast Kan Een Speler Ieder Moment Meedoen Of Juist Het Spel Verlaten.</p> (1)
<p>De Cockatrice Trailer Van Dragon's Dogma, Een Nieuwe Rpg Van Capcom, Die In Mei Verschijnt Voor Xbox 360 En PlayStation 3. In De Trailer Staat Een Gevecht Met Een Draak Centraal.</p> (1)
<p>De Cordelia Trailer Van Lollipop Chainsaw. In De Trailer Worden De Zussen Cordelia En Rosalind Starling Voorgesteld.</p> (1)
<p>De Cover Winner Trailer Van UFC Undisputed 3.</p> (1)
<p>De Crescendo Video Documentary, Waarin De Makers Van Gears Of War 3 Uitleggen Hoe Ze Tot De Keuze Van De Wapens In Het Spel Gekomen Zijn.</p> (1)
<p>De Critical Edge Trailer Van Soulcalibur V.</p> (1)
<p>De Datateller In HTC Explorer</p> (1)
<p>De Debut Trailer Van De Nieuwe Shooter Van Valve, Counter-Strike: Global Offensive, Waarin Heel De Geschiedenis Van De Serie Getoond Wordt.</p> (1)
<p>De Decimation Pack Upgrade De Multiplayer Ervaring Met Vijf Nieuwe Maps En Twee Nieuwe Items.</p> (1)
<p>De Defy Reality Trailer Van SSX, Waarin De Verschillende Characters Uit De Game Getoond Worden, Inclusief De Absurde Tricks Die Ze Uit Kunnen Halen.</p> (1)
<p>De Delftse Ontwikkelaar Triumph Studios Kondigt Age Of Wonders III Aan, Een Rpg Die Eind 2013 Verschijnt Voor Pc, Het Platform Waarop Ook De Voorgaande Twee Delen Verschenen. Het Is De Eerste Game Van Triumph Sinds Overlord II Uit 2009.</p> (1)
<p>De Demonstratie Van Vijf Minuten Die Getoond Werd Tijdens De Penny Arcade Expo (PAX).</p> (1)
<p>De Demo Van UFC Undisputed 3 Is Uit Voor De PS3 En Xbox 360 En Daarom Komt THQ Met Deze Trailer.</p> (1)
<p>De Demovideo Van Samsung Voor Zijn Series 5 Chromebook.</p> (1)
<p>De Derde Developer Diary Waarin Leden Van Het Diablo III-team Uitlegt Hoe Het Team Zich Voorbereid Op De Alfafase Van De Game.</p> (1)
<p>De Designers, <em>artists</em>, Engineers, En Productiemedewerkers Van 343 Industries Praten Over De Uitdagingen En Doelen Om Een Totaal Nieuw Ras Te <span Class="st">cre&euml (1)
<p>De Developer Diary Van Medal Of Honor Warfighter. In Het Filmpje Wordt Wat Licht Geschenen Op De Samenwerking Tussen De Band Linkin Park, En Het Medal Of Honor-team. De Release Datum Van Medal Of Honor Warfighter In Europa Is Op 25 Oktober 2012.</p> (1)
<p>De Developers Van XCOM: Enemy Unknown Vertellen Over Het Cre&euml (1)
<p>De Displayport-organisatie Demonstreerde Op De CES In Las Vegas De&nbsp (1)
<p>De DLC Revolution Voor Call Of Duty: Black Ops II Bevat Vier Nieuwe Multiplayer-maps, Een Nieuwe Zombies -map, Een Exclusief Multiplayer-wapen En Een Gloednieuwe Zombies-gamemode. De Revolution DLC Map Pack Zal Voor Het Eerst Te Downloaden Zijn Via Xbox Live Op 29 Januari.</p> (1)
<p>De Don't Blink Don't Drive Trailer Van Driver San Francisco, Waarin De Verschillende Spelvormen Van De Racegame Uit De Doeken Gedaan Worden.</p> (1)
<p>De Downloadable Content Speedhunters Pack Voor Shift 2 Is Vanaf 17 Mei Beschikbaar.</p> (1)
<p>De Dragon War Battle Pack Is Een Nieuwe Uitbreiding Op Total War: Shogun 2.</p> (1)
<p>De Dunne Android-smartphone Motorola Razr Is In Nederland Uitgebracht. Telefoons Van De Amerikaanse Fabrikant Komen Nog Maar Zelden Uit In Nederland. De Razr Draait Op Android 2.3 En Een Groot Deel Van De Behuizing Is 7,1mm Dik.</p> (1)
<p>De E3 2011 Playthrough Trailer Van Xcom, De Scifi-shooter Van 2K Games.</p> (1)
<p>De E3 Van 2012 Was Een Editie Die In Het Teken Stond Van Wat Er Niet Getoond Werd. Geen Nieuwe PlayStation En Geen Nieuwe Xbox. Gelukkig Waren Er Genoeg Nieuwe En Spannende Games Te Zien, Werd Er Ondertussen Nog Een Geheel Nieuwe Engine Getoond En Liet John Carmack Ons Persoonlijk Zijn Zelf In Elkaar Geknutselde Virtual Reality-bril Zien. In Deze Video Staan We Stil Bij Welke Games Hip Waren En Welke Tegenvielen En Wat De Beurs Ons Verteld Over De Huidige Staat Van De Gamesindustrie.</p> (1)
<p>De E3 Video Van De Opvolger Van De Onverwachtte Rpg-hit Uit 2009</p> (1)
<p>De E3-gameplay Demonstratie Van The Elder Scrolls V: Skyrim. De Presentatie Duurde In Totaal Bijna 25 Minuten. De Video Is Dan Ook Opgedeeld In Drie Stukken, En Dit Is Deel Drie.</p> (1)
<p>De E3-gameplay Demonstratie Van The Elder Scrolls V: Skyrim. De Presentatie Duurde In Totaal Bijna 25 Minuten. De Video Is Dan Ook Opgedeeld In Drie Stukken, En Dit Is Deel Twee.</p> (1)
<p>De E3-gameplay Demonstratie Van The Elder Scrolls V: Skyrim. De Presentatie Duurde In Totaal Bijna 25 Minuten. De Video Is Dan Ook Opgedeeld In Drie Stukken, En Dit Is Het Eerste Deel.<br /><br />Klik Hier Voor Deel Twee: <a Href="http://tweakers.net/video/3959/the-elder-scrolls-v-skyrim-gameplay-demo-deel-2.html">http://tweakers.net/video/3959/the-elder-scrolls-v-skyrim-gameplay-demo-deel-2.html</a></p> (1)
<p>De E3-trailer Van Assassin's Creed III.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van De Nieuwste Versie Van Konami's Langlopende Pro Evolution Soccer-serie.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Dit Jaar Heet Crossroads En Begint Waar De Demo Van 2011 Ook Mee Begon: Lara Croft Die Strand Op Een - Naar Het Schijnt - Onbewoond Eiland. Schijn Bedriegt En Lara Ontmoet In Deze Nieuwe Tomb Raider Meer Tegenstand Dan Ooit.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Dragon's Dogma.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Guardians Of Middle-Earth, De Nieuwe Game Van Monolith Porductions. Het Wordt Een Volwaardige Moba-games, In De Stijl Van Dota 2, Maar Dan Voor Consoles En In Het Lord Of The Rings-universum.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Hitman Absolution.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Inversion. Inversion Is Vanaf 29 Juni Verkrijgbaar Voor PC, Playstation En Xbox.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van LEGO City: Undercover.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Mass Effect 3 Laat Zien Dat Shepard De Invasie Van Aarde Door De Reapers Tegen Moet Houden. Mass Effect 3 Verschijnt In Maart 2012 Voor Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Mass Effect 3: Take Earth Back Voor De Wii U.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Medal Of Honor: Warfighter.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van New Super Mario Bros Voor De Wii U.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Playstation All-Stars: Battle Royal.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Prey 2.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Rayman: Legends Voor De Wii U.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Resident Evil 6. De Capcom-game Zal Op 2 Oktober Uitkomen Op Pc, PS3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Scribblenauts Unlimited.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Serious Sam: BFE.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Shooter Metro Last Light, De Opvolger Van Metro 2033. Last Light Is Gebaseerd Op Het Boek Metro 2034 Van De Russische Schrijver Dmitry Glukhovsky. Deze Nieuwe Trailer Is Opnieuw Strak Gemonteerd Op Het Ritme Van De Song Machine Gun Van Portishead, En Bevat Dit Keer Niet Alleen Beelden Van Ontwerpschetsen, Maar Ook Echte Gameplaybeelden.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van Square Enix' Tomb Raider.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van The Amazing Spiderman.</p> (1)
<p>De E3-trailer Van The Lord Of The Rings: War In The North.</p> (1)
<p>De Eerste&nbsp (1)
<p>De Eerste 'First Look Trailer' Van F1 Online, Het Free-to-play Browser-based Spel Van Codemasters, Dat In Het Eerste Kwartaal Van 2012 Moet Verschijnen.</p> (1)
<p>De Eerste (ruim) Tien Minuten Uit Assassin's Creed: Revelations. In De Video Is De Voorgeschiedenis Van Desmond Te Zien, En Daarna Zien We Hoe Ezio Auditore Da Firenze Ontsnapt Uit Handen Van Templars, Waarna Assassin's Creed: Revelations Echt Begint.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van Binary Domain. Let Op! Deze Video Kan Als Spoiler Ervaren Worden Door Gamers Die Binary Domain Nog Gaan Spelen.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van De Game Borderlands 2.&nbsp (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van De Nieuwe Formule 1 Game: F1 2011.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van De Racegame Forza 4.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van Need For Speed Most Wanted.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van Syndicate. Let Op! Deze Video Kan Als Spoiler Ervaren Worden Door Gamers Die Syndicate Nog Gaan Spelen.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van The Darkness II. Let Op! Deze Video Kan Als Spoiler Ervaren Worden Door Gamers Die The Darkness II Nog Gaan Spelen.</p> (1)
<p>De Eerste 10 Minuten Van The Elder Scrolls V: Skyrim. Let Op! Deze Video Kan Als Spoiler Ervaren Worden Door Gamers Die Skyrim Nog Gaan Spelen.</p> (1)
<p>De Eerste 20 Minuten Van Mass Effect 3. Let Op! Deze Video Kan Als Spoiler Ervaren Worden Door Gamers Die Mass Effect 3 Nog Gaan Spelen.</p> (1)
<p>De Eerste Beelden Van De Asus Padfone 2.</p> (1)
<p>De Eerste Beelden Van De Nieuwe 'Match Engine' Van Football Manager 2012, Met Verschillende Camerastandpunten En Weersomstandigheden.</p> (1)
<p>De Eerste Beelden Van Een Nieuwe MMORPG Gebaseerd Op De Populaire Serie Game Of Thrones.</p> (1)
<p>De Eerste Beelden Van Metal Gear Solid: Ground Zeroes, Dat Volgens Hideo Kojima Een Soort Proloog Vormt Voor Metal Gear Solid 5. Het Spel Zou Nog Op De Huidige Generatie Consoles Verschijnen, En Mogelijk Ook Op De Pc.</p> (1)
<p>De Eerste Beelden Van MotorStorm RC, Een Miniatuurversie Van De Reguliere Racegame Die Naar PlayStation Network En De PlayStation Vita Komt In 2012.</p> (1)
<p>De Eerste Beelden Van Super Mario Voor De Nintendo 3DS.</p> (1)
<p>De Eerste Cinematic Teaser Van Rambo: The Video Game.</p> (1)
<p>De Eerste Dag Van De Beursvloer Van Gamescom 2011 Is Geopend En Dat Betekent Dat Gamesredacteuren Jurian En Paul Zich Storten Op Alle Belangrijke Titels Van Het Aankomende Najaar. Zo Speelde Jurian Onder Andere Zowel De Co-op- Als De Conquestmodus Van Battlefield 3 En Liet Paul Zich Verleiden Tot Een Rendez-vous Met Een Kameel.</p> (1)
<p>De Eerste Developer Diary Van De Ontwikkelaars Van Stronghold 3.</p> (1)
<p>De Eerste Developer Diary Van Dragon's Dogma, De Nieuwe Rpg Van Capcom. In Dit Eerst Dagboek Stelt Capcom Het Japanse Team Voor Dat De Game Maakt.</p> (1)
<p>De Eerste DLC Voor Max Payne 3 Is Vanaf 3 Juli Verkrijgbaar Voor De Playstation 3 En De Xbox 360, Vanaf 17 Juli Is Local Justice Ook Verkrijgbaar Voor De PC.</p> (1)
<p>De Eerste Door Namco Bandai Partners Vrijgegeven Trailer Van Dark Souls: Prepare To Die Edition, De Uitgebreide Pc-versie Van Consolegame Dark Souls.</p> (1)
<p>De Eerste Editie Van De Tweakers.net Developer Summit Met Een Keynote Van Aran Balkan En Spreker Tino Zijdel.</p> (1)
<p>De Eerste Free2play-versie Van Tom Clancy's Ghost Recon.</p> (1)
<p>De Eerste Gameplay-beelden Van Killzone Mercenary Voor De PS Vita, Dat Wordt Gemaakt Door Het Nederlandse Guerilla Games. De Shooter Staat Gepland Voor Een Release Eind September.</p> (1)
<p>De Eerste Gameplay-trailer Van Strategiespel Company Of Heroes 2.</p> (1)
<p>De Eerste Gameplaybeelden Van De Derde Saints Row-game.</p> (1)
<p>De Eerste Gameplaybeelden Van Halo 4.</p> (1)
<p>De Eerste Gameplaybeelden Van The Darkness II.</p> (1)
<p>De Eerste Gameplay Trailer Van Crysis 3. De Shooter Van Electronic Arts Verschijnt In 2013 Voor De Pc, Xbox 360 En De PlayStation 3</p> (1)
<p>De Eerste Minuten Van De Xbox 360-versie Van Duke Nukem Forever.</p> (1)
<p>De Eerste Offici&euml (2)
<p>De Eerste Officiele Gameplay Trailer Van Far Cry 3, Die Online Is Gekomen Onder De Naam <em>Dr Earnhardt</em>.</p> (1)
<p>De Eerste Officiele Trailer Van Little Big Planet Karting.</p> (1)
<p>De Eerste Officiele Trailer Van Splinter Cell Blacklist.</p> (1)
<p>De Eerste Stappen Van Een Net Aangemaakte Necromancer In Guild Wars 2. Je Ziet De Allereerste Gevechten Van De Magi&euml (1)
<p>De Eerste Teaser Trailer Van Dirty Bomb, Een Free2play Multiplayer Shooter Die Ontwikkeld Wordt Door De Engelse Ontwikkelstudio Splash Damage.</p> (1)
<p>De Eerste Teaser Trailer Voor De Xbox 360-versie Van The Witcher 2. De Rpg Verscheen In Mei 2011 Op De Pc.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van Crysis Voor De Xbox 360 En De PlayStation 3. De Game Verschijnt In Oktober 2011 Op De Consoles. In 2007 Verscheen Crysis Al Voor De Pc. (Bron: Gametrailers.com)</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van De Actiegame Killer Is Dead, Van De Maker Van Games Als Killer7 En No More Heroes. Net Als Die Games Kent Killer Is Dead Veel Brute Actiescenes, En Is Het Aan Jou De Taak Om Huurmoordenaars Een Kopje Kleiner Te Maken. Wanneer De Game Verschijnt Is Nog Niet Bekend, In Japan Komt Hij Deze Zomer Uit Voor De Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van De Nieuwe Adventure Game Van Ron Gilbert En Double Fine.<br /><br /></p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van De Skyrim-dlc Hearthfire Die Vanaf 4 September Beschikbaar Zal Zijn Voor De Xbox 360. Overige Platformen Volgen Later.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van FIFA 13.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van Heroki 'een 2,5D Action/adventure Platformer Waarin De Speler Hoofdpersonage Heroki Bestuurd Door Verschillende Werelden Vol Uitdagingen,' Aldus De Makers, De Nederlandse Ontwikkelaar Picomy. De Game Wordt Gemaakt Voor IOS.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van Het Spel Brave Van De Gelijknamige Disney Pixar Film Die Deze Zomer In&nbsp (1)
<p>De Eerste Trailer Van Medal Of Honor: Warfighter. De Shooter Van EA Verschijnt Op 23 Oktober Voor De PlayStation 3, Xbox 360 En De Pc.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van Modern Warfare 3, Waarin Te Zien Is Hoe Onder Meer New York, Londen En Parijs Worden Geraakt Door De Derde Wereldoorlog Die Zich In Het Spel Afspeelt.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van Pro Evolution Soccer 2013, Waarin Cristiano Ronaldo Centraal Staat. Het Spel Komt In Het Najaar Van 2012 Op De Markt.</p> (1)
<p>De Eerste Trailer Van The Mighty Quest For Epic Loot, Een Free-to-play-game Van Ubisoft Montr&eacute (1)
<p>De Eerste Trailer Van Total War: Rome II Waarin Gameplaybeelden Te Zien Zijn Van Het Strategiespel Dat Sega In 2013 Op De Markt Zal Brengen.</p> (1)
<p>De Eerste Video In Een Serie Van Video's Waarin Bethesda Softworks-ontwikkelaars Uitleggen Hoe De Creation Kit Voor De Pc-versie Van Skyrim Werkt.</p> (1)
<p>De Eerste Video In Een Serie Van Vier Making Of-video's Over Assassin's Creed III. In Deze Aflevering Een Kijkje In De Ontwikkelstudio Van Ubisoft En Interviews Met Mensen Die Aan De Game Werken.</p> (1)
<p>De Eerste Video In Het Kader Van F1 2012. In Deze Video Is Te Zien Hoe Een Van De Ontwikkelaars Van Het Spel Aan Racers Vraagt Wat Zij Aan De F1-games Hebben Gehad In Hun Carri&egrave (1)
<p>De Eerste Volledige Trailer Van The Amazin Spider-Man. Volgend Jaar Brengt Beenox Een Gelijknamige Game Uit Van De Nieuwe Spider-Man-film.</p> (1)
<p>De Eeuwige Concurrent Van FIFA Was Speelbaar Op De E3. Jurian Ubachs Ging Met PES 2012 Aan De Slag En Vertelt Er Je Alles Over.</p> (1)
<p>Deel &eacute (1)
<p>Deel 2 Van De Heavy Hitters-video's Van Bioshock Infinite. In Dit Deel Wordt De Handyman Voorgesteld.</p> (1)
<p>Deel 5 Van Behind The Scenes In Forza Horizon. De Game Kwam Al Een Paar Weken Geleden Uit En De Ontwikkelaars Vertellen Over De Gang Van Zaken Bij De Release.</p> (1)
<p>Deel 7 In De Serie Van Medal Of Honor Warfighter. In Dit Deel Wordt Het 'breachen', Ook Wel Inbreken In Gebouwen Uitgelegd. Welke Technieken En Handelingen Er Aan Te Pas Komen, Zoals Bijvoorbeeld: Shotgun-breaching. MoH Warfighter Komt Uit Op 25 Oktober Voor Pc, Playstation 3 En Natuurlijk De Xbox360.</p> (1)
<p>Deel Drie Uit Een Reeks Video's Over De&nbsp (1)
<p>Deel Drie Van De Serie 'The Tales From Dunwall'. In Dit Laatste Deel Wordt Je Voorgesteld Aan Piero, Een Sleutel-figuur In De Stad Van Dunwall.</p> (1)
<p>Deel Twee Van De Serie 'The Tales From Dunwall'. Met Dit Keer Aandacht Voor De Voor- En Nadelen Van Bovennatuurlijke Krachten Waar De Speler In De Game Dishonored Over Bezit.</p> (1)
<p>Deel Twee Van Een 'making Of'-serie Van Het Spel Aliens: Colonial Marines.</p> (1)
<p>Deel Twee Van Een Reeks Video's Over De Gameplay Van Guardian's Of Middle-Earth. In Deze Aflevering Vertelt De Ontwikkelaar Hoe Je Gebruik Kunt Maken Van De Verschillende Technieken In Een Gevecht.</p> (1)
<p>Deel Twee Van Tomb Raiders' Guide To Survival-special. In Deze Aflevering Komt Het Verkennen En Ontdekken Van De Omgeving Aan Bod. Hoe Werkt Bijvoorbeeld Het Basiskamp, Het Upgraden Van Lara's Uitrusting En Het Verkrijgen Van Voorwerpen. Tomb Raider Verschijnt Volgende Maand.</p> (1)
<p>Deel Vier Van De Developers Diary Alweer. In Dit Deel Van F1 2012 Developer Diary Gaan Ze Het Hebben Over De Game Modes In Het Spel.</p> (1)
<p>De Enige Manier Om Te Overleven In De Multiplayermodus 'F**king Run' Is Om Voor Alma's Wall Of Death Te Blijven.</p> (1)
<p>De Envy TouchSmart Ultrabook 4 Heeft Een 14"-touchscreen, Met Waarschijnlijk Een Resolutie Van 1366x768 Pixels. HP Laat Verder In Het Midden Of Dit Een Ips-paneel Betreft. De Ultrabook 4 Weegt Ook 2,16kg Maar Is 23mm Dik.</p> (1)
<p>De Escape Trailer Van DmC Devil May Cry.</p> (1)
<p>De EU Heeft De Nieuwe Europese Privacyregels Gepresenteerd. De Regels Gaan Verder Dan Bestaande Privacyrichtlijnen. Zo Krijgen Gebruikers Meer Rechten En Moeten Bedrijven Hogere Boetes Betalen Bij Overtredingen.</p> (1)
<p>De Europese Ruimtevaartorganisatie ESA Heeft Een Camera Ontwikkeld Die Foto's Neemt Met Een Resolutie Van Een Miljard Pixels, Of 1000 Megapixels. Hiervoor Is Een Structuur Gebouwd Met 106 Ccd-beeldsensors, Naast Een Groot Aantal Spiegels.. In Een Demonstratievideo Is Te Zien Hoe De Ruimtecamera Van De ESA Met Een Miljard Pixels Eruit Komt Te Zien.</p> (1)
<p>De Factions And Fae Trailer Van Rpg Kingdoms Of Amalur: Reckoning</p> (1)
<p>De Fall Bundle Van Indie Royale Bestaat Uit Games To The Moon, Oil Rush, Blackwell Deception, AVSEQ En Reprisal. De Bundel Is Te Koop Voor Een Minimumprijs Van 3,82 Euro, Al Kunnen Kopers Ook Meer Betalen.</p> (1)
<p>De Finse Beveiligingsonderzoeker Mikko Hypponen Is <em>chief Research Officer </em>bij F-Secure. Afgelopen Week Was Hij In Amsterdam En Tweakers Greep Die Gelegenheid Aan Om Hypponen Aan De Tand Te Voelen Over Cybercrime, Digitale Oorlogsvoering En De Vraag Hoe Ver De Overheid Mag Gaan Om Dat Alles Tegen Te Gaan.</p> (1)
<p>De Fire Team Developer Commentary, Waarin Kristoffer Bergqvist Uitleg Geeft Over Het Multiplayer-gedeelte. Daarin Legt Hij Onder Andere Uit Wat De Nieuwe Fighting Buddies Zijn.</p> (1)
<p>De Firma Nest Heeft Een Zelflerende Thermostaat Ontwikkeld. Deze Zou Energiebesparingen Tot 30 Procent Moeten Opleveren.</p> (1)
<p>De Forza Horizon Pre-order Trailer.</p> (1)
<p>De Franse Website Nowhere Else Heeft Een Synthese Gemaakt Van Alle Geruchten Rondom De IPhone 5.</p> (1)
<p>De Free-2-play Versie Van Battlefield, Battlefield Heroes, Krijgt Een 'Capture The Flag'-modus.</p> (1)
<p>De Free-to-play Game Gaat Deze Zomer 'vrolijk' Verder Met Nieuwe Toevoegingen.</p> (1)
<p>De Game 'Guardians Of Middle Earth' Heeft Er Nieuwe Dlc Bij Gekregen, Met Twee Nieuwe Heroes. Natuurlijk Bilbo Baggins, De Hobbit Als Striker-class, En Bert, De Grote Troll Als Tactician-class. Ook Zit Er Een Nieuwe Map Genaamd 'The Shire' Bij.</p> (1)
<p>De Game Director Van Hitman Absolution Geeft Je In Deze Ruim 18 Minuten Durende Video Een Kijkje In De 'contracts Mode' Van De Game.&nbsp (1)
<p>De Game Is Al Eventjes Uit, Maar We Kunnen Ons Videoarchief Nog Uitbreiden Met Deze Season Pass/Tyranny Of King Washington-trailer. In Deze Uitbreiding Van Assassin's Creed III Is Een Alternatieve Realiteit Opgezet, Waarin George Washington Een Tiran Wordt En De Nog Jonge Verenigde Staten Verandert In Een Despotisch Geregeerd Rijk.</p> (1)
<p>De Game Of Thrones-rpg, Gebaseerd Op De Boekenserie A Song Of Ice And Fire, Komt Begin Volgend Jaar Uit. Spelers Kruipen In De Huid Van Mors, Een Broeder Van De Night's Watch, En De Red Priest Alester. Het Spel Bevat Bekende Locaties En Personages Uit De Serie.</p> (1)
<p>De Gameplay-winnaar Is Voor Ons PES 2012. Het Is Jammer Dat Het Spel Op Zo&rsquo (1)
<p>De Gamesmarkt Stond In 2011 Vooral In Het Teken Van Het Getal 3: Er Waren Nogal Wat Franchises Die Aan Een Derde Deel Toe Waren. Tussendoor Was Er Ook Nog Het Nodige Te Doen Over Nieuwe Hardware.</p> (1)
<p>De Game Verschijnt Op 7 November Voor IOS En Daarna Voor Android En De Pc. Het Is De Eerste Game Die Peter Molyneux Maakt Met Zijn Nieuwe Bedrijf 22 Cans.</p> (1)
<p>De Gangplank Champion Spotlight Trailer Van De Gratis Speelbare Online-game League Of Legends.</p> (1)
<p>De Gebruiker En Ontwerper Jan-Michael Cart Heeft Een Nieuwe Video Uitgebracht Waarin Hij Laat Zien Hoe IOS Volgens Hem N&oacute (1)
<p>De Gehele Keynote Van 1,5 Uur Van De Aankondiging Van Windows 8 Consumer Preview In Barcelona.</p> (1)
<p>De Gem Bestaat Alleen Maar Uit Touchscreen.</p> (1)
<p>De Gemiddelde All-in-one Desktop-pc Bestaat Uit Weinig Meer Dan Een Heel Dik Scherm, Waarin Alle Hardware Verpakt Is. Ook Lenovo Volgt Met De All-in-ones Uit De IdeaCentre-, ThinkCentre- En Essential-lijnen Dit Stramien, Maar De Nieuwe Lenovo A720 Breekt Met Deze Traditie.</p> (1)
<p>De Gems Preview Van Street Fighter X Tekken.</p> (1)
<p>De Google In-App Payments API Moet Een Gemakkelijke En Goedkope Optie Voor App-ontwikkelaars Worden. Google Legt In Deze Video Uit Hoe Het Precies Werkt.</p> (1)
<p>De Graphics In De 'classes'-trailer Van Ace Of Spades Doen Ons Denken Aan Een Andere Game. Deze Free-to-play Sandbox-game En First-person-shooter Komt Op Woensdag Uit Op De Pc, Via Het Bekende Programma Steam. In Het Spel Kun Je Je Eigen Maps Maken En Die Dan Compleet Verwoesten In Gevecht Met Andere Spelers.</p> (1)
<p>De Gratis Single Player Demo Van Ridge Racer Is Nu Verkrijgbaar Op Xbox Live, PSN En Steam.</p> (1)
<p>De Hammerburst, Het Assaultwapen Van De Locust In Gears Of War, Zit Nu Met Een Six-burst-shot-variant Bij De Pre-order Van Gears Of War: Judgment. GoW: Judgment Is Een Exclusieve Xbox 360-titel En Wordt Verwacht Op 19 Maart 2013.</p> (1)
<p>De Helft Van De Keynote Van Steve Jobs Tijdens MacWorld 1997, Waar Hij De IPhone Presenteert.</p> (1)
<p>De Highlights Van&nbsp (1)
<p>De Hoogtepunten Van De Sony/Playstation E3-persconferentie.</p> (1)
<p>De Hoplite ECA3220 Van Enermax Heeft Een Voorkant Die Grotendeels Van Gaas Is Gemaakt En Ook Het Zijpaneel Is Voorzien Van Een Groot Gaasrooster. De Behuizing Biedt Plaats Aan Vier 5,25"- En Vier 3,5"-drives. Bovendien Zijn Er Twee Hot Swap-3,5"-bays En Twee 2,5"-bays Aanwezig. Aan De Bovenkant Is, Naast De Twee Usb 3.0-poorten En De Esata- En Audio-poorten, Nog Een Derde Hot Swap-bay Voor 3,5"- Of 2,5"-drives Aangebracht.</p> (1)
<p>De Horde Mode Is Terug In Gears Of War 3 Met Een 2.0-versie.</p> (1)
<p>De HP Folio 13 Wordt Wat Over Het Hoofd Gezien En Dat Is Jammer, Want Hij Heeft Enkele Zeer Aantrekkelijke Eigenschappen. Toch Zou Redacteur Olaf Van Miltenburg De 'zakelijke' Laptop Niet Aanraden. De Laptop Van HP Heeft Namelijk &eacute (1)
<p>De HTC Evo 3D Kan Gebruikt Worden Als WiFi-hotspot, Waardoor Andere Apparaten Gebruik Kunnen Maken Van De Mobiele Internetverbinding.</p> (1)
<p>De HTC Evo 3D Kan In 720p Filmen En Door Middel Van Een Extra Accessoire Is Het Ook Mogelijk Om De Smartphone Aan Te Sluiten Op Een Televisiescherm.</p> (1)
<p>De Iconia Tab A110 Van Acer Is Qua Behuizing Duidelijk Een Budgettablet, Maar Bevat Wel Een Snelle Quadcore Tegra 3-soc. Wij Zochten 'em Op En Keken Of Dit Een Goede Combinatie Maakt.</p> (1)
<p>De Ict-branche Bestaat Grotendeels Uit Mannen, Maar Tussen Al Dat Testosteron Vind Je Hier En Daar Een Ict-vrouw. Tweakers.net Gaat In December Langs Bij Een Aantal Vrouwen Met Een Baan In De Ict, Om Ze Te Vragen Hoe Ze In De Ict Zijn Terechtgekomen, Waarom Ze Voor Dit Werk Hebben Gekozen En Hoe Het Voor Een Vrouw Is Om In De Ict Te Werken. De Derde Aflevering Van Deze Serie Gaat Over Maaike Liesting. Zij Is <em>communication And Interaction Designer </em>bij Het Haagse Bedrijf Digidentity, Dat Zich Bezighoudt Met Identiteitsmanagement.</p> (1)
<p>De Ict-branche Bestaat Grotendeels Uit Mannen, Maar Tussen Al Dat Testosteron Vind Je Hier En Daar Een Ict-vrouw. Tweakers.net Gaat In December Langs Bij Een Aantal Vrouwen Met Een Baan In De Ict, Om Ze Te Vragen Hoe Ze In De Ict Zijn Terechtgekomen, Waarom Ze Voor Dit Werk Hebben Gekozen En Hoe Het Voor Een Vrouw Is Om In De Ict Te Werken. De Laatste Aflevering Van Deze Serie Gaat Over Fabienne Kulakowski. Zij Is <em>senior Software Engineer </em>bij TomTom.</p> (1)
<p>De Ict-branche Bestaat Grotendeels Uit Mannen, Maar Tussen Al Dat Testosteron Vind Je Hier En Daar Een Ict-vrouw. Tweakers.net Gaat In December Langs Bij Een Aantal Vrouwen Met Een Baan In De Ict, Om Ze Te Vragen Hoe Ze In De Ict Zijn Terechtgekomen, Waarom Ze Voor Dit Werk Hebben Gekozen En Hoe Het Voor Een Vrouw Is Om In De Ict Te Werken. De Tweede Aflevering Van Deze Serie Gaat Over Felienne Hermans. Zij Combineert Haar Promotieonderzoek In De Informatica Met Een Eigen Softwarebedrijf.</p> (1)
<p>De Ict-branche Bestaat Grotendeels Uit Mannen, Maar Tussen Al Dat Testosteron Vind Je Hier En Daar Een Ict-vrouw. Tweakers.net Gaat In December Langs Bij Een Aantal Vrouwen Met Een Baan In De Ict, Om Ze Te Vragen Hoe Ze In De Ict Zijn Terechtgekomen, Waarom Ze Voor Dit Werk Hebben Gekozen En Hoe Het Voor Een Vrouw Is Om In De Ict Te Werken. In De Eerste Aflevering Maken We Kennis Met Annemarie Van Campen, <em>senior Business Consultant </em>bij Logica.</p> (1)
<p>De Ijskoude Huurmoordenaar Agent 47 Heeft Zijn Inkt Gezet Op Het, Tot Nu, Gevaarlijkste Contract.</p> (1)
<p>De Indiase Schrijver Deepak Chopra Brengt Zijn Kennis Over Spiritualiteit, Alternatieve Geneeskunde En Ayurveda Over Naar De Wereld Van Games. Samen Met Uitgever THQ Brengt Hij Leela Uit.</p> (1)
<p>De Intro Cinematic Trailer Van Gears Of War 3, De Shooter Van Epic Games Die De Grote Xbox Exclusive Is Van Dit Najaar.</p> (1)
<p>De Jacht Op De Chinese PLA Wordt Geopend In Operation Flashpoint: Red River.</p> (1)
<p>De Jump Festival Trailer Van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations, Dat Op 13 Maart Verschijnt Voor Diverse Consoles.</p> (1)
<p>De Kans Dat Je Verslaafd Raakt Aan Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Is Volgens De Makers Aanwezig. De Game Bevat Een Heleboel Aantal Wapen En <em>customisable Gear</em> Die De Spelers Moeten Blijven Vermaken.</p> (1)
<p>De Komst Van Windows 8 Heeft Gevolgen Voor Windows-ontwikkelaars: Die Kunnen Applicaties Schrijven Voor De Nieuwe Metro-interface En Kunnen Nu Ook Html, Css En Javascript Gebruiken. Tweakers.net Vroeg Enkele Ontwikkelaars Op Microsofts Build-ontwikkelaarsconferentie Naar Hun Reactie En Ontdekten Dat Ze Veelal Positief Zijn Over De Nieuwe Interface, Maar Dat Ze Metro-applicaties Waarschijnlijk Met Hun Oude Tools Blijven Ontwikkelen: Webtalen Zijn Vooral Interessant Voor Nieuwe Ontwikkelaars.</p> (1)
<p>De Koreaanse Boekwinkel Kyobo Heeft Samen Met Een Chipfabrikant Deze Week In Korea De Kyobo EReader Uitgebracht. Het Apparaat Maakt Gebruik Van Een Mirasol-scherm Dat Geen Backlight Gebruikt, Maar Wel Kleur En Video Laat Zien.</p> (1)
<p>De Laatste Video Van YouTube-gebruiker 'Your Gaming' Waarin Hij Het Aanpassen Van Wapens Laat Zien In De Alpha-versie Van Battlefield 3. Een Medewerker Van DICE Heeft Inmiddels Via Twitter Laten Weten Dat Gebruiker 'musa920217' Waarschijnlijk Toegang Tot De Alpha-versie Kwijt Zal Raken.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Om De Lancering Van Child Of Eden Aan Te Kondigen.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Van Battlefield 1943, Dat Nu Beschikbaar Is Op Xbox Live Arcade En PlayStation Network.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Van De Nieuwe Racegame Van Codemasters, DiRT 3.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Van De Opvolger Van Het BAFTA Award-winnende F1 2010, Die Volgende Week Uitkomt.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Van Virtua Tennis 4, Nu Beschikbaar Voor PlayStation 3, Wii En Xbox 360.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Voor De Multiplayer Van Medal Of Honor: Warfighter. Deze <em>shooter</em> Verschijnt 23 Oktober.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Voor De Singleplayer Van Medal Of Honor: Warfighter</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Voor Dungeon Siege III.</p> (1)
<p>De Lanceringstrailer Voor Transformers: Dark Of The Moon.</p> (1)
<p>De Lauch Trailer Van I Am Alive, Die Een Overzicht Geeft Van Zowel Verhaal Als Gameplay.</p> (1)
<p>De Lauch Trailer Van The Secret World, De Mmog Van Het Noorse Funcom. De Trailer Toont Vooral Sfeervolle Beelden Van De Spelwereld, Afgewisseld Met Wat Gevechten.</p> (1)
<p>De Launch-trailer Van De Game Die Vandaag, 12 Oktober 2012, Gereleased Is. Speel Als Arka&iuml (1)
<p>De Launch Trailer Van Actiegame Alice: Madness Returns, Waarin Alice Ruim Een Decennium Na American McGee's Alice Terugkeert Naar Wonderland.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Batman: Arkham City, Waarin Het Verhaal Wordt Samengevat En De Diverse Tegenstanders Getoond Worden.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Civilization V: Gods &amp (1)
<p>De Launch Trailer Van De Game Rond De Superheld Uit X-Men: Destiny.</p> (1)
<p>De Launchtrailer Van Family Guy: Back To The Multiverse Staat Online En Dat Kan Maar &eacute (1)
<p>De Launchtrailer Van Fuel: Overdose Laat Een Chaotische Gameplay Zien, Waar De Makers Er De Nadruk Op Leggen Dat Je Tactisch Moet Spelen Om Te Kunnen Overwinnen.&nbsp (1)
<p>De Launchtrailer Van Hitman: Absolution Geeft Een Goede Sfeerimpressie Van De Game, Die Op 20 November Gereleased Wordt Op De Xbox 360, PlayStation 3 En Pc.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van King Arthur II. Een Role-Playing Wargame Die Alleen Voor De PC Is Gemaakt.</p> (1)
<p>De Launchtrailer Van LittleBigPlanet Karting, Waarin We Nog Meer Gameplay Te Zien Krijgen Van Sackboys En Sackgirls Raceavontuur.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van NeverDead. In NeverDead Wordt Amerika Lastig Gevallen Door Een Invasie Van Demonen. Jouw Taak Is Om Hier Een Einde Aan Te Maken.</p> (1)
<p>De Launchtrailer Van Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Is Uit En Laat Ons Zien Hoe Ryu Hayabusa Aan Zijn Groteske Rechterarm Komt.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Quantum Conundrum. De Game Verscheen Een Week Geleden Voor Pc En 11 Juli Voor Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Ratchet &amp (1)
<p>De Launch Trailer Van Resident Evil Revelations. Deze Game Uit De Resident Evil Serie Is Speciaal Gemaakt Voor De Nintendo 3DS.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Sonic Generations, Dat Vanaf 4 November Te Koop Is. Met Generations Viert Uitgever Sega Dat De Serie Al 20 Jaar Bestaat.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Soul Calibur V. In De Trailer Is Onder Andere Ezio Auditore Uit Assassin's Creed Te Zien Die Als Gast Character Speelbaar Is In Soul Calibur V.</p> (1)
<p>De Launchtrailer Van Sound Shapes.</p> (1)
<p>De Launchtrailer Van THQ Game Space Marine, Ter Gelegenheid Van De Release Van Het Spel. In Space Marine Speelt De Speler Een Elitesoldaat Die Het Opneemt Tegen Buitenaardse Orks.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Tiger Woods PGA Tour 13 Waar Naast De Game Ook Nog Een Heel Gelukkig Gezin Te Zien Is Die De Game Bestuurd Met Behulp Van Kinect.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Total War Battles Shogun, Een Tite-based Rts Door Creative Assambly Gemaakt Voor IOS.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van UFC Undisputed 3. De Releasedatum Van UFC Undisputed 3 Is 17 Februari En Hij Komt Uit Voor De Xbox 360 En Playstation 3.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Van Uncharted: Golden Abyss Die Samen Met De PS Vita Op 22 Februari 2012 Zal Uitkomen.</p> (1)
<p>De Launchtrailer Van ZombiU Voor De Nieuwe Nintendo Wii U. Zowel De Game En Console Zijn Te Koop Vanaf 30 November 2012.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Voor Metal Gear Solid HD Collection Die Vanaf 3 Februari In De Winkels Zal Liggen Voor Zowel Xbox 360 Als Playstation 3.</p> (1)
<p>De Launch Trailer Voor Street Fighter X Tekken. Zoals De Naam Al Zegt, Een Mix Van Street Fighter En Tekken, Is Deze Game Een Ware Vecht Game, Die Nu Ook Voor De PS Vita Beschikbaar Is.</p> (1)
<p>De LG Prada Phone Is Niet Alleen Een Mooi Vormgegeven Telefoon, Ook Technisch Is Het Een Mooi Toestel. Met Een Omap4430-dualcore En 1GB Werkgeheugen Kan Het Toestel Goed Meekomen Met De Concurrentie. Het Toestel Is 8,5mm Dik En Is Daarmee Bijvoorbeeld Even Plat Als De Samsung Galaxy S II.</p> (1)
<p>Dells Teaservideo Van Nieuwe 15,6"-XPS Laptop.</p> (1)
<p>De Makers Van Darksiders II Onthullen Het Plot En De Geschiedenis Van Personage <em>Death</em>.</p> (1)
<p>De Makers Van Kingdoms Of Amalur: Amalur Leggen Uit Hoe Destiny En Fate Een Rol Spelen In De Rpg Van Big Huge Games, Die Begin 2012 Op De Markt Gebracht Wordt Door EA.</p> (1)
<p>De Makers Van Serious Sam 3: BFE Hebben Een 'viral' Uitgebracht, Waarin Brett Sanderson Vertelt Over Zijn Leven Als Kamikaze Zonder Hoofd.</p> (1)
<p>De Makers Van TrackMania 2: Canyon Willen Door Middel Van Deze Video De Community Bedanken.</p> (1)
<p>De Making Of Halo 4 Infinity Multiplayer. Een Uitgebreide Kijk Op De Multiplayer Van Halo 4. Medewerkers Van 343 Industries Vertellen Je Een Hele Reeks Aan Onderwerpen Die Halo 4 Multiplayer Maken Tot Wat Het Is. Halo 4 Release Is Gepland Op 6 November Dit Jaar En Daar Wordt Door Veel Gamers Met Smart Op Gewacht.</p> (1)
<p>De Making Of Van Beyond Two Souls.</p> (1)
<p>De Mannen Van BioWare Vertellen Alles Over Het Begin Van De Ontwikkeling Van De Mmo Star Wars: The Old Republic.</p> (1)
<p>De Markt Voor 3d-printing Is Aan Een Opmars Bezig En Dat Is Ook Te Merken Op De CES In Las Vegas. Bedrijven Als MakerBot Trekken Veel Aandacht Met Nieuwe 3d-printers Die Niet Alleen Sneller Zijn, Maar Ook Objecten In Verschillende Kleuren Kunnen Printen.</p> (1)
<p>De Mass Effect 3 'Resurgence Pack' Voegt Nieuwe <em>unlockable Content</em> En Twee Nieuwe <em>maps</em> Toe: Firebase Condor En Firebase Hydra.</p> (1)
<p>De Massive World 2 Trailer, Waarin Uitgever Electronic Arts Duidelijk Maakt Dat SSX Niet Alleen Een Grote Spelwereld Kent, Maar Dat Je Er Ook Lekker Veel Vrijheid In Hebt.</p> (1)
<p>De Meeste Nieuwe Ultrabooks Waren Al Gepresenteerd Tijdens De IFA In Berlijn. Op De IDF Kwam Redacteur Olaf Van Miltenburg Echter Nog Wel Twee Nieuwkomers Tegen, De Asus UX31 En UX21.</p> (1)
<p>De Meesten Van Jullie Zullen Er Vroeger Veel Naar Gekeken Hebben: De Power Rangers. Herleef Je Jeugd Met De Xbox 360-game Power Rangers Super Samurai In Combinatie Met Kinect.</p> (1)
<p>De Meest Gevreesde En Beruchte Van De Vier Legendarische Ruiters (legendary Horseman), Death, Gaat Als Een Warm Mes Door Boter In De Trailer Deathstrikes.</p> (1)
<p>De Methode Bij De Taichi Om Van Tablet Naar Laptop Te Schakelen Werkt Kinderlijk Eenvoudig. Wel Lijkt Het Wat Overkill Om Twee Dure Schermen Toe Te Voegen, Als Er Ook Goedkopere Hybride Oplossingen Zijn. Asus Zegt De Prijs Relatief Laag Te Kunnen Houden, Maar Wij Moeten Het Nog Zien En Het Bedrijf Heeft Ook Nog Wat Werk Te Verrichten Met De Stabiliteit. &nbsp (1)
<p>De Metro Van Moskou Diende Niet Alleen Als Sovjet Pronkstuk, Maar Ook Als Een Schuilplaats In Het Geval Van Een Atoomaanval.</p> (1)
<p>De Missie-editor Van InFamous 2 Heeft Al Heel Veel Verschillende Creaties Opgeleverd. Ontwikkelaar Sucker Punch Eert De Meest Originele Levels Met Deze Video.</p> (1)
<p>Demofilmpje Van De Nokia 500 Op Symbian Anna.</p> (1)
<p>Demofilmpje Van Sony Ericssons Nfc-tags.</p> (1)
<p>Demofilmpje Waarin Het Chinese Internetbedrijf Baidu Zijn Baidu Yi-besturingssysteem Demonstreert.</p> (1)
<p>Demonstratie-video Van De Spraaktechnologie Van Philips.</p> (1)
<p>Demonstratiefilmpje Dat Laat Zien Hoe Ubuntu For Android Werkt.&nbsp (1)
<p>Demonstratiefilmpje Van AC Ryan Waarin De Werking Van De Veolo-mediaspeler Wordt Getoond.</p> (1)
<p>Demonstratiefilmpje Van Het Nieuwe Youtube-design Dat Onlangs Is Uitgerold.</p> (1)
<p>Demonstratiefilmpje Van Sony Over Android 4.0 Op De Xperia S.</p> (1)
<p>Demonstratiefilmpje Waarin Nvidia De Mogelijkheden Van De Miracast-technologie Toont Op Tegra 3-hardware. Met Miracast Kunnen Videobeelden Draadloos Naar Een Monitor Of Tv Worden Gestuurd.</p> (1)
<p>Demonstratie Van De Applicatie BelApp Waarmee Je Gratis Kan Bellen Door Ontwikkelaar Marco Van Bemmel.</p> (1)
<p>Demonstratie Van De BFS-Auto-scanner. Deze Scanner Kan 250 Pagina's Per Minuut In Hd-kwaliteit Scannen En Verwerken. Bovendien Slaat Het Apparaat Zelf De Pagina's Van Het Ingevoerde Boek Om. De Scanner Is Ontworpen Aan De Universiteit Van Tokio.</p> (1)
<p>Demonstratie Van De Nieuwe Google+ Functionaliteit: Google Events. In De Video Is Te Zien Hoe Gebruikers Van Google+ Een Event Kunnen Starten En Mensen Kunnen Uitnodigen. De Uitnodiging Is Te Voorzien Van Een Thema En Wordt Automatisch Toegevoegd Aan Google Agenda.</p> (1)
<p>Demonstratie Van De Nieuwe LEGO Mindstorm Tijdens De CES In Las Vegas.&nbsp (1)
<p>Demonstratie Van De Tienvingerige Touchbediening Van Lenovo's Yoga-ultrabook Met 13,3"-touchscreen.&nbsp (1)
<p>Demonstratie Van Een Door Nokia Ontwikkeld Systeem Dat Gebruikmaakt Van Zogenoemde White Spaces. Deze Naam Refereert Aan De Ongebruikte Televisiefrequenties. Via Deze White Spaces Kan Verbinding Worden Gemaakt Met Het Internet. Nokia's Senior Manager Scott Probasco Legt Uit Hoe In Het Imperial War Museum In Het Engelse Cambridge Gebruik Wordt Gemaakt Van Dit Systeem.</p> (1)
<p>Demonstratie Van Html 5-features In Vernieuwde Skydrive.</p> (1)
<p>Demonstratie Van Intel's Pair And Share Software. Hiermee Een De Gebruiker Verschillende Apparaten Naadloos Met Elkaar Laten Samenwerken, Ongeacht Fabrikant, Platform Of Type Apparaat. Met Pair &amp (1)
<p>Demonstratie Van Interactive Displays High Performance Touch, Door De&nbsp (1)
<p>Demonstratie Van Multiplayer-modus Overrun Van&nbsp (1)
<p>Demonstratie Van SmartGlass, De Nieuwe Software Van Microsoft Die Het Mogelijk Maakt Om Informatie Te Streamen Van Een Xbox 360 Naar Een Tablet Of Smartphone.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van&nbsp (2)
<p>Demonstratievideo Van Android ICS Op De T-Mobile, Door Middel Van Een Custom Rom.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van De Betaalapplicatie Square.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van De Contentlaag Die Het Weer Laat Zien In Google Maps.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Drive &amp (1)
<p>Demonstratievideo Van Facebook Over De Videochat-functie Met Skype.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Googles Mediastreamer Nexus Q.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Het&nbsp (1)
<p>Demonstratievideo Van Het Resetten Van De Pincode In Google Wallet, Waardoor Kwaadwillenden Toegang Kunnen Krijgen Tot Geld Wat Op Het Toestel Staat.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Hoe Paypals Nfc-betaaldienst Op Android Eruit Komt Te Zien.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Music &amp (1)
<p>Demonstratievideo Van OnLive Desktop Op IPads En Android-tablets.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Ontwikkelaar Splashtop, Waarin De Applicatie Win8 Metro Testbed Wordt Getoond. De Software Brengt De Metro-interface Van Windows 8 Naar De IPad.</p> (1)
<p>Demonstratievideo Van Real Time OV-informatie In Google Maps</p> (1)
<p>Demonstratievideo Waarin Fabrikant Synaptics Laat Zien Hoe Zijn Touchpads Met Windows 8 Samen Zullen Werken.</p> (1)
<p>Demontratie Van De 'build &amp (1)
<p>Demo Over Mobiel Bankieren Van De ING Voor Een Android-toestel. In Deze Demo Wordt De Mobiel Bankieren App Van De ING Voor Een Android Toestel Weergegeven.</p> (1)
<p>Demo Over Mobiel Bankieren Van De ING Voor Een IOS-toestel.<br />In Deze Demo Wordt De Mobiel Bankieren App Van De ING Voor Een IOS-toestel Weergegeven.</p> (1)
<p>Demo Van De Compacte Android-mediaspeler Tizzbird N1.</p> (1)
<p>Demo Van De Nieuwe Engine Van Het Franse Quantic Dream, Dat Vooral Bekend Is Van Heavy Rain.</p> (1)
<p>Demo Van Evernote Business, Een Clouddienst Voor Het Delen Van Notities Binnen Een Bedrijf.</p> (1)
<p>Demo Van Project Austin, Een Windows 8-app Van Microsoft.</p> (1)
<p>Demo Van Spotify Waarin De Werking Van Apps Wordt Getoond.</p> (1)
<p>Demo Van Valve's Big Picture Op Steam.</p> (1)
<p>Demo Van Windows 8 Consumer Preview.</p> (1)
<p>Demovideo Van De Skype-applicatie Voor Android, Waarin Videobellen Wordt Getoond.</p> (1)
<p>Demovideo Van De Sony Xperia Tipo.</p> (1)
<p>Demovideo Van Google Waarbij De Videobelfunctionaliteit Uit Android 2.3.4 Wordt Getoond.</p> (1)
<p>Demovideo Van Samsungs Chatdienst, ChatOn.</p> (1)
<p>De Multiplayer Ervaring Keert Terug In Assassin's Creed Revelations Met Nieuwe Modi, Maps En Personages.</p> (1)
<p>De Multiplayer Sizzle-trailer Voor Spec Ops: The Line</p> (1)
<p>De Muppets Gebruiken Google+ Om Een Hangout Te Starten En Samen Te Rocken.</p> (1)
<p>De N7 Warfare Gear Is Beschikbaar Wanneer Je Mass Effect 3 Pre-ordert Bij De Amerikaanse Winkel GameStop. Andere Regio's Worden Binnenkort Bekend Gemaakt.</p> (1)
<p>De Naam Verklaart Eigenlijk Alles, Epic Heeft De Versus Booster Map Pack Bullet Marsh Flythrough Trailer Van Gears Of War 3 Vrijgegeven.</p> (1)
<p>De Nexus-naam Is Niet Meer Voorbehouden Aan Smartphones Van Google, Sinds Deze Week Is Er Ook Een Tablet In De Nexus-lijn. De Nexus 7 Werd In Samenwerking Met Asus Ontwikkeld En Moet Slechts 199 Dollar Gaan Kosten. Voor Dat Geld Krijg Je Een 7"-tablet Met Ips-scherm, Een Tegra 3 Quadcore-processor En 8GB Oplaggeheugen. Aan De Softwarekant Krijg Je Android Jelly Bean, De Allernieuwste Editie Van Het Mobiele Besturingssysteem.</p> (1)
<p>De Nieuwe "Time Travel" Trailer Van Final Fantasy FFXIII-2 Laat In-game Beelden Zien.</p> (1)
<p>De Nieuwe Cgi-trailer Van The Witcher 2: Assassins Of Kings Die CD Projekt Red Voor De Xbox 360-versie Heeft Gemaakt.</p> (1)
<p>De Nieuwe Contentupdate Van Perfect World International Gaat Sirens Of War Heten, En Zal Voornamelijk Nieuwe Content Geven (quests / Skills Etc). Ook Komt Er Een Pvp-systeem In Genaamd Nation Wars.</p> (1)
<p>De Nieuwe DLC Voor Gran Turismo 5 Levert Nieuwe Auto's, Nieuwe Banen (waaronder Spa-Francorchamps), Nieuwe Verfkleuren En Nieuwe <em>racing Gear</em>.</p> (1)
<p>De Nieuwe Editie Van PES 2012 Bevat, Getuig Deze Video, Een Versimpelde Manier Om Penalty's Te Nemen.</p> (1)
<p>De Nieuwe God Of War Game Krijgt Voor De Allereerste Keer In De Serie Ook Een Multiplayermodus. Hierin Kun Je De Rol Aannemen Van Diverse Goden.</p> (1)
<p>De Nieuwe Killzone Heet Killzone: Mercenary En Zal Alleen Naar De PlayStation Vita Komen. De Shooter Van Het Nederlandse Guerilla Moet Meer Mensen Overtuigen Om De Nieuwe Handheld Van Sony Te Kopen.</p> (1)
<p>De Nieuwe Need For Speed, Die Volledig Ontwikkeld Wordt Door Criterion Games (Burnout), Zal Een Multiplayer Bevatten Die Met 12 Spelers Tegelijk Gespeeld Kan Worden.</p> (1)
<p>De Nieuwe PlayStation 3 Is Volgens Sony De Helft Kleiner Dan Het Oorspronkelijke Model Uit 2006 En Een Kwart Kleiner Dan De PlayStation 3 Slim. De Nieuwste Variant Meet 290x60x230mm En Weegt 2,1kg.</p> (1)
<p>De Nieuwe Prototype 2-trailer Vertelt De Gebeurtenissen Uit Het Eerste En Tweede Spel Vanuit Het Perspectief Van De Militaire Organisatie Blackwatch. Prototype 2 Verschijnt Eind April Voor De Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>De Nieuwe Rayman-game Voor IOS Is Sinds 19 September Beschikbaar. De Game Is Gebaseerd Op De Laatste Rayman-game Voor De Consoles.</p> (1)
<p>De Nieuwe Saints Row 3 Belooft Nog Gekker En 'over-de-top' Te Worden, Aldus Paul Hulsebosch. Hij Zag De Eerste Gameplaybeelden Die Helaas Nog Niet Voor Publicatie Beschikbaar Zijn.</p> (1)
<p>De Nieuwe SimCity Zal Een Aantal 'sociale' Functies Krijgen, Waardoor De Interactie Met Vrienden Die De Game Ook Bezitten Erg Interessant Kan Worden.</p> (1)
<p>De Nieuwe Tomb Raider Is Al Een Keer Aan Bod Gekomen In Een Van Onze <a Title="videoreport" Href="http://tweakers.net/video/6819/tomb-raider-gespeeld-en-besproken.html" Target="_blank">videoreports</a>, Gepresenteerd Door Gameredacteur Paul Hulsebosch. In Deze Trailer Zien We Hoe Lara Croft De Weg Vervolgt Die Haar Uiteindelijk Tot Een Echte <em>survivor</em> Maakt.</p> (1)
<p>De Nieuwe Trailer Van Darksiders 2.</p> (1)
<p>De Nieuwe Trailer Van Sports Champions 2, Waarin Je Verschillende Sporten Kunt Beoefenen. Zoals Pijl En Boog-schieten, Bowlen, Boksen, Golf En Nog Veel Meer. Het Spel Is Exclusief Voor De Playstation 3</p> (1)
<p>De Nieuwe Trailer Van SSX Geeft Meer Uitleg Over De Modus <em>Survive It</em>. Hierin Is Het De Bedoeling Om Verschillende Gevaren Te Zien Te Overleven, Zoals Bijvoorbeeld Lawines Die Razendsnel Van De Piste Af Denderen.</p> (1)
<p>De Nieuwe Uitbreiding Van De Mmog World Of Warcraft Is Vandaag Uitgebracht. Game Developer Chris Metzen En Art Director Chris Robinson Vertellen Ons Over Hoe Mists Of Pandaria Aansluit Op De Vorige Uitbreiding, Cataclysm.</p> (1)
<p>De Nieuwe Uitbreiding Van Final Fantasy XI Is De Opvolger Van Wings Of The Goddess En Speelt Zich Af In Het Westerse Continent Van Ulbulka, Met Een Nieuwe Omgeving, Quests En Banen. Zoals De Trailer Al Vermeldt, Is Seekers Of Adoulin Vanaf 26 Maart 2013 Beschikbaar.</p> (1)
<p>De Nieuwe Update Zorgt Voor Meer Instances, Meer Items, Meer Huisdieren, Meer Skills, Meer Aanpassingen En Een Verbeterde Grafische Kwaliteit.</p> (1)
<p>De Nieuwe Versie Van GoldenEye 007 Bevat Uiteraard Ook Multiplayer, Waarbij Het Ook Mogelijk Is Om Met Vier Spelers Tegelijkertijd Via Splitscreen Te Spelen. Via De Online Multiplayer Is Het Mogelijk Om Met Maximaal Zestien Spelers Te Spelen.</p> (1)
<p>De Nieuwste Cinematic Trailer Van Star Wars 1313 Geeft Ons Een Sneak Peek Van Level 1313 Op De Planeet Coruscant.</p> (1)
<p>De Nieuwste Gameplay-trailer Van War Of The Roses, Dat Zich Afspeelt Tijdens De Gelijknamige Burgeroorlog In Engeland Die Duurde Van 1455 Tot 1485.</p> (1)
<p>De Nieuwste Trailer Van DiRT Showdown.</p> (1)
<p>De Nieuwste Trailer Van EVE Online: Inferno.</p> (1)
<p>De Nikon 1 V2 Combineert Snelheid, Kracht En Precisie In Een Zeer Kleine Body En Is Daarmee Zowel Een Veelzijdige Hoofdcamera Als Een Uitstekende Tweede Camera. In Deze Video Worden Alle Elementen Van De Camera Bekeken En Gedemonstreerd.</p> (1)
<p>De Nikon 3200 Heeft Een Nieuwe <em>Guide Mode</em> Die Je Stap-voor-stap Helpt Om Betere Resultaat Te Krijgen En Een 24.2 Megapixel CMOS Sensor.</p> (1)
<p>De Nintendo 3DS-versie Van Super Mario Bros. 2 Heeft Weer Twee Nieuwe Dlc's Gekregen. Dit Keer Gaat Het Om De Platform Panic Pack En De Coin Challenge Pack C. In Dit Filmpje Krijg Je Gameplaybeelden Te Zien, Naast Uitleg Over Hoe Je Deze Dlc-packs Kunt Verkrijgen.</p> (1)
<p>De Nokia Lumia 710 Ligt Vanaf Januari In De Nederlandse Winkels, Minder Dan Twee Maanden Na De Introductie Van De Inmiddels Veelbesproken Nokia Lumia 800.</p> (1)
<p>De Offensive Gameplay Video Van Inversion, Waarin De Makers Uitleg Geven Over De Diverse Wapens, Zoals De GravLink, Waarmee Je De Zwaartekracht Kunt Be&iuml (1)
<p>De Offici&euml (7)
<p>De Officiele E3-trailer Van Pikmin 3 Voor Wii U.</p> (1)
<p>De Officiele E3-trailer Van Pro Evolution Soccer 13.</p> (1)
<p>De Officiele E3-trailer Van Rabbids Land Voor De Wii U.</p> (1)
<p>De Officiele E3-trailer Van Trine 2:&nbsp (1)
<p>De Officiele E3-trailer Van Wii Fit U.</p> (1)
<p>De Onderzoeksafdeling Van Microsoft Heeft, In Samenwerking Met Onderzoekers Van Een Amerikaanse Universiteit, Een Nieuwe Techniek Ontwikkeld Waarmee Een Computer Bediend Kan Worden Middels Handgebaren. Daar Is Geen Camera Voor Nodig.</p> (1)
<p>De Onlangs Onthulde Ouya-gameconsole Heeft Binnen Acht Uur De Benodigde Fondsen Opgehaald Via Kickstarter. Het Vierkante Kastje Draait Op Het Android-besturingssysteem En Moet Slechts 99 Dollar Moet Gaan Kosten.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaar Achter Halo 4, 343 Studios, Heeft Een Trailer Vrijgegeven Waarin De Geluidseffecten Van Diverse Wapens Te Horen Zijn. Halo 4 Komt Uit Op 6 November 2012, Exclusief Voor De Xbox360.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaars Bij Treyarch Geven Een Kijkje Achter De Schermen Bij Hangar 18, Drive-In, Silo, Hazard En Zombies.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaars Van&nbsp (1)
<p>De Ontwikkelaars Van Infinity Ward En Sledgehammer Games Geven Je Meer Details Over De Gloednieuwe <em>Strike Packages</em> Van Call Of Duty: Modern Warfare 3.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaars Van Lightbox Interactive Vertellen Hoe Ze Werken Aan De Opvolger Van Warhawk, Een Game Uit 2007 Die Online In Multiplayervorm Gespeeld Wordt. De Nieuwe Game, Starhawk, Heeft W&eacute (1)
<p>De Ontwikkelaars Van RaiderZ Vertellen Over De Verschillende Speelstijlen.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaars Van Relic Studio Vertellen Meer Over De Totstandkoming Van Hun Aankomende Game Warhammer 40.000: Space Marine.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaars Vertellen Meer Over Uncharted 3: Drake's Deception.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaar Ubisoft Geeft Met Deze Far Cry 3 Trailer Een Kleine Kijk In Het Spel. Far Cry 3 Ligt 29 November In De Winkels.</p> (1)
<p>De Ontwikkelaar Van Splinter Cell: Blacklist Geeft In Deze Video Tips Voor De Gamers Die Van <em>stealth</em>-gameplay Houden.</p> (1)
<p>De Oostenrijkse Avonturier Felix Baumgartner Is Zondagavond Succesvol Vanaf Circa 39 Kilometer Hoogte Naar Beneden Gesprongen. Daarmee Heeft Hij Een Wereldrecord Verbroken.</p> (1)
<p>De Openings Sequence Van Halo 4.&nbsp (1)
<p>De Opvolger Van De Antec Three Hundred Heet Antec Three Hundred Two. Deze Budget-behuizing Is Eenvoudig, Maar Ook Doeltreffend.</p> (1)
<p>De Origin-trailer Van The Legend Of Zelda: Skyward Sword, Waarin Nintendo Laat Zien Wat Het Verhaal Is Achter De Wii-game, Zonder Direct Al Te Veel Uit Te Leggen.</p> (1)
<p>De Originele Splinter Cell Games Zijn Nu Ook In HD Te Spelen Op De PlayStation 3. Met Tom Clancy's Splinter Cell Trilogy HD Krijg Je De Allereerste Game (Splinter Cell), Pandora Tomorrow En Chaos Theory. De Games Zijn Te Downloaden Via De PlayStation Store Of Verkrijgbaar Op Blu-Ray.</p> (1)
<p>De Originele Video Vind Je <a Href="http://www.youtube.com/v/ybzSAyFvAXA?fs=1&amp (1)
<p>De Overheid Trekt Extra Geld Uit Om Crisis.nl Te Verbeteren. Een Van De Eisen Is Dat De Site 'ijzersterke Hosting' Krijgt Om Downtime, Zoals Bij Brand In Moerdijk, Te Voorkomen. De Hosting Kostte De Eerste Drie Jaar Bijna 8000 Euro Per Maand.</p> (1)
<p>De PAX Prime 2011 Trailer Van Warhammer Online: Wrath Of Heroes Waarin Felicia Wordt Voorgesteld, Een Mage Die Vooral Spreuken Tot Haar Beschikking Heeft Waarin Vuur Een Hoofdrol Speelt,</p> (1)
<p>De Pig Dipper Episodes Van Angry Birds Space Bevatten Dertig Nieuwe Levels, Nieuwe Fysica, Door De Komst Van Planeten Met Water, En Nieuwe <em>power-ups</em>.</p> (1)
<p>De Populaire Televisieserie Komt Als Game Naar De Xbox 360.</p> (1)
<p>De Populaire Voetbalgame Komt Natuurlijk Ook Op De Wii U. Bekijk De Trailer En Zie Hoe Het Te Werk Gaat Op De Nieuwe Console, Die 30 November Gereleased Wordt.</p> (1)
<p>De Pre-Alpha Trailer Van Carmageddon Reincarnation.</p> (1)
<p>De Pre-ordertrailer Van XCOM: Enemy Unknown. XCOM: Enemy Unknown Is Vanaf 9 Oktober 2012 Verkrijgbaar Voor Xbox, Playstation En PC.</p> (1)
<p>De Premium Edition Bevat De Originele Battlefield 3 Game, Alle Battlefield 3 Premium Content Waaronder Vijf <em>expansion Packs</em>, En Een Battlefield 3 Multiplayer Head-Start Kit Die Ontworpen Is Om Startende Spelers Te Helpen Die Nieuw Zijn Met De Multiplayer.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Acer Iconia Tab W500.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Apple Mac Mini 2011.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Asus HD 7970 DirectCU II. Deze Videokaart Is Een Overgeklokte Versie Van De Reguliere HD 7970.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Asus Lamborghini VX7.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Dell Alienware M14x.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De GT783R, De Gaming Laptop Van MSI. Hij Is Uitgerust Met Een I7-2670QM Processor, Welke Gebaseerd Is Op Het Intel Sandy Bridge Platform En De NVIDIA GeForce GTX580M Videokaart Met 2GB GDDR5 Geheugen.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De HP Envy 17 3D.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De HP ProBook 5330m.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Lenovo Thinkpad Tablet, Die Verkrijgbaar Is In Drie Verschillende Uitvoeringen: 16GB, 32GB En 64 GB.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De Lenovo Thinkpad X1.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De MSI GT683R.</p> (1)
<p>De Productvideo Van De MSI HD 7970 Lightning. Deze Videokaart Is Een Overgeklokte Versie Van De Reguliere HD 7970.</p> (1)
<p>De PS Vita Krijgt Vandaag Een App Waarmee Klassieke Games Gekocht En Gespeeld Kunnen Worden. In PlayStation Home Arcade Staan Momenteel Games Als <span Id="intelliTxt">Centipede</span>, Asteroids, Frogger, <span Id="intelliTxt">WipEout 2D</span>,&nbsp (1)
<p>De Quick Moves Trailer Van Soulcalibur V.</p> (1)
<p>Derde Deel Van De Heavy Hitters-serie. Dit Keer Worden De Boys Of Silence Voorgesteld, Vijanden Die Blind Zijn En Je Dus Alleen Kunnen Horen.</p> (1)
<p>Derde Deel Van De Prologue Trailer Van Dark Souls, De Moeilijke Opvolger Van Het Al Zo Moeilijke Demon's Souls.</p> (1)
<p>Derde Gameplaytrailer Van EA's Rpg Kingdoms Of Amalur: Reckoning, Met Als Titel A Hero's Guide To Amalur.</p> (1)
<p>Derde Video In Een Reeks Waarin Verschillende Medewerkers Van Het Amerikaanse Firaxis Uitleggen Wat Er Bijzonder Is Aan Hun Xcom: Enemy Unknown.</p> (1)
<p>De Real Big Shootin' Official Trailer Van The Gunstringer, Een Shooter Die Enkel Te Besturen Is Met Kinect, Iets Dat Steeds Voor Onmogelijk Werd Gehouden.</p> (1)
<p>De Redactie Van Tweakers Heeft De Topgame Van 2011, Unreal Tournament 2004, Uitvoerig Getest.</p> (1)
<p>De Releasedatum Van The Darkness II Is Bekend.</p> (1)
<p>De Reveal Trailer Van Skylanders: Spyro's Adventure, De Kindergame Van Uitgever Activision, Waarbij Gebruik Gemaakt Wordt Van Data-opslag In Een Rfid-chip.</p> (1)
<p>De Ride, Drive, Fly-trailer Van Starhawk, Een Shooter Voor De PlayStation 3 Die In Mei Op De Markt Verschijnt. Starhawk Is De Opvolger Van Warhawk En Heeft In Tegenstelling Tot Zijn Voorganger Wel Een Singleplayer-campagne.</p> (1)
<p>De Samsung Galaxy Note 10.1 Is Een Android-tablet Die &eacute (1)
<p>De Samsung Galaxy Y Pro Heeft Een QWERTY <em>keypad</em> Met <em>touchscreen</em>. Daarnaast Beschikt Hij Ook Over Samsung's Social Hub Premium, Met De Ondersteuning Van E-mail, Sociale Netwerk Integratie En <em>instant Messaging</em>.</p> (1)
<p>De Secret Trailer Van DmC Devil May Cry Waarin Vooral Gevechten Te Zien Zijn Uit De Nieuwe Versie Van De Japanse Vechtgame.</p> (1)
<p>De Sequel, Uitgegeven Door Activision, Komt Uit Op Xbox 360, PS3 En Pc.</p> (1)
<p>De ShootMania Storm Pre-Order Trailer.</p> (1)
<p>De Signature Edition Booster Pack Trailer Van Need For Speed: The Run.</p> (1)
<p>De Skrulls Zijn Geland En Het Is Jouw Taak Om Als Je Favoriete Marvel-superheld Legendarische Vijanden Te Verslaan Tijdens De Secret Invasion.&nbsp (1)
<p>De Skyshrine Trailer Van EverQuest II: Destiny Of Velious, De Inmiddels Behoorlijk Klassieke Mmog Van Sony.</p> (1)
<p>De Smartphonesector Heeft Een Woelig Jaar Achter De Rug. Samsung Werd In 2011 Marktleider, Voornamelijk Door De Succesvolle Galaxy S II, Die Op Het Gebied Van Snelheid En Vloeiende Besturing Een Stap Vooruit Was Ten Opzichte Van De Concurrentie. Het Was Ook Het Jaar Van De Opkomst Van Dualcores: Naast De S II Kwamen Ook LG, HTC En Apple Met Toestellen Met Dualcore-socs. Lagere Datalimieten En Hogere Prijzen - Al Dan Niet Door Prijsafspraken - Beleefden Een Terugkeer Op De Nederlandse Markt.</p> (1)
<p>De Software Upgrade Voor De Samsung Galaxy Note Komt Met S Pen Geoptimaliseerde Applicaties, Geavanceerde Multimedia <em>features</em> En Android 4.0 Ice Cream Sandwich.</p> (1)
<p>De Sony Xperia S Is Volgens Redacteur Arnoud Wokke Een Smartphone Die Zijn 'momentum' Behoorlijk Gemist Heeft. Zowel De Hardware Als De Software Is Achterhaald Voor Een Toestel Dat In 2012 Uitkomt.</p> (1)
<p>De Speciale 'Santa Sam Is Coming To Town Trailer' Van Serious Sam 3: BFE.</p> (1)
<p>De Speciale Foto-app Van Facebook Is Nu Ook Beschikbaar In Nederland. Met De App Kunnen Nog Sneller Foto's Op Facebook Geplaatst Worden, Maar Ook Foto's Bewerkt Worden Met Verschillende Filters. Facebook Kocht Eerder Dit Jaar De Foto-app Instagram Voor Het Bedrag Van 1 Miljard Dollar.</p> (1)
<p>De Superhelden En Schurken Van Het Marvel Universum Beschermen De Aarde In De Marvel Avengers: Battle For Earth. De Game Is Nu Ook Beschikbaar Is Voor De Nintendo Wii U.&nbsp (1)
<p>De Teaser Van ArmA 3.</p> (1)
<p>De Teaser Voor De E3-trailer Van Aliens Colonial Marines, Ontwikkeld Door Gearbox Software.</p> (1)
<p>De Teeth Of Naros Uitbreiding Voor Kingdoms Of Amalur: Reckoning Introduceert Een Mysterieus Ras, Een Nieuwe Zone En Een Nieuwe Stad Voor De Game.</p> (1)
<p>De Tijd Van Goedkope Android-tablets Met Oude Versies Van Het Besturingssysteem - Die Eigenlijk Voor Smartphones Bedoeld Waren - Lijkt Voorbij. Tegenwoordig Hebben Ook De Goedkopere Tablets Gewoon Versie 4.0 Van Android Meegeleverd. E&eacute (1)
<p>De Tocht Richting Rohan Begint Met Update 6 Van The Lord Of The Rings Online: The Prince Of Rohan, Getiteld 'Shores Of The Great River'.</p> (1)
<p>De Tony Hawk-serie Skateboardgames Zijn Terug Van Weggeweest. Op De Video Game Awards Toonde Activision Een Teaser Van Het Spel, Dat Levels Uit De Eerste Twee Tony Hawk's Pro Skater-games Gaat Krijgen.&nbsp (1)
<p>De Toshiba AT200 Is Dunner En Lichter Dan De Concurrentie En Ook Op Het Vlak Van Aansluitmogelijkheden Maakt Hij Met Micro-usb, Micro-hdmi En Micro-sd Een Goede Eerste Indruk.&nbsp (1)
<p>De Trailer Die De Komst Aankondigt Van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, De Nieuwe Poging Die Square Enix Waagt Met Mmog Final Fantasy XIV.</p> (1)
<p>De Trailer Die Electronic ARts Toonde Op Gamescom Van Rpg Kindoms Of Amalur: Reckoning. De Trailer Geeft Een Kort Overzicht Van De Wereld En De Manier Van Vechten.</p> (1)
<p>De Trailer Die Het Nederlandse Ronimo Games Toonde Op De Gamescom. Daarin Tonen Zijn Awesomenauts, Een Game Die Zij Zelf Omschrijven Als Een 2D Sidescrolling Multiplayer Online Battle Arena Game Voor Xbox Live Arcade En Playstation Network.</p> (1)
<p>De Trailer Die Microsoft Toonde Op Gamescom Van The Gunstringer, Een Shooter Die Speciaal Voor Kinect Ontwikkeld Wordt.</p> (1)
<p>De Trailer Die Nintendo Toonde Op Comic-Con, De Stripbeurs Die Momenteel Plaatsvindt In San Diego. The Legend Of Zelda: Skyward Sword Is De Nieuwe Zelda-game Voor De Wii.</p> (1)
<p>De Trailer Die Uitgever Activision Op De E3 Liet Zien Van Skylanders: Spyro's Adventure, De Kindergamewaarbij Gebruik Gemaakt Wordt Van Data-opslag In Een Rfid-chip.</p> (1)
<p>De Trailer Laat Verschillende Locaties Uit De Game Zien, &eacute (1)
<p>De Trailer Van Battleship. De Game De Is Gebaseerd Op De Gelijknamige Film.</p> (1)
<p>De Trailer Van De B&egrave (1)
<p>De Trailer Van Dota Van Blizzard.</p> (1)
<p>De Trailer Van Hitman: Absolution Is Een Dag Voor De Offici&euml (1)
<p>De Trailer Van Just Dance 4 Voor De Wii U, Waarin We Weer Veel Mensen Zien Dansen.</p> (1)
<p>De Trailer Van Metal Gear Rising: Revengeance Die Konami Wil Gaan Tonen Tijdens De E3 Van 2012. De Uitgever Gaf De Trailer Al Iets Voor De E3 Aan Een Beperkt Aantal Media, Waaronder Eurogamer.</p> (1)
<p>De Trailer Van Namco Bandai's Actie-RPG Dark Souls, Getoond Tijdens Het Evenement Level Up 2011 In Dubai.</p> (1)
<p>De Trailer Van Tekken Tag Tournament 2 Die Uitgever Namco Bandai Liet Zien Tijdens De Global Gamer's Day In Las Vegas.</p> (1)
<p>De Trailer Van The Last Guardian Zoals Getoond Tijdens De Persconferentie Van Sony Op De E3-gamesbeurs Van 2009.</p> (1)
<p>De Transformer Pad Infinity Is Asus' Nieuwste Tablet. Met Een Full-hd Scherm En Een Nvidia Tegra 3 Processor Kan Deze Tablet Gebruikt Worden Voor Diverse Multimedia En Productie.</p> (1)
<p>De TU Delft Opende Onlangs Het <a Title="Tudelft.nl -- InsightLab" Href="http://www.insyghtlab.tudelft.nl/" Target="_blank">InsyghtLab</a>, Een Testfaciliteit Van De Afdeling Intelligent Systems. InsyghtLab Toont Diverse Hardware-setups Voor Technologie&euml (1)
<p>De Tv Reclame Van FIFA Street Die Vanaf 16 Maart In De Winkel Ligt.</p> (1)
<p>De Tweede Developer Diary Van Xcom: Enemy Unknown, Waarin Greg Foertsch Aan Het Woord Komt, Die Bij Firaxis Games Als Art Director Aan De Game Werkt.</p> (1)
<p>De Tweede Launchtrailer Van De Mobiele Versie Van Need For Speed: Most Wanted.</p> (1)
<p>De Tweede Multiplayertrailer Van Max Payne 3, Waarin Ontwikelaar Rockstar Games Uitleg Geeft Over Specifieke MP-eigenschappen Als De Gang Wars-mode En Vendetta, Waarin Twee Spelers Een Duel Uitvechten.</p> (1)
<p>De Tweede Trailer Van Call Of Duty: Black Ops II.</p> (1)
<p>De Tweede Trailer Van Freddy Krueger DLC Van Mortal Kombat.</p> (1)
<p>De Tweede Trailer Van PES 2012 Die Konami Tijdens Gamescom Vrijgaf.</p> (1)
<p>De Tweede Video In Een Reeks Van Vier Video's Waarin Ubisoft Je Een Kijkje Achter De Schermen Geeft Bij Hoe Assassin's Creed III Gemaakt Wordt. Het Actiespel Verschijnt Op 30 Oktober Voor De PlayStation 3 En De Xbox 360 En Iets Later Voor De Pc.</p> (1)
<p>De Uber Mondays Trailer Waarin Mac Fraser Voorgesteld Wordt, Een Fictieve Snowboarder Uit De Game Van Electronic Arts.</p> (1)
<p>De UCLA Heeft Een Game Ontwikkeld Waarmee De Spelers In Spelvorm Microscoopbeelden Van Rode Bloedcellen Kunnen Analyseren. De Gamers Moeten De Aanwezigheid Van Malaria Onderzoeken.</p> (1)
<p>De UE Boombox Is Een Draagbare Speaker Die Via Bluetooth Draadloos Muziek Afspeelt. Maximaal Acht Apparaten Kunnen Tegelijkertijd Met De Speaker Gepaird Zijn En Drie Daarvan Kunnen Tegelijk Verbonden Zijn. De Boombox Heeft Een Adviesprijs Van 249,99 Dollar. Logitech Brengt Een Kleinere Variant Uit In De Vorm Van De UE Mobile Boombox, Die 99,99 Dollar Moet Opbrengen.</p> (1)
<p>De Uitbreiding Back To Karkand Voor Battlefield 3 Is Nu Beschikbaar Voor De PlayStation 3, Xbox 360 En PC. Deze <em>launchtrailer</em> Laat Gameplay <em>footage</em> Zien Van De Battlefield <em>map</em> 'Sharqi Peninsula', Die Nu Op Het Scherm Wordt Gebracht Door De Frostbite 2 <em>engine</em>.</p> (1)
<p>De Uitgebreide Versie Van De Trailer Die Tijdens De Video Game Awards Werd Getoond Van De Nieuwe Alan Wake-game. De Game Krijgt Subtitel American Nightmare In Plaats Van Night Springs. De Titulaire Hoofdpersoon Wordt Geconfronteerd Met De Duistere Mr. Scratch, Een Kwaadaardige Variant Van Zichzelf. Alan Wake's American Nightmare Verschijnt Op Een Nog Onbekende Datum Op Xbox Live Arcade.</p> (1)
<p>De Ultieme Manier Om Je Wapen Aan Te Passen Is Nog Specialer Door Kinect.</p> (1)
<p>Dev Diary 3: Behind 2027 - Combat Approach In Deus Ex: Human Revolution</p> (1)
<p>Developer Commentary &ndash (2)
<p>Developer Diary Van Alan Wake's American Nightmare. De Game Zal Verschijnen Voor Xbox Live Arcade.</p> (1)
<p>Developer Diary Van Unit 13 Waarin De <em>senior Designer</em> Van Zipper Interactive Meer Verteld Over Het Delen En Het Competitieve Deel Van Unit 13.</p> (1)
<p>Developer Diary Waarin De Mensen Van CD Projekt Vertellen Wat Ze Hebben Gedaan Om The Witcher 2 Geschikt Te Maken Voor De Xbox 360 En Wat Ze Nieuw Hebben Toegevoegd.</p> (1)
<p>Developers Van Defiance Vertellen Over De Player-vs-Player Mogelijkheden In De Game. Verwacht Wordt Is Dat De Game Ergens In April 2013 Te Koop Is.</p> (1)
<p>Developers Van Star Wars: The Old Republic Praten Je In Dit Filmpje Bij Over De Nieuwe Patch 1.5.</p> (1)
<p>De Verkoop Van Capacitieve Stylussen Is Fiks Gestegen Door De Populariteit Van Het Tekenspelletje Draw Something. Bij BelCompany Is De Verkoop Van De Pennetjes In De Afgelopen Weken Vervijfvoudigd, Zo Heeft De Retailer Aan Tweakers.net Bevestigd.</p> (1)
<p>De Verlichting Van Het Toetsenbord Van De Dell Alienware M14x Heeft Meerdere Zones Die Ingesteld Kunnen Worden.</p> (1)
<p>De Verrekijker Dev-3 Kan Foto's Schieten Met Een Maximale Resolutie Van 7,1 Megapixel, Terwijl Video's In Zowel 2d Als 3d Geschoten Kunnen Worden In 1080p-resolutie. De Dev-3 Kan Objecten Tot Maximaal Tien Keer Vergroten.</p> (1)
<p>De Verrekijker Dev-5 Kan Foto's Schieten Met Een Maximale Resolutie Van 7,1 Megapixel, Terwijl Video's In Zowel 2d Als 3d Geschoten Kunnen Worden In 1080p-resolutie. De Dev-5 Kan Objecten Maximaal Twintig Keer Vergroten Het Apparaat Meet 219x115x88mm En Weegt 1,2 Kilogram.</p> (1)
<p>De Verschillende Wapens Die Je Kunt Gebruiken In Far Cry 3 Om Te Overleven Op Het&nbsp (1)
<p>De Video Die Ubisoft Tijdens De GamesCom Van 2011 Gaat Tonen Is Anderhalve Week Voor De Beurs Al Vrijgegeven.</p> (1)
<p>De Video Game Awards-trailer Van Diablo III Bevat Het Volledige Introfilmpje Van De Game. De Pc-game Verschijnt Begin 2012.</p> (1)
<p>De Video Laat Zien Hoe S Memo In Samenwerking Met S Pen Werkt Op De Samsung Galaxy Note. Met S Memo Kun Je Op Verschillende Manier Memo's Maken En Delen. De Memo's Kunnen Gemaakt Zijn Met Behulp Van Handgeschreven Tekst, Getypte Tekst, Geluids Berichten, Foto En Of Tekeningen.</p> (1)
<p>De Videoreview Van De&nbsp (1)
<p>De Videoreview Van De BlackBerry PlayBook. Wout Funnekotter Vertelt Je Alles Over De Voordelen En Nadelen Van Deze Tablet.</p> (1)
<p>De Videoreview Van De HTC Flyer. Arnoud Wokke Bekijkt De HTC Flyer Van Dichtbij En Geeft Aan Wat Volgens Hem De Sterke En Minder Sterke Kanten Zijn Van Deze Nieuwe Tablet.</p> (1)
<p>De Video Waarmee Palmer Luckey Geld Probeert In Te Zamelen Voor Zijn Virtual Reality Headset Oculus Rift. De Inzameling Loopt Via Kickstarter.</p> (1)
<p>De Vierde Developer Diary Van Codemasters Over F1 2011. In Deze Video Vertellen De Ontwikkelaars Meer Over De Nieuwe Regels Voor Het 2011-seizoen, En De Aanwezigheid Van De Safety Car In F1 2011.</p> (1)
<p>De Vierde En Laatste Developer Diary Over Darksiders II Behandelt De Open Wereld, Inventory En Skills Tree.</p> (1)
<p>De Vierde Video In De Reeks 'The 7 Wonders Of Crysis 3'. In Dit Deel Wordt Uitleg Gegeven Over Het Wapen Typhoon.</p> (1)
<p>De Vijfde Humble Bundle Bevat Het Spel Frozen Synapse. Kopers Die Meer Dan Het Gemiddelde Bedrag Betalen Voor Het Turn-based Strategiespel, Krijgen Ook De Spellen Uit De Frozenbyte Bundle Erbij. Dit Zijn: Trine, Shadowgrounds: Survivor, Shadowgrounds, Splot En Jack Claw.</p> (1)
<p>De Volledige Resident Evil 6 Trailer Met Een Introductie Van Executive Producer Hiroyuki Kobayashi, Director Eiichiro Sasaki En Producer Yoshiaki Hirabayashi.</p> (1)
<p>De Volledige Trailer Van De Campaignmodus Wordt Op 28 Mei Onthuld, Na De Champions League Finale.</p> (1)
<p>De Voormalig Call Of Duty: Modern Warfare 3-topman Kondigt Aan Dat Zijn Nieuwe Bedrijf Een Game Gaat Maken Voor De Ouya, De Op Android Draaiende Opensource-console Die Eerder Deze Maand Werd Aangekondigd.</p> (1)
<p>De Weapons-trailer Van Prototype 2, Al Wil Je In Prototype 2 Natuurlijk Helemaal Geen Wapens Gebruiken, Maar De Superpowers Van James Heller.</p> (1)
<p>De Wide World Of Genki Trailer Van Saints Row: The Third.</p> (1)
<p>De Wii U, Nintendo's Nieuwe Console, Ligt Vanaf Vrijdag In De Winkel. Zoals Gebruikelijk Pakt Nintendo De Zaken Weer Heel Anders Dan De Concurrenten. Dankzij Een Op 45nm Gebakken Custom-made Triplecore IBM PowerPC-cpu En Een Gpu Van AMD Radeon, Kan De Wii U Beeld In 1080p Weergeven, Waarmee De Wii U Eindelijk De Consoles Van Microsoft En Sony Inhaalt. Maar Nintendo Zou Nintendo Niet Zijn Als Het Niet Tegelijk Iets Heel Nieuws Had Verzonnen. Dat Is De GamePad Geworden, De Nieuwe Controller Die De Wii Remote Als Primaire Besturing Vervangt. In De GamePad Heeft Nintendo Een Aanraakgevoelig Scherm Van 6,2 Inch Gebouwd En De Controller Is Verder Voorzien Van Precies Dezelfde Knoppen Als Bij De Xbox En PlayStation Gebruikelijk Zijn.<br /><br />Doordat De Console Beelden Op 1080p Kan Weergeven En De Controller De Vertrouwde Knoppen Heeft, Is Het Mogelijk Om Dezelfde Games Voor De Wii U Te Laten Verschijnen Als Voor Xbox 360 En PlayStation 3. En Dat Is Te Zien Aan De Games Die Tegelijk Met De Console In De Winkel Liggen. Het Franse Ubisoft Bijvoorbeeld Heeft Het Meeste Vertrouwen In De Wii U En Brengt Zes Games Op De Markt, Waaronder Assassin's Creed III, Just Dance 4, Your Shape: Fitness Evolved 2013 En ZombiU. Die Laatste Verschijnt Niet Op De Andere Consoles En Is Daarmee Een Van De Weinige 'Wii U Exclusives' Van Een Andere Uitgever Dan Nintendo. Activision Brengt Vier Games Op De Markt: Call Of Duty: Black Ops II, Skylanders Giants, Transformers Prime En Wipeout 3. Andere Grote Namen In De Lijst Van Games Die Tegelijk Met De Console Uitkomen Zijn Mass Effect 3, FIFA 13, Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition, Darksiders II En Batman: Arkham City Armored Edition. Daarmee Lijkt Het Grote Probleem Van Voorganger Wii Ondervangen. Daar Verschenen Eigenlijk Nauwelijks Games Van Andere Uitgevers Voor, Dus Wat Dat Betreft Heeft De Wii U Een Goede Start. We Bespreken De Meeste Games In Een Aparte Video, Die Over Een Paar Dagen Verschijnt.<br /><br />In Deze Video Gaan Gameredacteuren Paul Hulsebosch En Jurian Ubachs Vooral In Op De Hardware Van Het Apparaat. Wat Zijn De Specificaties? Hoe Zien De Games Eruit Op De Wii U? En Dan Met Name De Titels Die Al Eerder Op De Consoles Van De Concurrentie Verschenen. Verder Bespreken We Hoe De Nieuwe Controller Bevalt. Hoe Ligt Hij In De Hand, Hoe Bevallen De Knoppen En Hoe Verhoudt De Controller Zich Tot Die Van Xbox 360 En PlayStation 3? Hoe Bevalt Het Scherm Van De Nieuwe Controller En Hoe Is Het Eigenlijk Om Een Controller Te Hebben Waar Een Scherm Is Ingebouwd? Nintendo Beweert Dat Daar Een Meerwaarde In Schuilt, Maar Hoe Pakt Dat In De Praktijk Uit?<br /><br />Verder Bespreken We Wat De Multiplayer-functionaliteit Van De Wii U Te Bieden Heeft En Hoe Nintendo Omgaat Met Speler-accounts. En Hoe Bevalt De Optie Om De Controller Niet Als Tweede Scherm, Maar Als Hoofdscherm Te Gebruiken? Want Bij De Meeste Games Kan De Tv Tijdens Het Spelen Op Een Andere Kanaal Gezet Worden, Waarna Er Op Het Scherm Van De GamePad Kan Worden Verder Gespeeld. Tot Slot Gaan We In Op De Hamvraag (1)
<p>De Wii U Tech Demo Die Getoond Werden Tijdens Nintendo's E3 2011 Persconferentie.</p> (1)
<p>De Wimoweh-trailer Van Borderlands 2, Die Laat Zien Dat Je In De Game Ter Land, Ter Auto En In De Lucht Vijanden Kunt Verwachten. De Titel Slaat Op De Achtergrondmuziek: The Lion Sleeps Tonight.</p> (1)
<p>De World Of Warplanes Gesloten Beta Trailer.</p> (1)
<p>De Xtreamer Prodigy Kan Overweg Met 3TB-harddisks, Beschikt Over Usb 3.0 En Ondersteunt Zowel Adobe Flash Als Apple Airplay.</p> (1)
<p>De Zandatsu-techniek Die Raiden In De Game Metal Gear Rising Revengeance&nbsp (1)
<p>Deze Applicatie Voor De Samsung Galaxy S II Is Gemaakt Door De Nederlandse Ontwikkelaar Chainfire. Met De App Kun Je Een Canon-dslr Besturen Met Een App Op De GS II Of Een Android-tablet Door Middel Van Een Usb-kabel.</p> (1)
<p>Deze Draadloze Lasermuis Van Logitech Zou Op Iedere Ondergrond Moeten Werken, Waaronder Glas. De Unifying Receiver Laat Je Daarnaast Verbinding Maken Met Zes Andere Apparaten Via &eacute (1)
<p>Deze Eerste <em>developer Diary</em> Van Dishonored Geeft Een Kijkje Achter De Schermen Bij De Ontwikkelaar. Dishonored Verschijnt Op 12 Oktober Voor De PC, Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>Deze Esseles Developer Walkthrough Toont Je Een Dungeon Die Je In Star Wars The Old Republic Tegenkomt Tegen De Tijd Dat Je Character Level 9 Bereikt Heeft. In De Dungeon Maak Je De Overgang Van Het Startgebied Naar De Rest Van De Spelwereld.</p> (1)
<p>Deze Maand Verschijnt De Nieuwe Versie Van Het Besturingssysteem Voor De Mac, OS X Lion.</p> (1)
<p>Deze Mini-docu Van Samsung Laat Zien Hoe Microsoft Surface Tot 'leven' Is Gekomen Door De Samsung SUR40. Samsung Is Inmiddels Van Start Gegaan Met De Verkoop Van Zijn SUR40, Een Variant Van Microsofts Surface-tafel. De SUR40 Werd Samen Met Microsoft, Die De Software Met Uitgebreide Touchinterface Van De Interactieve Tafel Levert, Ontworpen.</p> (1)
<p>Deze Multiplayer-gameplay-trailer Van Gears Of War: Judgment Toont Ons Het Level Street In Free For All. Ook In Deze Trailer Worden We Getrakteerd Op Veel Gevechten En Explosies, Maar Hij Geeft Je Tegelijk Een Goede Indruk Van De Multiplayer. De Game Komt Op 19 Maart Naar De Winkels, Exclusief Voor De Xbox 360.</p> (1)
<p>Deze Nieuwe Trailer Van Hitman Absolution Introduceert ICA <em>handler</em> Benjamin Travis, Een Nieuw Personage In Het Universum Van De Game.</p> (1)
<p>Deze Preview Laat Zien Waar De Tegra 3 Quad-core Geoptimaliseerde Versie Van Shadowgun Voor Android Tot Toe In Staat Is.</p> (1)
<p>De Zesde En Laatste Gameplay Video Van Rage, De Shooter Van Id Software. De Clip Heet &lsquo (1)
<p>Deze Techniek, True 3D, Kan Beelden Weergeven Zonder Scherm: Dankzij Lasers Wordt Het Beeld Weergegeven In Lucht Of Water.</p> (1)
<p>Deze Trailer Bevat Nieuwe Beelden Van Een Van De Meest Geliefde Karakters Uit Final Fantasy: De Moogle.</p> (1)
<p>Deze Trailer Grand Slam Tennis 2 Laat Verschillende Features Zien Van Deze Tennis Game Van EA.</p> (1)
<p>Deze Trailer Heet Robots V2 En Natuurlijk&nbsp (1)
<p>Deze Trailer Laat De Diverse Modi Zien (Rally, Rallycross En Gymkhana), Weersomstandigheden (waaronder Sneeuw), Nachtraces En Een Aantal Locaties.</p> (1)
<p>Deze Trailer Laat Zien Hoe Je Een Server Kunt Opzetten In Battlefield Met Alle <em>maps</em>, Modi En Settings Die Je Maar Wilt.</p> (1)
<p>Deze Trailer Laat Zien Hoe Je Jezelf Zowel In De De Multiplayer Als Singleplayer Kan Customizen In Mass Effect 3.</p> (1)
<p>Deze Trailer Van Bioshock Infinite Toont Nieuwe Manieren Om Je <em>Sky-Hook </em>te Gebruiken En Hoe Elizabeth Van Pas Kan Komen In Gevechten. Ook Bevestigt De Trailer Dat De Game Eind Februari Volgend Jaar Uitkomt.</p> (1)
<p>Deze Trailer Van Gears Of War: Judgment Toont Ons Het Level Mansion, Waarin We Veel Gevechten En Explosies Te Zien Krijgen, Met Een Mooie Afsluiter Of <em>finishing Move</em>. De Game Komt Op 19 Maart Naar De Winkels, Exclusief Voor De Xbox 360.</p> (1)
<p>Deze Trailer Van Metal Gear Rising: Revengeance Toont Ons Dat Er Via Dlc-pakketten Verschillende Kostuums Beschikbaar Zullen Zijn Voor Gamers. Wat Deze Precies Gaan Kosten Is Ons Nog Niet Duidelijk. Metal Gear Rising: Revengeance Is Vanaf 21 Februari 2013 Beschikbaar Voor Zowel De PlayStation3 Als De Xbox 360.</p> (1)
<p>Deze Trailer Van TERA Online Gaat Over De Castanic. Castanic Is &eacute (1)
<p>Deze Tutorial Introduceert De Twee Nieuwe Facties Van Anno 2070: De Eco's En De Tycoons.</p> (1)
<p>Deze Video Is Door EA Gemaakt In Het Kader Van De Samenwerking Tussen EA Sports En Manchester City.</p> (1)
<p>Deze Video Laat Real-time In-game Footage Zien Van De Recent Uitgebrachte DirectX 9 Benchmark Alpha-versie.</p> (1)
<p>Deze Video Toont Alpha-beelden Van PlanetSide 2 Die Tijdens De Game Developer's Conference Voor Het Eerst Gepresenteerd Werden.</p> (1)
<p>Deze Video Toont Het Intel Lab En Laat Een Demonstratie Zien Van Een Laptop, Desktop En Server Die Voorzien Zijn Van Intels Nieuwste Transistors. Deze 22nm-transistors Maken Gebruik Van Een Driedimensionale Gate-channel-structuur, Die Meer Oppervlak Met Zich Meebrengt. Intel Noemt De Transistors Tri-gate Transistors, Of Fin-<acronym Title="field Effect Transistors">fet</acronym>'s, Naar De Vinvormige Structuur Van De Channel En Gate.</p> (1)
<p>Deze Week Brengt Nintendo De 3DS XL Op De Markt, Een Grotere Variant Van De 3DS, Die Een Jaar Geleden Verscheen. Daarmee Herhaalt De Geschiedenis Zich, Want In 2008 Kwam Nintendo Met De DSi En Een Jaar Later Verscheen De DSi XL, Een Grotere Variant Die Verder Eigenlijk Precies Hetzelfde Is. Dat Gebeurt Nu Weer. Een Jaar Geleden Verscheen De 3DS En Nu, Net Iets Meer Dan Een Jaar Later Komt Nintendo Met De 3DS XL. Dat Is Dus Hetzelfde Apparaat Als De 3DS, Maar Dan In Een Groter Jasje.</p> (1)
<p>Deze Week Hield Microsoft Zijn Jaarlijkse Techdays-conferentie Voor Ontwikkelaars En Systeembeheerders. De Timing Was Wat Ongelukkig: Twee Weken Voordat De 'consumer Preview' Van Windows 8 Uitkomt. Tweakers.net Ging Toch Even Langs Om Twee Experts Van Microsoft Enkele Vragen Te Stellen Over De Windows Runtime En De Ontwikkeling Van Metro-applicaties. We Praatten Met Bart De Smet, Software Development Engineer Bij Microsoft, En Tarek Madkour, Lead Program Manager Visual C++ Group.</p> (1)
<p>Deze Week Verschijnt Dishonored, Een Game Van Het Franse Arkane Studios, Dat Op De Markt Wordt Gebracht Door Bethesda. In Deze Video Bespreekt Gamesredacteur Paul Hulsebosch De Game, Die Doet Denken Aan Zowel Deus Ex Als Half-Life 2. Niet Vreemd, Aangezien Belangrijke Mensen Uit De Teams Die Aan Beide Games Werkten Ook Een Bijdrage Leverden Aan Dishonored.</p> (1)
<p>De Zogenaamde Debuuttrailer Van Skullgirls, Een 2d-vechtspel Van Konami. De Game Is Al Te Downloaden Via Xbox Live En PlayStation Network En Verschijnt Later Dit Jaar Als Download Voor Pc.</p> (1)
<p>De Zogenaamde Lauch Trailer Van League Of Legends, De Gratis Speelbare Game Die Is Gebaseerd Op De Defense Of The Ancients.</p> (1)
<p>De Zogenaamde Launch Trailer Van Kid Icarus Uprising, De Remake Van De Klassieker Die Op 23 Maart Verschijnt Voor De 3DS.</p> (1)
<p>De Zogenaamde Launch Trailer Van Spec Ops: The Line, De Shooter Van Ontwikkelaar Yager Development En Uitgever 2K Games Die Deze Week Uitkomt.</p> (1)
<p>De Zogenaamde Launch Trailer Van Trials Evolution, De Motorracegame Van Ubisoft Waarin Spelers Zelf Ook Circuits Kunnen Maken.</p> (1)
<p>De Zogenaamse Narrated Trailer Van Final Fantasy XIII-2 Waarin Kitase Yoshinori En Toriyama Motomu Uitleg Geven Over De Game.</p> (1)
<p>DICE En EA Laten Nog &eacute (1)
<p>DICE Laat Zien Wat Het Met De Frostbite 2-engine En Battlefield 3 In Staat Is.</p> (1)
<p>Dick Grune Was De Bedenker Van Het Concurrent Versions System - Ook Wel Bekend Als Cvs - Waarmee Ontwikkelaars Tegelijkertijd Aan Softwareprojecten Kunnen Werken. Voor De Derde Aflevering Van Polderpioniers Gaat Tweakers.net Bij Hem Op Bezoek. In De Volgende Aflevering: Kees Schouhamer Immink, De Bedenker Van De Codering Van De Cd, Dvd En Blu-ray.</p> (1)
<p>Dimitri Reijerman Bespreekt Het Nieuwste Besturingssysteem Van Apple, OS X Lion.</p> (1)
<p>DirectX 11 Gameplay Trailer</p> (1)
<p>Dit Is De Eerste Trailer Van Gearbox' Nieuwe Game: Brothers In Arms: Furious 4, Die Op De E3 Van 2011 Werd Onthuld.</p> (1)
<p>Dit Is De Trailer Van Uncharted 3 Die Sony Op Zijn E3-keynote Toonde.</p> (1)
<p>Dit Is De Tweede Trailer Van Saints Row: The Third, Waarin Bekend Wordt Gemaakt Dat Het Spel Op 15 November In De Winkelrekken Zal Liggen.&nbsp (1)
<p>Dit Is Footage Van Het Tower Of Londen-level Van ZombiU, &eacute (1)
<p>Dit Is Geen Typefout: De 808 PureView Heeft Inderdaad Een 41-megapixelcamera. Nu Zeggen Megapixels Niets, Zo Weet Elke Rechtgeaarde Tweaker. Desondanks Waren We Extra Benieuwd Naar De Kiekjes En Video's Die Deze Symbian-telefoon Maakt. Is De <em>oversized</em> Camera Een Gimmick Of Maakt Hij De Verwachtingen Waar? Behalve Deze Video Is Er Ook Een Uitgebreide Geschreven Review Van De <a Title="Review: Nokia 808 PureView" Href="http://tweakers.net/reviews/2630/nokia-808-pureview.html" Target="_self">Nokia 808 PureView</a>, Met Veel Foto's En Vergelijkingen Met Andere Smartphonecamera's.</p> (1)
<p>Dit Jaar Kwam Canon Op De CES Met De PowerShot N Op De Proppen. Niet Alleen Wordt Voor De Nieuwe Telg In De PowerShot-lijn Een Nog Niet Eerder Gebruikte Letter Gebruikt, Maar Ook Is De Wat Vierkante Vormgeving Ongebruikelijk. Daardoor Was Het Even Uitvogelen Hoe We Deze Minicamera Het Beste Comfortabel Vast Konden Houden, En Dat Bleek Niet Mee Te Vallen. Dit Kwam Mede Doordat Een Sluiterknop Op Het Eerste Gezicht Compleet Lijkt Te Ontbreken.</p> (1)
<p>Dit Keer De Extended CG Launch Trailer <em>Take Earth Back</em> Van Mass Effect 3.</p> (1)
<p>Dit Uit Twee Stoffen Samengestelde Materiaal Springt Bij Het Opnemen En Loslaten Van Vocht En Wekt Zo Stroom Op. Dat Kan Onder Meer Gebruikt Worden Voor Nano-electronica Of Zaken Als Hartslagmeters Die Stroom Opwekken Uit Zweet.</p> (1)
<p>Dit Zijn De Eerste Tien Minuten Van De <em>singleplayermodus</em> Uit Battlefield 3. Tweakers.net Speelde Dit Level Op Een PC Met De Volgende Configuratie:</p> (1)
<p>Diverse American Football-spelers Vertellen In Deze Nieuwe Trailer Van Madden NFL 12 Over Hun Liefde Voor Het Spel, De Club En De Fans.</p> (1)
<p>Diverse Leden Van Irrational Games Geven Uitleg Over De Heavy Hitters In Het Spel, Sterke Tegenstanders In Het Spel. Hier Staat De Motorized Patriot Centraal, Die Gebaseerd Is Op George Washington.</p> (1)
<p>DLC: Kenshi Gameplay Trailer</p> (1)
<p>DmC Devil May Cry Komt Met Een Extra Launchtrailer. Gewoon, Omdat Het Kan.</p> (1)
<p>Doctor Who: The Eternity Clock Zal In Maart Voor De PS3, PS Vita En PC Verschijnen. In Deze Trailer Komen Verschillende Monsters Voor Die Je Kunt Tegen Komen In Het Doctor Who Universum.</p> (1)
<p>Door Een Vermeend Lek Vond Uitgever Ubisoft Het Noodzakelijk Om De Eerste Beelden Van Tom Clancy's Rainbow 6 Patriots Vervroegd Vrij Te Geven. De Beelden In De Video Zijn Echter Geen "echte Gameplaybeelden". Wat Wel Duidelijk Wordt Is Dat Je In Rainbow 6 Patriots Onderdeel Bent Van Een Fictieve Antiterreureenheid Die Een Terroristische Organisatie Moet Tegen Zien Te Houden.</p> (1)
<p>Door Het Toepassen Van Html5 Stelt Microsoft Dat Het De Prestaties Van Hotmail Flink Heeft Verbeterd.</p> (1)
<p>Door Mass Effect 3 Te Reserveren Bij Een Retailer Ontvangt De Speler De M55 Argus Assault Rifle.</p> (1)
<p>Door Medal Of Honor: Warfighter Te Reserveren Krijg Je De 'Zero Dark Thirty Map Pack' Als Bonus Erbij.</p> (1)
<p>Door Middel Van SimulView Technology Kunnen Twee Spelers Tegelijkertijd Op Een Scherm Spelen Met Twee Verschillende Volledige Weergaves. Hierdoor Is Splitscreen Overbodig. Daarnaast Ondersteunt Het PlayStation 3D Display 3D- En 1080p-weergave.</p> (1)
<p>Doormiddel Van SmartGlass Is Het Mogelijk Om Je Video, Muziek Of Games Te Delen Tussen Je TV, Tablet En Smartphone.</p> (1)
<p>Door Nintendo Getoonde Trailer Die De Gameplay-mogelijkheden Van De Wii U Demonstreren.</p> (1)
<p>Double Fines Tim Schafer Wil Geld Verzamelen Voor Het Ontwikkelen Van Een Point-and-click Adventure.</p> (1)
<p>Download Nu Nieuwe<em> Gang Wear </em>voor Je Garderobe Met Deze Zes Nieuwe Outfits.</p> (1)
<p>Download Nu Nieuwe <em>powers -</em> Warp Vortex, Anti-Gravity Field En Thermobaric Boomstick - En Drie Exclusieve Skins Voor Prototype 2: Colossal Mayhem.</p> (1)
<p>Dr. Kilic Van De University Of Texas Medical Branch Vertelt Over Een Studie Die Hij Heeft Gedaan Naar De Verrichtingen Van Medische Studenten Bij Het Besturen Van Medische Robots. Hij Vergeleek De Resultaten Van De Studenten Met Die Van Een Groep Gamers. De Gamers Presteerden Net Iets Beter Dan De Studenten. Kilic Wil Nu Gaan Onderzoeken Hoeveel Uur Gamen Per Dag Nodig Is Om De Vaardigheden Van De Medische Studenten Te Trainen.</p> (1)
<p>Dragon's Dogma Is Een Aankomende Open Wereld RPG-game Dat Ontwikkeld Wordt Door Capcom Voor De PlayStation 3 En Xbox 360. Deze Beelden Zijn Afkomstig Van Capcom's Eigen Jaarlijkse Evenement, Captivate.</p> (1)
<p>Dragon's Dogma Zal Bij Veel Spelers Een Bekende Titel Zijn. Voor Deze Uitbreiding Heeft Capcom Een Speciale Japanse En Grotere Trailer Uitgebracht Van Dragon's Dogma: Dark Arisen.</p> (1)
<p>Duitsland Komt Onder Vuur Te Liggen In Call Of Duty: Modern Warfare 3.</p> (1)
<p>Duizenden Aanmeldingen Kwamen Binnen Toen We Eind Vorige Maand Een Prijsvraag Uitschreven Waarbij Men Niet Alleen Met Een Tank Mocht Rijden, Maar Daarmee Ook Nog Eens Kans Maakte Op Een Door Medionshop Beschikbaar Gestelde Erazer-game-pc En De Game Battlefield 3. Even Leek Het Echter Op Dat Een Kapotte Tank Roet In Het Eten Ging Gooien, Ware Het Niet Dat De Mannen Van Jan Soldaat Te Hulp Schoten En Binnen 24 Uur Alsnog Een Waar 'Battlefield' Op Hadden Gezet In De Kuil Van IJmuiden. Aldaar Werden De Drie Uitverkoren Tweakers Hevig Op De Proef Gesteld En Moesten Zij Een Deel Van Het Parkoers Te Voet Afleggen En Vervolgens Een Aantal Vijanden Met Een Sniper Geweer Uitschakelen. Daarna Was Het Zaak Om Alles Uit De Kast Te Halen Met Een Militaire Vrachtauto, De YA 328.</p> (1)
<p>Duke Nukem Forever Multiplayer Trailer</p> (1)
<p>Dust 514 Laat Spelers Op De Grond Vechten Om Controle Over Planeten Van EVE Online. Gebeurtenissen In Beide Games Hebben Invloed Op Het EVE-universum. Het Spel Krijgt Ondersteuning Voor Move En Zal Op Een Nog Onbekende Datum Gratis Te Downloaden Zijn Uit De PlayStation Store. Ontwikkelaar CCP Wil Middels Ingame Verkoop Van Voorwerpen, Zoals Wapenuitrusting, Geld Verdienen Aan Het Spel.</p> (1)
<p>E&eacute (1)
<p>E3 Gameplay Demo Part #1</p> (1)
<p>E3 Trailer Van Cultgame Die Al Voor Xbox 360 Verschenen Is, Maar Ook Naar PlayStation 3 En Pc Komt.</p> (1)
<p>E3 Trailer Van SoulCalibur V. Ofwel, 'a New Tale Of The Two Swords Begins,' Stellen De Makers In De Clip.</p> (1)
<p>E3 Video Van De 3DS-versie Van De Game, Die Oorspronkelijk Voor De PlayStation 2 Verschenen Is.</p> (1)
<p>E3-trailer Van Dark Souls Waarin De Releasedatum Tevens Wordt Onthuld.</p> (1)
<p>E3-trailer Van Datura.</p> (1)
<p>EA Doet Alvast Een Voorspelling Van De Uitslag Van De De FA Cup Finale Die Morgen Gespeeld Zal Worden Tussen Chelsea En Liverpool. Als We EA Moeten Geloven Zal Chelsea Er Met De Cup Vandoor Gaan.</p> (1)
<p>EA En Bioware Hebben Vandaag De Zesde Game-update Uitgebracht Voor Star Wars: The Old Republic. <br />Deze Zesde Game-update Introduceert Een Nieuwe Player-vs-player-oorlogszone, Ancient Hypergate Genaamd.</p> (1)
<p>EA Heeft De Eerste Bewegende Beelden Beschikbaar Gemaakt Van UEFA Euro 2012, Een Uitbreidingspakket Voor FIFA 12. Het Is Voor Het Eerst Dat Een EK- Of WK-game Van EA Niet <em>standalone</em> Op De Markt Verschijnt.</p> (1)
<p>EA Heeft Een Nieuwe Medal Of Honor Warfighter Trailer Uitgebracht, Met Daarin Game Footage Van De Multiplayer. De Shooter Moet Later Dit Jaar De Concurrentie Aangaan Met Activision's Call Of Duty: Black Ops 2.</p> (1)
<p>EA Heeft Een Nieuwe Trailer Beschikbaar Gesteld, Waarin Te Zien Hoe Is Dat Need For Speed: The Run Een Hoop Europese Bolides Bevat.</p> (1)
<p>EA Heeft Een Nieuwe Trailer Vrijgegeven Met Meer Multiplayerbeelden Van Battlefield 3. Hierin Zien We Onder Andere Hoe Een <em>squad</em> Van Een Heliplatform Basejumpt En Zien We Een Vliegdekschip Voorbij Komen.</p> (1)
<p>EA Heeft Een Singleplayer-demo Online Gezet Van Need For Speed: Most Wanted. In De Demo Is Het Mogelijk Om In Eerste Instantie Met De Aston Martin V12 Vantage Te Rijden. Daarnaast Zijn De Porsche 911, Carrera S, Audi R8 GT Spyder En The Ford Focus RS500 Te Vinden In De Open Wereld Van Fairhaven.</p> (1)
<p>EA Heeft Een Trailer Uitgebracht Met Meer Gameplaybeelden Van Medal Of Honor: Warfighter. Deze Nieuwe Shooter Die Van De Frostbite 2 Engine Gebruik Maakt, Komt Uit Op De PC, Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>EA Heeft Een Trailer Vrijgegeven Waarin Het Nogmaals De Belangrijkste Punten Van De <em>Frostbite 2.0 Engine</em> Benadrukt.</p> (1)
<p>EA Heeft Op De Gamescon 2011 Een Nieuwe Trailer Van Mass Effect 3 Getoond, Squad Leader Geheten.&nbsp (1)
<p>EA Heeft Op Gamescom 2011 Nieuwe Ingame-beelden Getoond Van Battlefield 3. Op Het Caspian Border-level Is Te Zien Hoe 64 Spelers In Multiplayer De Strijd Met Elkaar Aan Gaan In Diverse Voertuigen, Waaronder Een Straaljager.</p> (1)
<p>EA Heeft Voor FIFA 12 Diverse Veranderingen En Vernieuwingen Doorgevoerd. Een Van De Grootste Wijzigingen In Het Spel Is Toegepast In Het Verdedigen. Niet Langer Kunnen Spelers Door Simpelweg &eacute (1)
<p>EA Presenteert Het Nieuwe Thuistenue Van Manchester City In FIFA 13.</p> (1)
<p>EA Rolt Tegelijkertijd Met Battlefield 3 Het Sociale Platform Battlelog Uit. Via Dit Platform Kunnen Spelers Van De Game Onder Andere Communiceren En Statistieken Van Elkaar Bijhouden. Battlelog Is Gratis Te Gebruiken.</p> (1)
<p>EA Sports Heeft Lionel Messi Vast Weten Te Leggen Als Ambassadeur En 'cover Athlete' Voor FIFA. De Eerste Titel Waar Hij Reclame Voor Zal Maken Is FIFA Street.</p> (1)
<p>EA Werkte Samen Met YouTube-beroemheid FreddieW Om Een Epische Tv-commercial Van Battlefield 3 Te Produceren.</p> (1)
<p>Eddie Guerra Is Een Gladde Prater, Vrouwenversierder En Gokker. Hij Neemt Dan Ook Bij Alle Aspecten Van Het Leven Risico. Hij Heeft Er Geen Enkele Moeite Om 'bad Guys' Uit Te Schakelen.</p> (1)
<p>Een <em>behind-the-scenes</em> Video Van Call Of Duty: Black Ops 2.</p> (1)
<p>Een <em>behind-the-scenes</em> Video Waarin De Britse Atlete Jessica Ennis Haar Workout Video Opneemt Voor Adidas MiCoach.</p> (1)
<p>Een <em>cinematic</em> Trailer Van Tekken Tag Tournament 2.</p> (1)
<p>Een <em>developer Diary</em> Waarin De Ontwikkeling Van De Planeet Coruscant Aan Bod Komt.</p> (1)
<p>Een <em>Live-Action</em> Trailer Van Halo 4.</p> (1)
<p>Een <em>sneak Preview</em> Van MechWarrior Online.<br /><br /></p> (1)
<p>Een '<em>Behind The Curtains</em>' Video Van LittleBigPlanet Vita.</p> (1)
<p>Een 'space Flight Combat Game' Is Wat Strike Suit Zero Moet Zijn. Wat Begon Als Een Kickstarter-project, Waarbij 100.000 Dollar Het Doel Was, Is Nu Uitgebracht Voor Pc-gamers. Er Zijn Plannen Voor Xbox 360- En PlayStation3-versies Voor Deze Game, Maar Daarover Is Nog Weinig Bekend.</p> (1)
<p>Een 60 Seconden Introductie Van MailWasher Pro 2012</p> (1)
<p>Een Aangepaste Versie Van 'Wake Island' Zit In De Free-2-play Game Battlefield Heroes.</p> (1)
<p>Een Aankondigings-trailer Van Een Nieuwe Mech-game Van De Makers Van Mechassault En FEAR 3. De Nieuwe Mech-game Heeft De Naam Reign Of Thunder Gekregen.</p> (1)
<p>Een Aankondigingstrailer Van Total War: Rome II.</p> (1)
<p>Een Achttien Minuten Durende Walkthrough Van Fuse, Waarin De Ceo Van Insomniac Games, Ted Price, Ons Begeleidt. Hij Vertelt Ons Veel, Dus Ga Ervoor Zitten.</p> (1)
<p>Een Amerikaans Bedrijf Dat Gespecialiseerd Is In De Productie Van Head-mounted Displays, Sensics, Heeft Een Vr-helm Voor Gamers Ontwikkeld. De SmartGoggles Natalia Is Voorzien Van Twee 3d-schermen En Android Zorgt Voor De Besturing.</p> (1)
<p>Een Applicatie Voor IOS- En Android-gebruikers. Met Deze App, Genaamd 'Outpost App', Kun Je In De Multiplayer- En Co-op-games Versleutelde Codes (encrypted Data) Ontcijferen. De Red Man In Deze Trailer Heeft De Applicatie Gedownload En Hoopt Daarmee Een Shotgun-modificatie Te Ontcijferen. Met Hulp Van Vrienden Probeert Hij Zijn Code Te Kraken Voordat Het 'double Xp'-weekend Begint In Far Cry 3.</p> (1)
<p>Een Behind The Screens-trailer Van De Samenwerking Tussen Need For Speed: The Run En Tijdschrift Sports Illustrated Model. Chrissy Teigen En Irina Shayk, Twee Modellen Die Voor Het Blad Geposeerd Hebben, Komen In Gedigitaliseerde Vorm Terugin De Game, Waarin Ze Beiden Een Auto Besturen Die Aan De Race Meedoet. In Deze Clip Komen De Dames Aan Het Woord.</p> (1)
<p>Een Bezoek Van The Evergreen School Aan Het Kantoor Van Valve, Waar Ze Kennismaken Met Portal 2 Als Educatief Programma.</p> (1)
<p>Een Blik Op De &eacute (1)
<p>Een Blik Op De Viktor Champion Spotlight Van League Of Legends, De F2p-game Van Riot Games.</p> (1)
<p>Een Blik Op Enkele Apps Die Voor De Nieuwe Metro-interface Van Windows 8 Ontwikkeld Zijn.</p> (1)
<p>Een Blik Op Het Teammate Assisted Control Systeem Van PES 2012, Begeleid Door Commentaar Van Jonathan Murphy.</p> (1)
<p>Een Cinematic Trailer Van De Opkomende Assassins Creed III. Beter Bekend Als De 'Desmond Trailer', Krijg Je Hier Het Verhaallijn Voor Je Kiezen.</p> (1)
<p>Een Collectie Van<em> In-game</em> Clips Uit Beyond: Two Souls.</p> (1)
<p>Een Combat Trailer Van Kingdoms Of Amalur: Reckoning Inside Reckoning, Een Rpg Van Big Huge Games Die Begin 2012 Op De Markt Gebracht Wordt De EA.</p> (1)
<p>Een Commercial Van De IPhone 4s En De Spraakbediening 'Siri', Waarmee Allerlei Informatie Opgevraagd Kan Worden.</p> (1)
<p>Een Creditcard Met Display Toont Alleen Het Volledige Creditcardnummer Na Het Intoetsen Van De Juiste Code. Ook De Cvv-code Is Dynamisch Om Misbruik En Skimming Tegen Te Gaan.&nbsp (1)
<p>Een Cutscene Trailer Van Binary Domain. In De Cutscene Komen Ze Er Achter Dat Er Menselijke Robots Rond Lopen.</p> (1)
<p>Een Cutscene Trailer Van Binary Domain. In Deze Cutscene Stuit Een Patrouille Op Een Groepje Zwerfkinderen.</p> (1)
<p>Een Dag In Het Leven Van Een Demonenjager.</p> (1)
<p>Een Dag Voor De Formele Introductie Van Nvidia's Nieuwe Vlaggenschip, De GTX 680-videokaart, Zijn De 680-kaarten Van Een Groot Aantal Fabrikanten Al Naar Buiten Gekomen. Ook Nvidia's Promotiemateriaal Staat Al Online.</p> (1)
<p>Een Darksiders II CGI Trailer Waarin Death Zich Mengt In Een Gevecht Tussen Engelen En Demonen. Death Is Alleen Niet De Enige Die Zich Er Mee Bemoeit.</p> (1)
<p>Een Demonstratie Van Hoe De Inhoud Van Het Scherm Mee Draait Wanneer Het Scherm Gekanteld Wordt.</p> (1)
<p>Een Demonstratie Van Nokia Public Transport-demo, Uitgevoerd Door Productmanager Justus Brown.</p> (1)
<p>Een Demonstratievideo Van De XBMC-mediacentersoftwar Op De Raspberry Pi</p> (1)
<p>Een Developer Diary Waarin De Line Producers Van FIFA 13, Nick Channon Je Verteld Over Een Nieuwe Feature,&nbsp (1)
<p>Een Diepere Blik Op Het Creatieve Proces Van Het Maken Van 'fatalities' Voor Mortal Kombat.</p> (1)
<p>Een E3-trailer Van Dance Central 3.</p> (1)
<p>Een E3-Trailer Van Far Cry 3. Far Cry 3 Is Vanaf 6 September Beschikbaar Voor Playstation, Xbox En PC.</p> (1)
<p>Een E3-Trailer Van Gears Of War Judgment.&nbsp (1)
<p>Een E3-trailer Van Nintendo Wii U Miiverse.</p> (1)
<p>Een E3-trailer Van Xbox Music.</p> (1)
<p>Een E3-trailer Vol Actie Van Sleeping Dogs.</p> (1)
<p>Een Eerste <em>developer Diary</em> Over De Ontwikkeling Van Het Strategiespel Company Of Heroes 2. De Makers Praten Over De Invloed Van Het Weer Op De Spelwereld En De Actie.</p> (1)
<p>Een Eerste Blik Op De Lion's Arch.</p> (1)
<p>Een Eerste Blik Op De Offici&euml (1)
<p>Een Eerste Blik Op De Online Action RPG Trinity 2.</p> (1)
<p>Een Eerste Community Video Van Xcom: Enemy Unknown, De Tactische Squad-based Game Van Firaxis. In De Video Worden De Makers Van De Game Voorgesteld.&nbsp (1)
<p>Een Eerste Zogenaamde Teaser Trailer</p> (1)
<p>Een Episode Van 'The Legend Of Karl', Waarin 'Karl' Uitlegt Wat Gebruikers Mogen Verwachten Van De Call Of Duty Communitytool Elite.</p> (1)
<p>Een Expeditie Naar Utah's Zion Nation Park Gaat Vreselijk Verkeerd Wanneer Je Caravan Wordt Aangevallen.</p> (1)
<p>Een Filmische Trailer Van Game Of Thrones Die Gepland Staat Voor Mei 2012.</p> (1)
<p>Een Filmpje Waarin Een Voormalige US Navy Seal Uitlegt Waarom Gamers Maar Beter Kunnen Geloven In 'Ghosts'.</p> (1)
<p>Een First Look-trailer Van Fifa Street. Het Freestyle-voetbalspel Zal In Het Eerste Kwartaal Van 2012 Uitkomen Op PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Een First Look Trailer Van MLB 12 THE SHOW. In De Trailer Komen De Verschillende Nieuwe Functies Aanbod.</p> (1)
<p>Een Fragment Uit De Singleplayer Van Medal Of Honor: Warfighter. Hierin Moeten Preacher En Z'n Team In Een Hectische Auto-achtervolging Een Sluipschutter Te Pakken Zien Te Krijgen, Die Hun Enige Aanknopingspunt Is Naar Het Brein Achter Een Terroristische Beweging.</p> (1)
<p>Een Free-to-play Game Van Crytek, Bekend Van Crysis En Far Cry, Opent Registratie Voor De Closed B&egrave (1)
<p>Een Gameplay-video Van Het Raceparcours Van Argentini&euml (1)
<p>Een Gameplaycompilatie Van PlanetSide 2.</p> (1)
<p>Een Gameplaytrailer Van Crysis 3.</p> (1)
<p>Een Gameplay Trailer Van PS Vita Versie Van Ultimate Marvel Vs Capcom 3.</p> (1)
<p>Een Gameplayvideo Waarin De Eerste Paar Minuten Van Metal Gear Rising: Revengeance Worden Getoond. <br /><br /></p> (1)
<p>Een Groep Onderzoekers In Zwitserland Heeft Robots Ontwikkeld Die Autonoom Kunnen Vliegen En Bij Botsingen Met Objecten Zouden Kunnen Herstellen En Hun Weg Kunnen Vervolgen. De Robots Zijn Op Insecten Ge&iuml (1)
<p>Een Groep Taiwanese Onderzoekers Hebben Een Prototype Ontwikkeld Van Een Display Dat Op De Nagel Van De Gebruiker Beeld Moet Weergeven. Zo Zou Onder Meer Zichtbaar Kunnen Worden Wat Op Een Touchscreen Onder Een Vinger Getoond Wordt.</p> (1)
<p>Een Groep Van Vier Man Bevecht Een Chimera In De Game RaiderZ. Dit Is Een Free-to-play-game Van Perfect World Entertainment Inc.</p> (1)
<p>Een Grote Ufo Werd Op 6 November In Londen Gespot, Zo Leek Het. Wat Echter Voor Een Ufo Werd Aangezien, Bleek Een Groot Halo 4-embleem Te Zijn. Bij De Opening Werd Een Constructie (met Een Doorsnee Van Ongeveer 15m) Met Een Helikopter De Lucht In Gehesen. Halo 4 Is&nbsp (1)
<p>Een Halloween Thema Komt Ook Naar Guild Wars 2, En Deze Trailer Laat Zien Hoe.</p> (1)
<p>Een Hero Spotlight Rond Bax Dreadtoof, Warhammer Online: Wrath Of Heroes, Een Fysical Melee Powerhouse, Volgens De Makers.</p> (1)
<p>Een Inleidend Verhaal In De (Amerikaanse) Launchtrailer Van Assassin's Creed III, De Game Die Vanaf Morgen In De Schappen Ligt.</p> (1)
<p>Een Intel Labs-medewerker Legt Uit Hoe Softwaretools Die In Zijn Lab Zijn Ontwikkeld, Gebruikt Kunnen Worden Om Complexe Data Te Visualiseren.</p> (1)
<p>Een Intel Science And Technology Center Aan De Universiteit Van Washington Moet Onderzoek Doen Naar De Volgende Generatie Computers.</p> (1)
<p>Een Interview Met Peter Cullen, De Stem Van Optimus Prime.</p> (1)
<p>Een Introductie Video Van Worms Revolution.</p> (1)
<p>Een Kijkje Achter De Schermen Bij De Ontwikkeling Van Call Of Duty: Black Ops 2.</p> (1)
<p>Een Kijkje Achter De Schermen Bij De Ontwikkeling Van Injustice: Gods Among Us. In Deze Nieuwe Titel Van De Makers Van Mortal Kombat Vecht Je Met Superhelden Als Superman En Batman, Maar Ook Met <em>bad-guys&nbsp (1)
<p>Een Kijkje Achter De Schermen Bij Het Chrome Experiment 'The Wilderness Downtown', Een Interactieve Film Door Chris Milk. Zelf Ervaren Kan Via Www.thewildernessdowntown.com.</p> (1)
<p>Een Kijkje Achter De Schermen Tijdens Een Motion Capture Scene Voor Uncharted: Golden Abyss Voor De PS Vita.</p> (1)
<p>Een Kleine Teaser Voor Minecraft Op De Xbox 360, Dat Deze Winter Gereleased Zal Worden.</p> (1)
<p>Een Klein Vliegend Tapijt Neemt Een Vlucht In Het Lab Van Princeton University In De Verenigde Staten</p> (1)
<p>Een Korte 'Bad-ass Moment'-trailer Van God Of War: Ascension, Waarin Een Combo Met Een Grote Hamer Wordt Getoond En Die Dan Ook De Bijpassende Titel 'Get Hammered' Krijgt. De Titel Komt Op 13 Maart 2013 In De Winkels Te Liggen, Exclusief Voor De PS3.</p> (1)
<p>Een Korte Blik Op De Laatste Uitbreiding Voor Allods Online, Die Volgende Maand Februari Moet Uitkomen.</p> (1)
<p>Een Korte Demonstratievideo Van BlackBerry 10, Gepresenteerd Door RIM Op BlackBerry World.</p> (1)
<p>Een Korte Impressie Van De Multiplayermodus In De Nieuwe Transformers-game.</p> (1)
<p>Een Korte Trailer Met Wat Gameplaybeelden Van MechWarrior Tactics, De Turn-based Game Van Uitgever Infinity Game Publishing.</p> (1)
<p>Een Korte Trailer Van&nbsp (1)
<p>Een Korte Trailer Van Angry Birds Star Wars Met Han Solo En Chewbacca. De Game Is Beschikbaar Vanaf 8 November 2012.</p> (1)
<p>Een Korte Trailer Van Tropico 4: Gold Edition. Deze Trailer Bevat De Basisgame Tropico 4 En Alle Uitbreidingen. Vanaf 9 November Beschikbaar Op De Xbox 360 En Pc.</p> (1)
<p>Een Korte Video Met De Hoogtepunten Uit De WordPress 3.4-release.</p> (1)
<p>Een Langs Cutscene Waarin De Strijd Tussen De Verschillende Partijen In The Witcher 2 Uiteen Wordt Gezet.</p> (1)
<p>Een Launchtrailer Van De Game Miner Wars 2081, Een Onbekende Game Van Keen Software House, Die Thuishoort In De Genres Space Simulation, First Person Shooter En Survival.</p> (1)
<p>Een Launch Trailer Van Max Payne 3. Het Actiespel Van Rockstar Verschijnt Volgende Week In De Winkels.</p> (1)
<p>Een Live Action Trailer Van Aliens: Colonial Marines, De Nieuwe Shooter Van Gearbox Software.</p> (1)
<p>Een Medewerker Van Innovega Vertelt Over Het IOptik-systeem Voor Contactlenzen.</p> (1)
<p>Een Medewerker Van Microsoft Laat In Een Video Zien Wat Er Kan Met Xbox SmartGlass. De Dienst Maakt Het Mogelijk Om Muziek En Films Te Streamen Van Smartphone Of Tablet Naar Een Xbox 360. Ook Games Kunnen Gedeeld Worden Tussen Draagbare Apparaten En Games. Er Verschijnen SmartGlass-apps Voor Android, IOS En Windows Phone.</p> (1)
<p>Een Montage Van Sony's Belangrijkste Games Van De E3 2011.</p> (1)
<p>Een Moodfilm Van De Nuna6, De Zonne-auto Van Het Nuon Solar Team Uit Delft.</p> (1)
<p>Een Mozilla-medewerker Geeft Een Demonstratie Van Het Boot 2 Gecko-besturingssysteem Voor Mobieltjes.</p> (1)
<p>Een Multiplayer Beta Overview Trailer Van De Opkomende Medal Of Honor. In Deze Trailer Komen De Onderdelen Fireteams, Weapon Customization, Classes En De Warfighter Nations Aan Bod. De Multiplayer Beta Is Vorige Week Gelanceerd En De Uiteindelijke Release Zal Op 23 Oktober 2012 Zijn.</p> (1)
<p>Een Nederlandse Hobbyist Heeft Met Zelfgemaakte Vleugels Een Succesvolle Testvlucht Gemaakt. De Vleugels Worden Door Motoren Aangedreven Waarbij Een Wiimote En Een Smartphone Van HTC Voor De Besturing Van De Motoren Zorgen.</p> (1)
<p>Een Nieuw Deel In De Max Payne 3 Design And Technology Series, Waarin Dit Keer Bullet Time Centraal Staat, Het Meest Kenmerkende Onderdeel Van De Max Payne-serie.</p> (1)
<p>Een Nieuwe <em>cutscene Trailer Van </em>Binary Domain Waarin Een <em>hollow Child</em> Wordt Ontdekt.</p> (1)
<p>Een Nieuwe <em>shear Touch</em> Technologie Maakt Het Mogelijk Doormiddel Van Push Technieken Het Werken Met Touchscreen Sneller En Gemakkelijker Te Maken.</p> (1)
<p>Een Nieuwe CGI Trailer Van The Elder Scrolls Online. Deze Mmog Speelt Zich Duizend Jaar Eerder Af Dan The Elder Scrolls V: Skyrim, Dat Eind 2011 Op De Markt Verscheen. Dat Betekent Dat De Mmog Zich Afspeelt Tijdens De Second Era Van De The Elder Scrolls-verhaallijn En Daarmee Honderden Jaren Eerder Dan De Voorgaande Games Uit De Serie.&nbsp (1)
<p>Een Nieuwe Dlc-pack Is Beschikbaar Voor Total War Shogun 2. In Deze Pack Zul Je De Otomo Clan Kunnen Spelen. Ook Komen Er Nieuwe Gebouwen, Units En Technologie.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Gameplay Trailer Van Splinter Cell: Blacklist, Waarin Hoofdpersoon Sam Fisher Te Horen Krijgt Dat Hij Extra Vrijheid Krijgt En Zo Ver Mag Gaan Als Nodig Is Om Te Voorkomen Dat Er Nieuwe Blacklist-aanvallen Komen.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Racegame Moet Het Gaan Maken Op Het Gameplatform Van Facebook. Carnage Racing Is De Naam En Je Kunt Hier De Launchtrailer Van Deze Arcade-racegame Bekijken.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Robot Van Darpa, Gemodelleerd Naar Een Jachtluipaard, Heeft Een Nieuw Snelheidsrecord Gevestigd Voor Robots, Van 28 Km/u.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Teaser Van Metal Gear Rising: Revengeance.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Timelapse-video Van League Of Legends. Dit Keer Wordt En Sneltreinvaart Een Skarner Getekend.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Angry Birds: Star Wars. De Gemixte Wereld Van Star Wars En Angry Birds Zal Beschikbaar Zijn Vanaf 8 November 2012.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Darksoders II Waarin De Makers Het Verhaal Uit De Doeken Doen Rond Death, &eacute (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Max Payne 3 Waarin In Wordt Gegaan Op Het Design En De Technologie Achter Het Spel.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Naruto Powerful Shippuden Voor De Nintendo 3DS, Waarin De Personages In Miniformaat Speelbaar Zijn. De Game Is Vanaf 8 Maart Beschikbaar.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Need For Speed: Most Wanted Die Laat Zien Dat Je Iedere Auto Kunt Rijden Die Je Maar Wil, Zonder Hem Eerst Te Moeten Vrijspelen. Most Wanted Verschijnt Op 1 November.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Ridge Racer Unbounded Vol Met Rond Vliegende Auto's In Verschillende Omgevingen.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Trailer Van Ubisofts Moderne Westerngame Call Of Juarez: The Cartel.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Video Van Everquest 2 Waarin <em>Senior Artist</em> Tad Ehrlich Meer Vertelt Over De Nieuwste Update Genaamd Skyshrine Die Op 17 April Uitkomt.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Video Van FIFA Street Uit De <em>Street School</em> Serie, Deze Keer Wordt Er Onder Andere Uitgelegd Hoe Je Je Tegenstander Een Panna Kan Geven.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Video Van FIFA Street Uit De <em>Street School</em> Serie, Waarin Net Zo Als Voorgaande Delen Een Onderdeel Van De Besturing Van FIFA Street Wordt Besproken.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Video Van League Of Legends Waarin Een Tekenaar Van Ontwikkelaar Riot Games Laat Zien Hoe Artwork Voor De Game Gemaakt Wordt.</p> (1)
<p>Een Nieuwe Zombie Game Voor De Wii U, Die Zich Afspeelt In Londen. De Titel Maakte Indruk Dankzij De Prachtige Trailer, Getoond Tijdens De Ubisoft Persconferentie Op De E3.</p> (1)
<p>Een Nieuw Hoofdstuk Wordt Geopend In De Soul Calibur-serie.</p> (1)
<p>Een Ontwikkelaar Bij Microsoft Werd Het Gezeur Met Meerdere Toetsenborden En Kvm-switches Zo Zat, Dat Hij Een Softwaretool Heeft Ontwikkeld Waarmee Maximaal Vier Pc's Draadloos Via Wifi Kunnen Worden Bestuurd Met &eacute (1)
<p>Een Ontwikkelaar Heeft Met TodayXLive Een Skin Gemaakt Voor Windows Mobile 6, Die De Interface Van Windows Phone 7 Nabootst. Uiteraard Ontbreken De Animaties En De Skin Is Oppervlakkig: De Contacten-interface Wordt Bijvoorbeeld Niet Geskind Naar Het Voorbeeld Van Windows Phone 7.</p> (1)
<p>Een Ontwikkelaar Krijgt WebOS 1.0 Draaiende Op De Raspberry Pi.</p> (1)
<p>Een Oorlog Rondom De Eiffeltoren Zou Weleens Waarheid Kunnen Worden In&nbsp (1)
<p>Een Oostenrijkse Avonturier Is Zondagavond Succesvol Vanaf Circa 39 Kilometer Hoogte Naar Beneden Gesprongen. Daarmee Heeft Hij Een Wereldrecord Verbroken. De Avonturier, Felix Baumgartner, Maakte Echter Niet De Langste Vrije Val Ooit.</p> (1)
<p>Een Open World Walkthrough Met Commentaar Van De Lead Game Designer, Jamie Keen En Lead Level Designer, Mark Thompson.</p> (1)
<p>Een Op Kaarten Gebaseerde Game Van Uncharted Voor De PlayStation Vita.</p> (1)
<p>Een Overzicht En Een Kijk Op Patton's Campaign In De Game Legends Of War Door Aaron Yeung. Producer: Slitherine.</p> (1)
<p>Een Overzicht Van De Belangrijkste Verbeteringen In Alpha 12&nbsp (1)
<p>Een Overzicht Van Het Besturingsysteem (Android) Op De AC Ryan Veolo. Daarnaast Zien We Hoe Een .MKV Ingeladen Kan Worden.</p> (1)
<p>Een Paar Dagen Voor De Release Van De Wii U Krijgen We Een Nieuwe Launchtrailer Van Tekken Tag Tournament 2.</p> (1)
<p>Een Persoonlijke 'walkthrough' Door Call Of Duty: Elite Heen Van &eacute (1)
<p>Een Preview Trailer Van De Beta Van Sins Of A Solar Empire: Rebellion</p> (1)
<p>Een Preview Van De Intense <em>single Player Campaign</em>. Een Duistere Kracht Wordt Steeds Groter In Het Midden-Oosten, Terwijl <em>Marine Sergeant</em> "Black" Ontdekt Hoe Ver Hij Wilt Gaan Om Zijn Land Te Beschermen.</p> (1)
<p>Een Producer Van Far Cry 3 Vertelt Ons Over De Features In Far Cry 3 En Laat Ons Bijvoorbeeld Zien Hoe Je Vuur Kunt Gebruiken Op Het Eiland.</p> (1)
<p>Een Promovideo Voor De Xperia Waarin Te Zien Is Hoe Een Model Haar Toestel Gebruikt Om De Dag Door Te Komen.</p> (1)
<p>Een Reclamefilmpje Van De Nieuwe Thermostaat Toon Van Eneco.</p> (1)
<p>Een Reclamefilmpje Waar Apple Adverteert Met De Mogelijkheden Van Siri.</p> (1)
<p>Een Robotarm Die Aan Het ISS Is Bevestigd, Canadarm2, Zou De Dragon-capsule Van De Falcon 9-raket Moeten Vastgrijpen, Waarna De Capsule Aan Het ISS Kan Koppelen.&nbsp (1)
<p>Een Robothand Die In Een Laboratorium In De Japanse Universiteit Van Tokio Werd Ontwikkeld Is In Staat Het Spelletje Rock-paper-scissors Met Een Menselijke Tegenstander Te Spelen. De Mens Heeft Geen Schijn Van Kans Te Winnen.</p> (1)
<p>Een Sfeervolle Trailer Van Spec Ops The Line Waarin Te Zien Is Hoe Dubai Er Aan Toe Is Nadat Zich Daar Een Ramp Heeft Voltrokken</p> (1)
<p>Een Sizzle Trailer Van Madden NFL 2013</p> (1)
<p>Een Sneak Peek Op Wat Nieuwe Content Dat Vanaf 2013 Verkrijgbaar Is Voor&nbsp (1)
<p>Een Speciale Camera Kan Met 500 Sensors Lichtpulsen Zien Bewegen En Haalt Een Biljoen Frames Per Seconde Voor Extreme Slowmotion</p> (1)
<p>Een Team Van Amerikaanse En Zweedse Onderzoekers Heeft De Codering Van Een 18e Eeuws Manuscripts Gekraakt.</p> (1)
<p>Een Teaser Trailer Van Red Orchestra 2: Rising Storm. Red Orchestra 2: Rising Storm Is Een Expansion Op Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad.</p> (1)
<p>Een Teaser Trailer Waarin De Rare Trekjes Van Vaas, Een Van De Hoofdpersonages Uit Het Spel, Goed Naar Voren Komen. Far Cry 3 Verschijnt Dit Najaar Voor De Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Een Teaser Van Darksiders II Waar Death De Main Character Van De Game Wordt Voorgesteld. De Game Staat Gepland Voor Zomer 2012.</p> (1)
<p>Een Teaser Van De Mulitplayer Modus Van Need For Speed: Most Wanted (2012).</p> (1)
<p>Een Teaser Van De Nieuwe PlayStation 3-game The Last Of Us, Waarover Tijdens De SpikeTV Video Game Awards Op 10 December Meer Bekendgemaakt Zal Worden.</p> (1)
<p>Een Teaser Van De Shooter Resistance 3, Vrijgegeven Ter Gelegenheid Van De Release Van Het Spel.</p> (1)
<p>Een Teaser Van Madden NFL 13</p> (1)
<p>Een Teaser Van Madden NFL 13.</p> (1)
<p>Een Teaser Van StarCraft II: Heart Of The Swarm Heeft Kortstondig Op GameTrailers Gestaan, Waar Het Filmpje Eerder Dan Gepland Was Verschenen. Het Vervolg Op Starcraft II: Wings Of Liberty Zal Naar Verwachting Rond April 2012 Uitkomen Voor De Pc.</p> (1)
<p>Een Teaser Voor De Trailer Genaamd Genesis Van Metro: Last Light. De Volledige Trailer Wordt Op 11 December Losgelaten Op Het Internet.</p> (1)
<p>Een Tech Demo Video Tour Rond De PlayStation Move Racing Wheel, Het Stuurwiel Dat Sony Tijdens De Afgelopen E3 Officieel Aankondigde.</p> (1)
<p>Een Tijdje Geleden Kwam Dishonored Uit En Werd Toen <a Title="gereviewed" Href="http://tweakers.net/video/6359/dishonored.html" Target="_blank">gereviewed</a> Door Onze Gameredacteur Paul Hulsebosch. Later Werd Bekend Dat Er Nog Meer Extra's Zouden Komen Voor Dishonored. Zie Hier Die Extra's, Genaamd Dunwall City Trials. De Dlc Voor Dishonored Komt Binnenkort Naar PSN, Xbox Live En De Steam-store.</p> (1)
<p>Een Time-lapse Video Die De Skyrim Advertentie Toont Op Het Figueroa Hotel In Los Angeles, Een Paar Blokken Verwijderd Van De E3-beurs 2011.</p> (1)
<p>Een Trailer Die De Exclusieve Karakters Van De Playstation 3 En PS Vita Versie Van Street Fighter X Tekken Laat Zien. Onder Deze Karakters Vallen Onder Anderen Pac-Man, Mega-Man En Cole MacGrath (inFamous).</p> (1)
<p>Een Trailer Die Wat Meer Informatie Geeft Over Het Verhaal Van Deadlight.<br /><br /></p> (1)
<p>Een Trailer Om De Laatste Aflevering Van De Game Te Vieren.</p> (1)
<p>Een Trailer Over De Shadow Revolution <em>faction</em>, Een Van De Drie <em>factions</em> In End Of Nations.</p> (1)
<p>Een Trailer Over De Summoner's Cup. De Officiele Prijs Voor De Wereld Kampioenen Van De League Of Legends Season Two World Championship.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Army Corps Of Hell. In Deze Trailer Krijg Je Beelden Van De Multiplayer Functie Van Het Spel Te Zien. Het Spel Komt Uit Voor De PS Vita.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Crysis 3, Die De Multiplayer Introduceert. Producer Mike Read Vertelt Over Twee Van De Acht Spelmodus In De Multiplayer, Hunter Mode En De Crash-site Mode. Crysis 3 Zal Naar Verwachting In Februari 2013 Worden Uitgebracht.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De <em>multi-player Mode</em> Van God Of War: Ascension.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De Animatiefilm Assassin's Creed: Embers Die Ubisoft Tegelijk Met Assassin's Creed: Revelations Zal Uitgeven. De Film Vertelt Een Laatste Hoofdstuk Van Het Verhaal Van Ezio Auditore Da Firenze.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De Browser-based Mmo Strategiegame Command &amp (1)
<p>Een Trailer Van De Game Sword Of The Stars II Enhanced Edition. Deze Game Is Een Exclusieve Pc-titel.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De Nieuwe On Fire Edition Van NBA Jam, Waarin De Basketballers Nieuwe Moves Kunnen Uitvoeren En Waar Spelers Een Aantal Nieuwe Legendarische Basketballers Kunnen Vrijspelen.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De Nieuwe Racegame Van Ubisoft Die Laat Zien Wat Er In Het Multiplayer-gedeelte Van De Game Te Beleven Is.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De Riders Of Doom-dlc Die In December Verschijnt Voor XBLA-game Trials: Evolution. Het Pakket Kost 400 Microsoft Points En Voegt Onder Meer Veertig Nieuwe Tracks Toe Aan Het Spel.</p> (1)
<p>Een Trailer Van De Riders Of Rohan-uitbreiding Voor The Lord Of The Rings Online. De Uitbreiding Is Vanaf Vandaag Beschikbaar Voor De PC En Voegt Onder Andere <em>mounted Combat</em> Toe.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Fall Of The Samurai, Een Stand-alone Uitbreiding Voor Total War: Shogun 2. Shogun 2 Is Niet Vereist Om Fall Of The Samurai Te Kunnen Spelen.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Fallout: New Vegas - Ultimate Edition. Deze Versie Van Bethesda's Role-playing Game Bevat Alle Verschenen Dlc-pakketten En Add-on Packs. De Game Verschijnt Op 10 Februari.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Forza Motorsport 4 Waarin Te Zien Is Hoe Diverse Auto's Over Het Circuit Van Televisieprogramma Top Gear Scheuren. Jeremy Clarkson Van Top Gear Zit Ook In Het Spel (1)
<p>Een Trailer Van Heroes &amp (1)
<p>Een Trailer Van Het Downloadable Contentpakket The Ancestors Voor Assassin's Creed: Brotherhood.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Het Nieuwste Downloadable Contentpakket Voor Fallout: New Vegas.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Hitman Absolution.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Mario Kart Voor De Nintendo 3DS.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Primal Carnage Waarin We Gameplaybeelden Zien Van De Game. Een Groep Dinosaurussen Is Losgelaten Op Een Militaire Basis Door Een Experiment Dat Fout Is Gegaan. Een Groep Huurlingen Wordt Eropaf Gestuurd Om De Crisis Te Beperken. De Speler Kan Niet Alleen Als Huurling Spelen, Maar Ook Als Een Van De Dinosaurussen.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad Met Een Mix Tussen Live-action En In-game Beelden. Red Orhestra 2 Komt In September Uit Voor De Pc.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Saints Row: The Third Waarin Onder Meer Te Zien Is Hoe De Saints Een Bank Beroven En In De Clinch Raken Met The Syndicate.</p> (1)
<p>Een Trailer Van SSX Deadly Descents Waarin Een Race Te Zien Is Die In Patagoni&euml (1)
<p>Een Trailer Van StarFox Voor De Nintendo 3DS.</p> (1)
<p>Een Trailer Van Steel Battalion Heavy Armor Ter Gelegenheid Van Captivate 2012, Capcom's Eigen Evenement.</p> (1)
<p>Een Trailer Van The Binding Of Isaac. Het Spel Is Te Krijgen Voor Pc, Mac En Linux, Maar Is Door Nintendo Geblokkeerd Voordat Het Op De Nintendo 3DS Verscheen. Het Japanse Bedrijf Keurde De Game Af Wegens 'dubieuze Religieuze Content'.</p> (1)
<p>Een Trailer Van The Showdown Effect. Een <em>2.5D Multiplayer Action Shooter</em> Die Ge&iuml (1)
<p>Een Trailer Van Vechtspel UFC Undisputed 3, Waarin De Career Mode Nader Belicht Wordt. UFC Undisputed 3 Verschijnt Op 17 Februari 2012.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarbij De Single Player Van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Wordt Getoond. De Game Staat Gepland Voor 24 Mei 2012.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarin De Kinect-functies Die Ondersteund Worden In Electronic Arts' Role-playing Game Mass Effect 3 Naar Voren Komen.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarin De Makers Van The Elder Scrolls V: Skyrim Uitleg Geven Bij De Werking Van Kinect Binnen De Xbox 360-versie Van De Game. Kinect Wordt Vooral Gebruikt Voor Het Geven Van Voice-commands, Waarmee Het Menu Bediend Kan Worden. Daarnaast Kunnen Spelers Ook De Verschillende Shouts Roepen Die In Het Spel Te Leren Zijn.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarin De Personages Van Far Cry 3 Worden Voorgesteld. In Dit Eerste Deel Maak Je Kennis Met Vaas En Buck.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarin De Regio Patagoni&euml (1)
<p>Een Trailer Waarin De Verschillende Game Modes Van Mortal Kombat Voor De PS Vita Worden Getoond.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarin Getoond Wordt Hoe GoldenEye 007: Reloaded In Stealth Gespeeld Kan Worden.</p> (1)
<p>Een Trailer Waarin Ubisoft Een Missie Laat Zien Uit De Campagne Van Shooter Ghost Recon: Future Soldier.</p> (1)
<p>Een Tutorial-video Van De Football World Functies Die Je In FIFA 12 Zult Terugvinden. FIFA 12 Verschijnt Op 29 September Voor Onder Meer De Xbox 360, PlayStation 3 En De Pc.</p> (1)
<p>Een Tweede Video Over De Career Mode In FIFA 12. In Deze Video Wordt Gekeken Naar Hoe Het Transfersysteem Er Uit Ziet In Het Spel.</p> (1)
<p>Een Tweede Video Waarin Antoine Thisdale, Game Designer Bij Eidos In Montreal, Uitleg Geeft Bij The Missing Link, De Eerste Uitbreiding Voor Deus Ex: Human Revolution. In Deze Trailer Zijn Beelden Te Zien Uit De Tweede Helft Van De Uitbreiding.</p> (1)
<p>Een Uitgebreide Blik Op De Nieuwe Helden Van Middle-Earth.</p> (1)
<p>Een Uitgelekte Test-rom Die Android ICS Naar De Samsung Galaxy S II Brengt Wordt Werkend Getoond.</p> (1)
<p>Een Uitleg Over Hoe Je Effectief De Heads-up Display (HUD) Kunt Gebruiken In De Game.</p> (1)
<p>Een Update Over De 'War On Horror' Van RETV News.</p> (1)
<p>Een Update Voor Angry Birds Space Geeft Spelers Twintig Nieuwe Levels Die Zich Afspelen Op De Rode Planeet En NASA's Mars Rover, Curiosity.</p> (1)
<p>Een Van De Populairste Games Op Tweakers Is Op Dit Moment Zonder Twijfel SimCity. De Rts Verschijnt Op 7 Maart, Maar Een Groot Aantal Nederlandse En Belgische Media Kon De Game Onlangs Al In Het Chass&eacute (1)
<p>Een Vergelijking Tussen De Medion Erazer X5703 D En De Medion Erazer X7707 D.</p> (1)
<p>Een Video Die Toont Hoe De Ontwikkelversie Van De Ouya-console Eruit Ziet. Dit Is Dus Niet De Winkelversie, Maar Versie Die Ontwikkelaars Gebruiken Om Games Voor De Android-spelcomputer Op Te Testen.</p> (1)
<p>Een Video Gemaakt Door Ontwikkelstudio Stainless Games Over Carmageddon Reincarnation. De Ontwikkelaars Vertellen Over Hoe Het De Carmageddon-franchise Is Vergaan Sinds De Games Eind Jaren Negentig Op De Markt Verschenen. Stainless Is Inmiddels Begonnen Met Het Maken Van Reincarnation, En Hoopt Dat Fans Het Project Via Kickstarter Willen Ondersteunen. Het Bedrijf Heeft 400.000 Dollar Nodig Om Het Spel Te Kunnen Maken.</p> (1)
<p>Een Video Genaamd 'Making Halo 4 - First Look' Waarin De Eerste In-game Beelden Van Halo 4 Te Zien Zijn. Het Team Van Ontwikkelstudio 343 Industries Vertelt Ook Hoe Zij Te Werk Zijn Gegaan Bij Hun Eerste Halo-spel.</p> (1)
<p>Een Video Uit 2010 Waarin De Data Logger Die In 2012 Beschikbaar Komt Voor Gran Turismo 5 Gebruikt Wordt. De Uiteindelijke Features Van De Data Logger Zijn Nog Niet Bekend.</p> (1)
<p>Een Video Van Actieshooter Max Payne 3, Waarin Nader Wordt Gekeken Naar De Wapens In Het Spel En Hoe Het Richten Werkt.</p> (1)
<p>Een Video Van Darksiders II Waarin De Ontwikkelaars Een En Ander Vertellen Over Het Hoofdpersonage Van Het Spel: Death. Volgens THQ Is Hij Behendig, Arrogant, Opportunistisch Maar Vooral Heel Erg Badass.</p> (1)
<p>Een Video Van De Nieuwe Modus Voor F1 2012 Genaamd Champions Mode. Hierin Race Je Een Voor Een Met De Zes Wereldkampioenen, En Elk Kampioenschap Kent Een Uniek Scenario.</p> (1)
<p>Een Video Van De Optische Beeldstabilisatie Op De Nokia Lumia 920.</p> (1)
<p>Een Video Van De Vermoedelijke IPhone 5 Waarbij Een Werkend Model Wordt Getoond.</p> (1)
<p>Een Video Van Halo 4 Die De Wapens Van De Promethean Toont.</p> (1)
<p>Een Video Van Id Software's Shooter Rage Waarin Gameplay Uit De Co&ouml (1)
<p>Een Video Van Id Software-shooter Rage Waarin Aandacht Wordt Besteed Aan Het Arsenaal Aan Wapens Dat Het Spel Biedt.</p> (1)
<p>Een Video Van Kinect Star Wars. In Kinect Star Wars Speel Je Als Een Jedi En Zoals De Naam Al Doet Vermoeden Bestuur Je Alles Met Behulp Van De Kinect.</p> (1)
<p>Een Video Van Max Payne 3 Waarin Rockstar De Eerste Gameplaybeelden Van Het Spel Toont. In Een Eerdere Video Waren Weliswaar Ook In-game Beelden Te Zien, Maar Daarin Toonde De Ontwikkelaar Nog Niet Hoe Het Spel Er In De Uiteindelijke Gameplay Uit Zal Zien. Verder Wordt Er In De Video Een En Ander Verteld Over De Idee&euml (1)
<p>Een Video Van NBA 2K12 Waarin Michael Jordan Vertelt Over Zijn Favoriete Teams In De Geschiedenis En Zijn Kampioenschapsringen Toont.</p> (1)
<p>Een Video Van Prototype 2 Waarin De Speciale Krachten Van De Tendrils Wordt Uitgelegd.</p> (1)
<p>Een Video Van Skype Waarin Het Bedrijf De Mogelijkheden Van De B&egrave (1)
<p>Een Video Van UFC Undisputed 3 Waarin De Nederlandse Vechter Alistair Overeem Centraal Staat. Overeem Kan Via Een Gratis Downloadtoken, Te Verkrijgen Via Een Facebookactie, Worden Toegevoegd Aan Het Spel. UFC Undisputed 3 Verschijnt In Februari 2012.</p> (1)
<p>Een Videoverslag Van De Tweede E3 Dag</p> (1)
<p>Een Video Waarin De Features Van F1 Online The Game In Vogelvlucht Worden Doorgenomen. F1 Online Is Een Browser-based Game Van Codemasters Die Vanaf Nu Door Iedereen Te Spelen Is In De Open B&egrave (1)
<p>Een Video Waarin De Inhoud Van Het Brutality Pack Voor Resistance 3 Wordt Doorgenomen. De Dlc Is Vanaf Woensdag 7 December Te Downloaden Voor 3,99 Euro.</p> (1)
<p>Een Video Waarin De Inhoud Van Het Tweede Grote Dlc-pakket Voor Modern Warfare 3 Naar Voren Komt. Collection 2 Voegt In Totaal Zeven Maps Aan Het Spel Toe, Waaronder Twee Maps In De Gloednieuwe Face Off-modus.</p> (1)
<p>Een Video Waarin De Speciale Edities Van Call Of Duty: Black Ops II Worden Voorgesteld. De Meest Uitgebreide Variant Is De Care Package Editie. Voor De Doos Vol Call Of Duty-spullen En Het Spel Vraagt Activision 180 Dollar. Een Prijs In Euro's Is Nog Niet Bekend.</p> (1)
<p>Een Video Waarin Een Van De Ontwikkelaars Van Saints Row: The Third Een Trailer Van Het Spel Nader Bekijkt En De Details Doorneemt.</p> (1)
<p>Een Video Waarin Meer Duidelijk Wordt Over De Voorgeschiedenis Van Kenshi, Een Nieuw Personage Voor Mortal Kombat 3 Dat Via Dlc Toe Te Voegen Is.</p> (1)
<p>Een Video Waarin Te Zien Is Hoe 999 Spelers Met Elkaar De Shooter Man Vs. Machine Spelen. Het Aantal Van 999 Spelers Is Goed Voor Een Nieuw Wereldrecord.</p> (1)
<p>Een Video Waarin Uitgever Perfect World Terugkijkt Op De E3, Waar Hun Gratis Speelbare Mmog Neverwinter Voor Het Eerste Getoond Werd En Zelfs Speelbaar Was.</p> (1)
<p>Een Video Waarin Wordt Getoond Hoe De Cgi Trailer Van <em></em>The Witcher 2: Assassins Of Kings Is Gemaakt.</p> (1)
<p>Een Virtuele Tour Van De Wii U Gamepad.</p> (1)
<p>Een Walkthrough In De Game ZombiU. In Deze Gameplay Beelden Moet De Speler Proberen Naar De Top Van De Tower Of London Te Komen, Want Daar Wacht Een Helikopter Op Je.</p> (1)
<p>Een Walkthrough Van Sleeping Dogs Waarin Het Werk Als Undercover-agent Wordt Uitgelicht.</p> (1)
<p>Een Wedstrijdje<em> Real-life</em> 8-Ball Racen Op De Wimbeldon Speedway.</p> (1)
<p>Een Week Voor De Release Van Het Spel Brengt Uitgever 2K Games De Launch Trailer Van Duke Nukem Forever Uit.</p> (1)
<p>Een Week Voor De Start Van De IDF In San Francisco Organiseerde Intel Een Softwaredag. Redacteur Olaf Van Miltenburg Sprak Op Deze Dag Met De Softwaretopman Bij Intel: Doug Fisher.</p> (1)
<p>Een Willekeurige Quest Uit De Companions-questline In The Elder Scrolls V: Skyrim.</p> (1)
<p>Een Xbox 720 Kwam Er Niet Maar Toch Had Microsoft Het Nodige Te Melden Op Haar Persconferentie Tijdens De E3. Het Bedrijf Toonde Naast Halo 4, Forza Horizon En Gameplaybeelden Van De Nieuwe Tomb Raider-game Veel Nieuwe Kinect-features En Xbox Smartglass, Een Feature Om Je Tablet Of Smartphone Aan De Xbox 360 Te Koppelen. Skip Naar 4:20 Voor Het Begin Van De Persconferentie.&nbsp (1)
<p>Een Zogenaamde "community Gameplay" Trailer Van Spec Ops: The Line, De Shooter Die 2K Games Eind Juni Op De Markt Wil Brengen. Wat Het Community Gedeelte Is, Is Niet Duidelijk. De Trailer Toont Heel Kort Een Aantal Belangrijke Sc&egrave (1)
<p>Een Zogenaamde Narrative Trailer Van Spec Ops: The Line, De Duistere Shooter Die 2K Games Later Dit Jaar Op De Markt Wil Brengen. De Game Is Gebaseerd Op The Heart Of Darkness, Het Boek Van Joseph Conrad.</p> (1)
<p>Eerste 10 Minuten Van Grand Slam Tennis 2 Career Mode.</p> (1)
<p>Eerste Beelden Van De Port Van Android 4.0 Naar Het Raspberry Pi-platform.</p> (1)
<p>Eerste Bewegende Beelden Van Borderlands 2, De Nieuwe Shooter Van Gearbox Software.</p> (1)
<p>Eerste Cinematografische Trailer Van Dota 2, Het Strategische Spel Dat Valve Aan Het Maken Is. De Game Wordt Voor Het Eerste Getoond Op De GamesCom, Waar Het In Toernooivorm Gespeeld Wordt.</p> (1)
<p>Eerste Deel Van De Prologue Trailer Van Dark Souls, De Moeilijke Opvolger Van Het Al Zo Moeilijke Demon's Souls.</p> (1)
<p>Eerste Deel Van De Trailer Die Duidelijk Moet Maken Dat Er Een Deno Verschenen Is Van Warhammer 40.000: Space Marine.</p> (1)
<p>Eerste Deel Van Een Developer Diary Waarin Uitgever Namco Bandai Uitleg Geeft Over De Game Waarin Zwaartekracht Een Hoofdrol Speelt. Zo Leggen De Makers De Werking Van De GravLink Uit, Een Wapen Dat Je Buitmaakt Op Je Tegenstanders.</p> (1)
<p>Eerste Developer Diary Van Xcom, Een Actiegame Van 2K Games Waar De Uitgever Tot Nu Verdacht Zwijgzaam Over Is Geweest. In De Video Geven De Makers Uitleg Over Hun Variant Op Het Klassieke <a Style="text-decoration: Underline (1)
<p>Eerste Developer Video Van Spec Ops: The Line, Waarin De Heren Van Het Duitse Yager Development De Kenmerkende Punten Van De Game Bespreken.</p> (1)
<p>Eerste Gameplaybeelden Van Jet Set Radio HD, De Remake Van De Dreamcast-game Die Sega Uit Gaat Geven. De Clip Toont Het Cel-shaded Uiterlijk Van De Game, Die Er Echter Nog Niet Zo HD Uitzien.</p> (1)
<p>Eerste Internationale Vlucht Van Het Zonnevliegtuig.</p> (1)
<p>Eerste Online Gameplay Beelden Van Max Payne 3. In Deze Trailer Is Onder Andere De Online <em>Bullet Time</em> Te Zien.</p> (1)
<p>Eerste Reclamefilmpje Van Samsungs Nieuwe Android-vlaggenschip Galaxy S III.</p> (1)
<p>Eerste Trailer</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van BigHead Bash, De Facebook-game Die In Februari 2012 Op De Markt Komt. De Game Wordt Gemaakt Door American McGee's Chinese Studio Spicy Horse Dat Eerder Dit Jaar Alice: Madness Returns.</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van De Avondvullende 3d Cgi-film</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van De Nieuwe Mmog PlanetSide 2</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van De Sidescrolling Downloadgame.</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van Gambitious, Het Amsterdamse Bedrijf Dat Via Crowdfunding Geld Op Wil Halen Voor Game-projecten.</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van Shooter Van Poolse Studio Flying Wild Hog.</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van Star Trek, De Game Die Digital Extremes Maakt Voor Uitgever Namco Bandai. De Game Is Gebaseerd Op De Nieuwe Star Trek-film Waar Op Dit Moment Aan Gewerkt Wordt.</p> (1)
<p>Eerste Trailer Van The Haunted: Hells Reach. De Game Begon Als Mod En De Makers Wonnen Er In 2010 De Make Something Unreal-wedstrijd Mee. In Najaar 2011 Verschijnt De Mod Als Volwaardige Game Bij THQ.</p> (1)
<p>Eerste Van Een Serie Trailers Waarin Uitgever Square Enix Agent 47 Voor Gaat Stellen, De Kale Hoofdpersoon Uit De Serie.</p> (1)
<p>Eerste Video Van PlayStation All-Stars Battle Royale, Waarin De Makers Uitleggen Welke Characters In De Game Speelbaar Zijn.</p> (1)
<p>Eerste Warfront-video Waarin Leden Van Het Team Van Ontwikkelaar Petroglyph Uitleg Geven Over De Mmorts Die In 2012 Op De Markt Zou Moeten Komen.</p> (1)
<p>Eidos Interactive Heeft Een Nieuwe Trailer Uitgegeven Van De First-person Shooter Deus Ex: Revolution. Hieruit Blijkt Dat Ook In 2027 Er Complottheori&euml (1)
<p>Eigenlijk Wisten We Voordat De E3 Begon Al Dat Nintendo Van Plan Is Om De Wii U Nog Dit Jaar Op De Markt Te Brengen. Daarover Zijn We Tijdens De Gamebeurs Niet Veel Wijzer Geworden. Zo Heeft Nintendo Niet Bekendgemaakt Wanneer Het Apparaat Precies In De Winkel Verschijnt En Ook Niet Wat Het Moet Gaan Kosten. Gelukkig Kon De Consolebouwer Wel De Definitieve Versie Van De Wii U Laten Zien. Wat Er Binnen In De Console Zit, Wil Nintendo Niet Zeggen, Maar Het Concern Kon Wel De Nieuwe Variant Van De Controller Laten Zien. Die Is Op Haast Subtiele Wijze Toch Behoorlijk Veranderd.</p> (1)
<p>Eiji Aonuma, Softwareontwikkelaar Bij Nintendo, Vertelt Ons Over De Remake Van De Gamecube-klassieker. The Legend Of Zelda: The Wind Waker Reborn Komt In Een Hd-versie Uit Voor De Wii U.</p> (1)
<p>Eindelijk Krijgen We Een Kijkje Op De Verhaallijn Van Dead Space 3, In Deze Story-trailer Vol Actie.</p> (1)
<p>Eind Vorige Maand Presenteerde Panasonic In 's Hertogenbosch Zijn Nieuwe Tv-line-up Tijdens Een Speciaal Voor Dealers Georganiseerd Event. In De Showroom Stond Onder Meer De Viera VT30, Het Nieuwe Topmodel In De Plasmalijn En De Opvolger Van De Viera VT20 Van Vorig Jaar, Werkend Opgesteld, Evenals De Viera GT30. Deze Laatste Heeft Eenzelfde Ontwerp Als Het Nieuwe Topmodel, Maar Heeft Een Minder Geavanceerd Zwartfilter En Is Minder Compleet Uitgerust. De Viera ST30 Is De Nieuwe Instapper Voor 3d-plasma Bij Panasonic. Tweakers.net Was Er Bij En Doet Verslag.</p> (1)
<p>Electronic Arts En De Ontwikkelstudio Van Medal Of Honor: Warfighter Werkt Samen Met SureFire, De Makers Van Geluidsdempers En Tactische Lampen.</p> (1)
<p>Electronic Arts En De Ontwikkelstudio Van Medal Of Honor: Warfighter Werkt Samen Met US Optics, De Makers Van <em>combat-ready Riflescopes</em>.</p> (1)
<p>Electronic Arts En Ontwikkelaar DICE Hebben Een Nieuwe Trailer Van Battlefield 3 Vrijgegeven. Hieruit Blijkt Dat De Presentatie Tijdens De E3 Een Succes Is Geweest En Zien We Tevens Ook Nieuwe Beelden Van De Multiplayermodus.</p> (1)
<p>Electronic Arts En Uitgever DICE Komen In December Met Alweer De Eerste DLC Voor Battlefield 3. In <em>Back To Karkand</em> Zitten Vier Remakes Van&nbsp (1)
<p>Electronic Arts Heeft De Aankondigingstrailer Van De Syndicate-remake Vrijgegeven. Het Spel Verschijnt Op 24 Februari Voor De Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Electronic Arts Heeft De Aankondigingstrailer Van Fuse Vrijgegeven. Het Schietspel Met Co&ouml (1)
<p>Electronic Arts Heeft De Eerste Gameplaybeelden Van De Xbox 360-versie Van Battlefield 3 Vrijgegeven.</p> (1)
<p>Electronic Arts Heeft De Klassieker 'It's Tricky' Van Run D.M.C. Opnieuw In Een SSX-game Verwerkt. Dit Keer Is Er Gekozen Voor Een Remix Van Pretty Lights.</p> (1)
<p>Electronic Arts Heeft Een Nieuwe Abonnementsdienst Voor Zijn EA Sports-label Aangekondigd, Dat 2000 Microsoft-punten Per Jaar Zal Kosten. Het Season Ticket Wordt Eind Deze Maand Ge&iuml (1)
<p>Electronic Arts Heeft Een Televisiereclame Laten Maken Voor Battlefield 3 Met Een Speciale Versie Van Jay-Z's "99 Problems". In De Video Zien We Nieuwe Beelden Van Battlefield 3 En Zijn De Beats Van Jay-Z Voor Een Groot Deel Vervangen Door De Explosies Uit De Game.</p> (1)
<p>Electronic Arts Heeft Nieuwe Beelden Online Gezet Van De Aankomende Need For Speed-game, The Run. In Dit Fragment Zien We Hoe De Speler Tien Auto's Probeert Te Passeren.</p> (1)
<p>Electronic Arts Heeft Op Zijn Gamescom-persconferentie Warhammer: Wrath Of Heroes Aangekondigd. Gamers Kunnen In Drie Teams Van Zes Spelers De Strijd Met Elkaar Aangaan. Het Spel Verschijnt Deze Herfst Gratis Voor De Pc.</p> (1)
<p>Electronic Arts Heeft Regisseur Michael Bay Een Clip Laten Maken Voor Need For Speed: The Run, En Deze Trailer Is Dan Weer Een 'making Of' Die Clip.</p> (1)
<p>Electronic Arts Komt Met Een Command &amp (1)
<p>Electronic Arts Kondigde Tijdens GamesCom In Keulen De Derde Game In De Army Of Two-serie Aan. The Devil's Cartel Verschijnt In Maart 2013 Voor Xbox 360 En PlayStation 3. De Game Wordt Gemaakt Door Visceral Games, Bekend Van Dante's Inferno En De Dead Space-serie.</p> (1)
<p>Electronic Arts Laat Zien Wat De Consument Kan Verwachten Bij Aanschaf Van De Speciale Collector's Edition Van Star Wars: The Old Republic. Zo Zit Er Een Beeldje Bij, Een <em>security Key</em> En Boekjes Met Artwork En Achtergrondinformatie.</p> (1)
<p>Electronic Arts Organiseert Meerdere Keren Per Jaar Een Showcase Om Zijn Line-up Aan De Pers Te Tonen. Tweakers Was Aanwezig Bij De Najaarsshowcase Die Afgelopen Week In Londen Werd Gehouden. Daar Waren Onder Meer De Wii U-versies Van FIFA 13 En Mass Effect 3 Speelbaar. Nintendo's Nieuwe Console Is Vanaf 30 November Verkrijgbaar In De Benelux En Dus Besloot Redacteur Jurian Ubachs Eens Aan De Gang Te Gaan Met Deze Wii U-games. Van Beide Games Heeft Hij Eerder Dit Jaar De Overige Versies Al Besproken, Dus Dat Maakte Het Makkelijk Om Tijdens De Showcase Precies De Punten Er Uit Te Halen Die De Wii U-versies Anders Maken Dan De Andere Versies. En Dat Had In Beide Gevallen Uiteraard Veel Te Maken Met Het Schermpje Dat Op De Controller Van De Wii U Zit.</p> (1)
<p>Electronic Arts Stuurde Als Marketingstunt Enkele Exemplaren Van Mass Effect 3 De Ruimte In. De Games Kregen Een Gps-tracker Mee, Zodat De Terugtocht Naar De Aarde Gevolgd Kon Worden.</p> (1)
<p>Elementalist Skills Trailer</p> (1)
<p>Elk Willekeurig Oppervlak Zou Als Zonnepaneel Dienst Kunnen Doen Dankzij Een Verf Die Door Een Groep Onderzoekers Werd Ontwikkeld. De Verf Is Voorzien Van Nanodeeltjes Van Tiatiumdioxide Die Zonlicht In Elektriciteit Kunnen Omzetten.</p> (1)
<p>En Alweer Een Filmpje Van Medal Of Honor Warfighter, Dit Maal Is Het De TV Reclame Van Warfighter. In De Tv Reclame Worden Beelden Van De Frostbite 2 Engine En Real-life Oorlog's Beelden Langs Elkaar Heen Gelegd, Met Als Uitkomst, Deze Gave Reclame Spot.</p> (1)
<p>End Of Nations Brengt Real-time Strategie (RTS) En Massively Multiplayer Online (MMO) Games Bij Elkaar.<dl></dl></p> (1)
<p>Enermax Heeft Extra Grote Versie Van Zijn Hoplite-behuizingen Getoond Op De Cebit. De Hoplite XT Verkeerde Nog In Het Prototype-stadium.</p> (1)
<p>EOS 650D Snelheid Continu Scherpstelling Hybrid AF Filmmodus</p> (1)
<p>Epic Games Brengt Met De DLC 'Horde Command Pack' Voor Gears Of War 3 Nieuwe <em>maps</em>, Drie Nieuwe Speelbare Personages, Twee Nieuwe Wapenskins En Nieuwe <em>Achievements</em> (ter Waarde Van 250 Gamerscore).</p> (1)
<p>Epic Games Heeft Beelden Vrijgegeven Van 'Bullet Marsh', &eacute (1)
<p>Epic Games Komt Met Meer Gameplaybeelden Van Zijn Nieuwe Game: Gears Of War: Judgment. Lieutenant Baird Vertelt Meer Over De Declassified-opties, Het Nieuwe Spawn-systeem En De Wapens In De Game. Het Spel Is Exclusief Voor De&nbsp (1)
<p>Epic Toont Unreal Tournament 3 Op De Flash-versie Van Unreal Engine 3 Op Adobe's MAX 2011-conferentie.</p> (1)
<p>Er Is Een Nieuwe Cinematische Trailer Van Sniper Elite V2 Vrijgegeven. Op 10 April Verschijnt Er Een Demo Van De Game.</p> (1)
<p>Er Is Een Nieuwe Trailer Van The Testament Of Sherlock Holmes 'The Critics'. Deze Zal Beschikbaar Komen Op De Playstation 3, Xbox360 En De PC.</p> (1)
<p>Er Is Een Nieuwe Trailer Verschenen Van De Game Of Thrones-rpg, Gebaseerd Op De Boekenserie A Song Of Ice And Fire. Spelers Kruipen In De Huid Van Mors, Een Broeder Van De Night's Watch, En De Red Priest Alester. Het Spel Bevat Bekende Locaties En Personages Uit De Serie.</p> (1)
<p>Er Is Een Video Online Verschenen Die Van Google Afkomstig Lijkt En Die Een Chromebook Pixel Toont. Dit Zou Een Door Google Zelf Gemaakte Chromebook Zijn Die Van Een Touchscreen Met Hoge Resolutie Is Voorzien. Onduidelijk Is Of De Video Authentiek Is.</p> (1)
<p>Er Is Niet Veel Bekend Over Adventures Of Aio, Maar Deze Teaser Vertelt Ons Al Een Klein Beetje. De Verwachting Is Dat Deze Game Op 3 December Beschikbaar Komt En Een Interactieve Ervaring Geeft Aan Gebruikers Van Een All-in-one-systeem.</p> (1)
<p>Er Is Weer Een Nieuwe Dlc-update Voor Guardians Of Middle Earth Genaamd Goblin Cleaver Selection Verschenen. Deze Update Bevat De 2 Heroes: Thorin Oakenshield In De Warrior-class, En De Great Goblin In De Defender-class.</p> (1)
<p>Er Komt Een Ghost Recon-game Naar Facebook Toe. Door Het Spelen Van Ghost Recon: Commander Krijgen Spelers Bovendien Voordelen In De Game Ghost Recon: Future Soldier (en <em>vice Versa</em>).</p> (1)
<p>Er Komt Een Spin-off Van De Gameserie Serious Sam Naar De IPhone En Android.</p> (1)
<p>Er Komt Nieuwe Downloadable Content Naar Ghost Recon Future Soldier Spelers, Welgeheten Khyber Strike. In Deze Trailer Krijgen We Te Zien Wat Deze 'Khyber Strike' Allemaal Met Zich Mee Neemt.</p> (1)
<p>Er Komt Veel Kijken Bij Het Strijden Om De Titel In MX Vs. ATV Alive.</p> (1)
<p>Ervaar De Openingsgameplay Van Bioshock Infinite, Maar Pas Op: Dit Beeldmateriaal Kan Spoilers Bevatten!</p> (1)
<p>Ervaar De Volgende Generatie Augmented Reality Op De Playstation Vita.</p> (1)
<p>Ervaar Het Eiland Door De Ogen Van Vier Nieuwe Personages, Leonard, Mikhail, Tisha En Callum In De Far Cry 3 4-player Co-op Campaign.</p> (1)
<p>Er Zijn Nieuwe Gameplaybeelden Van Rayman Legends Verschenen. De Video Is Meer Dan 4 Minuten Lang. Het Spel Komt Exclusief Voor De Wii U Uit.</p> (1)
<p>Er Zijn Zes Nieuwe Auto's Beschikbaar In De Bondurant Car Pack, Ook Bekend Als De November-dlc Voor Forza Horizon. Vanaf Vandaag Verkrijgbaar En Exclusief Voor De Xbox360.</p> (1)
<p>Executive Producer Brent Nicholas Laat Zien Op Welke Manieren Spiderman Zich Kan Voortbewegen In Manhattan.<br /><br /></p> (1)
<p>Ezio Auditore Da Firenze Gaat In Assassin's Creed: Revelations Op Zijn Laatste Tocht Op Zoek Naar De Waarheid.</p> (1)
<p>Ezio Auditore Uit De Assassin's Creed-franchise Zal Te Zien En Speelbaar Zijn In De Aankomende Editie Van Soul Calibur. Het Is Inmiddels Een Traditie Geworden Dat Personages Uit Andere Games Of Films Hun Opwachting Maken In De Vechtgame.</p> (1)
<p>Ezio Is Op Zoek Naar Antwoorden, En Volgens De Trailer Zal 'alles Worden Onthuld' In Assassin's Creed: Revelations.</p> (1)
<p>F.E.A.R. 3 Bevat Een Puntensysteem Waarmee Verschillende Challenges Voltooid Kunnen Worden.</p> (1)
<p>F1 2011 Komt 22 Februari Ook Uit Voor De PlayStation Vita. Ter Gelegenheid Van Dit Nieuws Heeft Codemasters Een Nieuwe Video Uitgebracht Met De Iconische Circuits Van Monaco, Melbourne En Silverstone.</p> (1)
<p>F1 2012 Is Een Spel Van Ontwikkelaar Codemasters. Gebaseerd Op Het Formule 1 Seizoen Van 2012, Is Dit Het Vervolg Op De Game F1 2011. Het Spel Is 21 September 2012 Uitgebracht.</p> (1)
<p>F1 Race Stars Is Een F1 Game Zoals Je Nog Nooit Eerder Hebt Gezien. </p> (1)
<p>Fable: The Journey Is Vanaf 9 Oktober Verkrijgbaar Voor Xbox.</p> (1)
<p>Facebook Introduceert Timeline, Een Nieuwe Profielpagina Voor Facebook-leden.</p> (1)
<p>Facebook Toont Hoe Je Activiteiten Kan Delen Via Facebook Apps.</p> (1)
<p>Fans Van Grand Theft Auto Hebben De Handen Ineen Geslagen Om Een Remake Te Maken Van Grand Theft Auto III. De Gemodde Versie Van Grand Theft Auto III, Omgedoopt Tot 'Grand Theft Auto III-Rage', Wordt Gemaakt Met De RAGE-engine Van GTA IV.</p> (1)
<p>Fatboy Heeft In Samenwerking Met Nokia Accessoires Ontwikkeld Waarmee De Lumia 920 Draadloos Opgeladen Kan Worden.</p> (1)
<p>Features Trailer Van Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition, Een Game Die Uitgever Capcom Op 24 Augustus Op De Markt Hoopt Te Brengen.</p> (1)
<p>FeliCa Is Een <em>RFID Smart Card</em> Systeem Van Sony Japan, Dat Voornamelijk Gebruikt Wordt In Elektronische Betaalkaarten. De Naam Staat Voor <em>Felicity Card</em> En Het Werd Voor Het Eerst Gebruikt In Het <em>Octopus Card System</em> In Hong Kong.</p> (1)
<p>Felix Baumgartner Trainde Samen Met Zijn Team Vijf Jaar Om Zijn Recordpoging Te Doen.</p> (1)
<p>Field Recording Trailer Van Guild Wars 2, Waarin De Makers Uitleggen Hoe Ze Het Geluid Van De Mmog Opgenomen Hebben.</p> (1)
<p>FIFA 12 Belooft Nog Fysieker Te Worden Dan Voorgaande Delen. In FIFA 12 Zal Het Fysieke Contact Tussen Spelers Realistischer Worden Weergeven Dan In De Voorgaande Delen Van Het Voetbalspel. In Een Video Toont Ontwikkelaar EA Sports Hoe De Nieuwe 'impact Engine' Botsingen En Tackles Simuleert.</p> (1)
<p>FIFA 12 Beschikt Met De <em>Career Mode</em> Over De Spelmodus Die Zich Afspeelt In Een Realistischer Aanvoelende Voetbalwereld, Maar PES 2012 Biedt Meer Uitdaging. Het Is Dan Ook De <em>Master League</em> Die Ons Meer Bezig Zal Houden Dan De <em>Career Mode</em>.</p> (1)
<p>FIFA 13 Is Wat Betreft De Spelmodi De Meest Uitgebreide En Complete FIFA-game Ooit. De Gameplay Zorgt Echter Niet Voor Een Heel Andere Speelervaring En Dat Is Een Gemiste Kans. Desondanks Valt Er Genoeg Plezier Te Beleven Aan De Nieuwe Editie Van FIFA.</p> (1)
<p>FIFA 13 Join The Club Trailer Met Een Kleine Verschijning Van Snoop Dogg. FIFA 13 Ligt Op 25 September In De Winkels.</p> (1)
<p>FIFA Street Ligt Sinds 15 Maart In De Winkel En Speciaal Voor Deze Gelegenheid Organiseerde EA Een Straatvoetbaltoernooi, Waarbij Naast De Nodige Pers Ook Een Aantal Grote Namen Uit De Straatvoetbalwereld Aanwezig Was.</p> (1)
<p>Filmmaker Dan Trachtenberg Brengt Een Ode Aan De Videogame Portal, Met De Korte Film 'Portal: No Escape'.</p> (1)
<p>Filmpje Dat Android Ice Cream Sandwich Op De Nexus S Zou Tonen.</p> (1)
<p>Filmpje Van De Irex Dr800s E-reader</p> (1)
<p>Filmpje Van Ontwikkelaar Die De Interface Van Nokia Belle FP2 Laat Zien.</p> (1)
<p>Filmpje Waarin Nokia Zijn Navigatiesoftware Promoot.</p> (1)
<p>Final Fantasy XIII-2 Komt Vrijdag 3 Februari Uit En Daarom Is Er Deze Launch Trailer. De Game Zal Uitkomen Voor De Playstation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Find Makarov: Operation Kingfish Is Het Vervolg Op <a Title="Teaserwebsite 'Modern Warfare 3' Gaat Om Korte Film" Href="http://tweakers.net/nieuws/72908/teaserwebsite-modern-warfare-3-gaat-om-korte-film.html">Find Makarov</a>, Een Korte Film Gebaseerd Op De Call Of Duty-serie En Gemaakt Door De Onafhankelijke Filmmaker We Can Pretend. Operation Kingfish Debuteerde Op Het Call Of Duty Experience-fanevenement In Los Angeles.</p> (1)
<p>FLex Demonstreert Zijn Technologie Om E-readers Met Een E-inkdisplay Van Backlight Te Voorzien.</p> (1)
<p>Forza Horizon Komt Met Een Rally Expansion Pack, Zoals Deze Trailer Ons Vertelt. De Pack Is Vanaf Dinsdag 18 December 2012 Beschikbaar Op Xbox Live.</p> (1)
<p>Forza Horizon Probeert Je Een Enkel Advies Te Geven: Bezoek Je Happy Place. In Deze Trailer Heeft De Geel Gekleurde, Krachtige, Sportbolide Dat Al Gedaan. Forza Horizon Komt Over Een Paar Dagen Uit, Op Vrijdag 26 Oktober, Exclusief Voor De Xbox 360.</p> (1)
<p>Forza Horizon Richt Zich Niet Alleen Op Het Rijden Van Mooie Auto's, Maar Ook Op De Gehele Cultuur Eromheen, Zoals Ze Zien Is In Deze Trailer Van Forza Horizon.</p> (1)
<p>Forza Motorsport 4's Nieuwste Trailer Is Een Illustratie Van Wat Veel Autoliefhebbers Al Weten: De &eacute (1)
<p>Foxccon Toonde Op De Computex 2012 In Taipei Een Concept Van Een Nieuwe Laptop. Het Scherm Kan Bij Dit Concept Op Meerdere Manieren Gebruikt Worden.</p> (1)
<p>Free-to-play Rts Van Blacklight Retribution.</p> (1)
<p>Fresh Paint Is Een Van De Apps Voor Windows 8 Die Microsoft Intern Heeft Ontwikkeld. Met Deze App Is Het Mogelijk Om Digitiaal Te Tekenen En Schilderen.</p> (1)
<p>From Dust Heeft Nu Al Aardige Kritieken Op Weten Te Bouwen.</p> (1)
<p>Fuel Overdose Presenteert In Deze Trailer Allerlei Knotsgekke Wapens, Die Je Kunt Gebruiken In De Race Naar De Finish.</p> (1)
<p>Fujitsu Toonde Op De Cebit In Hannover Zijn Eerste Ultrabook: De Lifebook UH572. De Lichte Notebook Moet In Juni Uitkomen En Zal Aangedreven Worden Door Intels Nieuwste Ivy Bridge-processors. Fujitsu Is Voornemens Het Goedkoopste Model Voor 699 Euro Aan Te Gaan Bieden.</p> (1)
<p>Funcom Toont The Savage Coast, Een Nieuwe Locatie Van The Secret World, De Mmog Die De Noorse Ontwikkelaar In Productie Heeft.</p> (1)
<p>Gameplay-beelden Van De Game, Grid 2. In De Vorm Van Een Straatrace In Chicago, Met De Camaro SS, Corvette Z06, En Een Boss Mustang. Verwacht Wordt Dat De Game In De Zomer Van 2013 Uit Zal Komen.</p> (1)
<p>Gameplay-beelden Van De Mmofps Dust 514. Deze PS3-exclusive Van CCP Games Is Gebaseerd Op Het Free-to-play-systeem. Spelers Van Het Schietspel Kunnen Door De Piloten Van De Pc-mmog EVE Online Ingehuurd Worden Om Grondgevechten Op Planeten Uit Te Voeren. De Gebeurtenissen Van Beide Games Spelen Zich Af In Hetzelfde Universum En Hebben Dus Invloed Op Elkaar.</p> (1)
<p>Gameplay-beelden Van Grid 2. Bekijk De Neus-aan-neus Race Tussen De Boss Mustang En De Mustang Mach 1 Aan De Californische Kust. Verwacht Wordt Dat De Game In De Zomer Van 2013 Uit Zal Komen.</p> (1)
<p>Gameplay-beelden Van WRC 3. Ditmaal Scheur Je Met Een Ronkende Bolide Over Een Rallyparcours In Mexico Heen.</p> (1)
<p>Gameplay-footage Op De E3.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Uit Assassin's Creed III Voorzien Van Commentaar Van Creative Director Alex Hutchinson.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Uit Resident Evil 6.</p> (1)
<p>Gameplay Beelden Van 007 Legends. The Name Is Bond...James Bond.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van De 'Challenge' Modus Van Brink.</p> (1)
<p>Gameplay Beelden Van De Multiplayer. Medal Of Honor Warfighter Ligt 25 Oktober In De Winkels.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van De Nieuwe Star Wars Game, Star Wars 1313.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van De Singleplayer Modus Van Medal Of Honor: Warfighter.</p> (1)
<p>Gameplay Beelden Van DiRT Showdown: Demo Derby Die Nu Te Downloaden Is. DiRT Showdown Komt Op 25 Mei 2012 Uit Voor De Xbox 360, PlayStation 3 En PC.</p> (1)
<p>Gameplay Beelden Van Dragon's Dogma. In Deze Beelden Is Een Gevecht Te Zien Met Een Nog Niet Volgroeide Draak. De Release Van Dragon's Dogma Staat Geplaned Voor 25 Mei 2012 En Zal Verschijnen Voor PS3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van Halo 4's Multiplayer Mode, War Games.<br /><br /></p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van Het Customizen</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van Het Level 'Day 8: Fallout', Gespeeld Op De Xbox 360.</p> (1)
<p>Gameplay Beelden Van Reality Fighters Voor De PS Vita. De Vechtarena Is Jouw Directe Omgeving. Dit Wordt Gedaan Doormiddel Van Augmented Reality.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van Rift: Storm Legion.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Van Tomb Raider.</p> (1)
<p>Gameplaybeelden Voorzien Van Commentaar Door Executive Producer Steve Papoutsis.</p> (1)
<p>Gameplay Producer Santiago Jaramillo Legt Uit Hoe De Visie-eigenschappen Van Spelers Invloed Hebben Op De Gameplay In FIFA 12.</p> (1)
<p>Gameplay Producer Santiago Jaramillo Vertelt Over De Verbeterde Keuzes Die De CPU Maakt En Hoe Dit Werkt Bij Kopballen.</p> (1)
<p>Gameplay Trailer #1</p> (1)
<p>Gameplay Trailer #2</p> (1)
<p>Gameplay Trailer Van De Aankomende Expansion Pack Battlefield 3: Close Quarters. In Deze Video Zie Je De Nieuwe Map Donya Fortress In Zijn Volle Destructieve Glorie. Ook Zie Je De Nieuwe Game Mode Conquest Domination In Actie, Een Mix Van De Tactical Classis Conquest Mode En De Instant Action Gameplay, Kenmerkend Voor Deze Kleine Mappen.</p> (1)
<p>Gameplaytrailer Van Hawken, Die Vrijgegeven Is Ten Tijde Van PAX 2011. De Game Zou In December Als Gratis Speelbare Online Shooter Uit Moeten Komen.</p> (1)
<p>Gameplay Trailer Van Serious Sam: Double D, Een Sidescrolling Shooter Die Verschijnt Voort Pc.</p> (1)
<p>Gameplaytrailer Van Sniper Elite V2 Voor De Xbox 360, PlayStation 3 En Pc.&nbsp (1)
<p>Gameplay Van &eacute (1)
<p>Gameplay Van De Autovista-modus In De Racegame Forza 4. In Deze Modus Kunnen Auto's Tot In De Kleinste Details Worden Bekeken Terwijl Top Gear Presentator Jeremy Clarkson Zijn Visie Geeft Op De Gekozen Auto.</p> (1)
<p>Gameplay Van De Multiplayer Van Medal Of Honor: Warfighter</p> (1)
<p>Gameplay Van Duke Nukem Forever, Waarin 'the Duke' Twee Oude Bekenden Tegenkomt In Een Grot.</p> (1)
<p>Gameplay Van F1 2012, De&nbsp (1)
<p>Gameplay Van Het Nieuwe Onderdeel In DiRT 3: Gymkhana.</p> (1)
<p>Gameplay Van Street Fighter X Tekken Voor De PlayStation Vita.</p> (1)
<p>Gameredacteur Paul Hulsebosch Kon In Een Gotische Kerk In Hartje Amsterdam Alvast Een Stuk Van Het Eerste Hoofdstuk Van Darksiders II Spelen. Om Daar Te Merken Dat Er Duidelijke Verschillen Zijn Met De Voorganger. Zo Is Er Een Nieuwe Hoofdpersoon, Die Meer Opties Heeft, En Kan Death Meer Dan Alleen Hakken Met Grote Zwaarden. Je Kunt Met Death Veel Meer Gebruikmaken Van Magie. Zo Kun Je In Het Tweede Deel Punten Verdelen Over Twee Heuse Talent Trees, Een Voor Het Betere Hakwerk En Een Voor Magie.</p> (1)
<p>Gameredacteur Paul Hulsebosch Sprak Tussen Het Spelen Van Darksiders II Door Met Han Randhawa, De Britse Artdirector Van Vigil Games, De Studio Die Werkt Aan De Actiegame Rond De Four Horsemen Of The Apocalypse. Randhawa Gaat In Op De Verschillen In Uiterlijk Tussen Beide Games, Vertelt Over De Rol Van Detah, De Nieuwe Hoofdpersoon In De Game En Vertelt Ook Wat De Rol Is Van Despair, Het Paard Van Death. Tot Slot Legt Hij Uit Wat De Rol Is Van De Vele Puzzels In Het Spel.</p> (1)
<p>Gamers Die The Walking Dead: Instincts Voorbestellen, Ontvangen Daarbij De Walker Herd Survival Pack. Deze Dlc Voegt De Spelmodus Herd Toe, Waarin Je Het Moet Opnemen Tegen Oneindige Golven Zombies. Verder Voegt Het Pakket Diverse Wapens Toe, Waaronder Een Overlevingsmes En Een Stevige Bijl. De Actie Loopt Vooralsnog Alleen In Het Verenigd Koninkrijk.</p> (1)
<p>Gamers Kunnen Met Dungeonland Helemaal Losgaan In Het Pretpark Van Hun Dromen: Een Avonturenpark Waarin Je Alles Kort En Klein Mag Slaan, Zelfs De Parkmedewerkers! De Evil Lord Dungeon Master Heeft Het Park Gemaakt Om Avonturiers Voor Eens En Altijd Het Zwijgen Op Te Leggen, Want Het Park Zit Vol Monsters En Kwaadaardige Medewerkers. Speel Als Een Rogue, Mage Of Warrior En Vecht Jezelf Door Hordes Monsters In Dungeonland. De Release Is Gepland Voor 22 Januari 2013 En Zal Beschikbaar Zijn Voor De Pc En Mac.</p> (1)
<p>Garcia Hotspur Kerft Zijn Naam In Het Vlees Van Een Demonische Vogel.</p> (1)
<p>Gatling Gears Is Nu Te Downloaden Via Xbox Live Arcade.</p> (1)
<p>Gearbox Brengt Deze Trailer Uit Voor Borderlands 2, Waarin Het De Nieuwe Dlc Toont: Mr. Torgue's Campaign Of Carnage.</p> (1)
<p>Gearhead Vault Gameplay Trailer Van Rage, De Nieuwe Shooter Van Id Software Ofwel De Makers Van Klssiekers Als Doom, Wolfenstein En Quake.</p> (1)
<p>Gears Of War 3 Krijgt Mogelijk Een 'Big Head'-modus, Een Optie Waarbij De Personages Een Groot Hoofd En Een Piepstem Hebben.</p> (1)
<p>Gebruikers Zullen Misschien Niet Zo Snel Overstappen Omdat Ze Ontevreden Zijn Over Windows 7, Maar Windows 8 Is Om Andere Redenen Van Groot Belang Voor Microsoft. De Tijden Zijn Namelijk Razendsnel Aan Het Veranderen (1)
<p>Geen Gameplaybeelden, Maar Echte Acteurs Die Reclame Maken Voor De Nieuwe Gratis PvP-optie.</p> (1)
<p>Get To Know The HP TouchPad</p> (1)
<p>Ghost Recon: Future Soldier Breidt Uit Met Nieuwe Wapens En Maps Dankzij De Arctic Strike DLC.</p> (1)
<p>Ghost Warriors Sniperteam Sluipt Door De Jungle In De Trailer Van Van City Interactives Afstandsknaller. Vanaf 15 Januari 2013 Beschikbaar Op De Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>Gisteren Tijdens De Persconferentie Van Ubisoft Werden De Eerste Gameplaybeelden Van Assassin's Creed III Getoond.</p> (1)
<p>Glasfabrikant Corning Toont Zijn Nieuwe Flexibele Willow Glass.</p> (1)
<p>God Of War: Ascension Komt Met Een Blik Vanuit Het Developement Team In Santa Monica Studios. Hoe Is De Game Tot Stand Gekomen, Welke Problemen Kwamen Ze Tegen En Welke Keuzes Hebben Ze Gemaakt? Het Is Allemaal In Een Filmpje Gepropt Met De Naam Unchained: Exclusief Voor De PlayStation 3 En Beschikbaar Vanaf 13 Maart 2013.</p> (1)
<p>God Of War Ascension Is De Zevende Game In De God Of War-serie En De Eerste Die Een Multiplayer-feature Heeft. Uitgever Sony Computer Entertainment Brengt Het Spel Op 13 Maart 2013 Naar De Winkels, Als Een Exclusieve PlayStation 3-titel.</p> (1)
<p>Goichi Suda And Shinji Mikami Praten Over Hun Aankomende Game Voor EA.</p> (1)
<p>Google <a Title="Google Vernieuwt Interface Google+" Href="http://tweakers.net/nieuws/81278/google-vernieuwt-interface-google+.html" Target="_blank">gaat</a> De Interface Van Zijn Sociale Netwerk, Google+, Updaten.</p> (1)
<p>Google's Hamina Datacenter In Finland, Geheel Gekoeld Door Zeewater.</p> (1)
<p>Google Biedt Een Andere Manier Aan Om Het Internet Te Doorzoeken Door Een Google-zoekopdracht Te Beginnen Met Een Afbeelding. Hierdoor Is Het Mogelijk Om Meer Informatie Over Afbeeldingen Op Het Internet En Eigen Foto's Te Krijgen.</p> (1)
<p>Google Currents, De Smartphone-app Waarmee Nieuws In Magazinestijl Kan Worden Gelezen, Is Nu Ook Beschikbaar In Belgi&euml (1)
<p>Google Demonstreert De Chrome-browser Voor Het Android-besturingssysteem.</p> (1)
<p>Google Demonstreert De Nieuwe Chromebook Series 5 550 Van Samsung En De Nieuwe Versie Van Chrome OS.</p> (1)
<p>Google Demonstreert Hoe Gebruikers Zijn Map Maker-tool Kunnen Gebruiken Om Fietspaden Mee Aan Te Duiden.</p> (1)
<p>Google Demonstreert Zijn Feature Transit Navigation, Onderdeel Van Maps-versie 5.7 Voor Android.</p> (1)
<p>Google Earth, Een Programma Waarmee Onder Meer Satellietfoto's Kunnen Worden Bekeken, Is In Ongeveer Vijf Jaar Tijd Een Miljard Keer Gedownload. De Internetdienst Van Google Werd In 2005 Voor Het Eerst Aan Het Publiek Getoond.</p> (1)
<p>Google En Samsung Introduceren De Galaxy Nexus.&nbsp (1)
<p>Google Gaf Op Zijn I/O-ontwikkelaarsconferentie Een Spectaculaire Demonstratie Van Project Glass, Een Augmented Realitybril Waar Onder Andere Mee Gefilmd Kan Worden. Skydivers Sprongen Met De Bril Uit Een Zeppelin En De Gehele Sprong Was Live Vanuit Hun Perspectief Te Volgen. &nbsp (1)
<p>Google Heeft De Nexus-familie Flink Uitgebreid. Naast Een Nexus-smartphone En Een Nexus-tablet Is Er Nu Ook Een Nexus-mediastreamer Genaamd Nexus Q. Het Ronde Apparaatje Kan Media Die Gebruikers Bij Google In De Cloud Hebben Staan, Zoals Films, Tv-series En Muziek, Naar Een Tv En Versterker Streamen.</p> (1)
<p>Google Heeft Een Google Maps-app Voor IOS Uitgebracht. De App Bevat Turn-by-turn-navigatie, Street View-integratie En Een 3d-weergave, Vergelijkbaar Met Google Earth. Veel Gebruikers Keken Uit Naar De App, Nadat Apples Eigen Navigatiedienst Flink Bleek Tegen Te Vallen.</p> (1)
<p>Google Heeft Een Nieuwe Functionaliteit Toegevoegd Aan De Mobiele Zoekmachine. Met Handwrite Is Het Mogelijk Om Zoekopdrachten In Te Voeren Met Je Vingers Op Het Sherm Van Je Mobiele Telefoon Of Tablet. De Geschreven Woorden Worden Dan Herkend Door De Zoekmachine En Weergegeven In De Zoekbalk Van Google.</p> (1)
<p>Google Heeft Een Nieuwe Versie Van Zijn Browser Chrome Uitgegeven. In De Laatste Uitgave Is Onder Meer Het Beginscherm Onder Handen Genomen. Zo Kan Tussen Verschillende Vensters Worden Gewisseld En Kunnen Apps Worden Georganiseerd.</p> (1)
<p>Google Heeft Het Mogelijk Gemaakt Om Plattegronden Van Gebouwen Te Bekijken Met De Maps-applicatie Voor Android. De Software Kan Ook Bepalen Op Welke Verdieping De Gebruiker Is, En Past De Weergave Daar Op Aan. Op Dit Moment Zijn Alleen Amerikaanse Vliegvelden En Winkelcentra Beschikbaar.</p> (1)
<p>Google Heeft Het Mogelijk Gemaakt Om Plattegronden Van Gebouwen Te Bekijken Met De Maps-applicatie Voor Android. De Software Kan Ook Bepalen Op Welke Verdieping De Gebruiker Is, En Past De Weergave Daar Op Aan. Zo Is Het Nu Mogelijk Om Door Een Amerikaanse IKEA-vestiging Te Navigeren Met Behulp Van Google Maps.</p> (1)
<p>Google Heeft Met Pages De Eerder Beloofde Ondersteuning Voor Bedrijven Toegevoegd Aan Het Plus-netwerk. Bedrijven Kunnen Daar Nu Zelf Een Pagina Aanmaken, Die Door Gebruikers Aan Hun Circles Kan Worden Toegevoegd.</p> (1)
<p>Google Heeft Naar Aanleiding Van Een Vernieuwde Versie Van Google Wallet Een Nieuwe Demonstratievideo Van Zijn Betaaldienst Vrijgegeven.</p> (1)
<p>Google Heeft Voor Zijn Sociale-netwerksite Google+ De Mogelijkheid Ingebouwd Om Spelletjes Te Spelen. Via Een Speciale Knop Kan Uit Verschillende Games Worden Gekozen. Facebook Kondigde Daarnaast Vernieuwingen Aan Voor Spelletjes.</p> (1)
<p>Google Heeft Zijn Betaaldienst Op Basis Van Near Field Communication Klaar Voor Gebruik Gemaakt. Met Een Speciale Applicatie, Die Beschikbaar Is Voor Amerikaanse Gebruikers Van De Nexus S 4G, Kan Met De Telefoon Worden Betaald.</p> (1)
<p>Google Introduceert 'Badges' Voor Google News Om De Gebruiker Zo Meer Overzicht In Het Nieuws Dat Men Graag Leest. De Optie Komt Beschikbaar Voor Lezers Die Regelmatig Gebruik Maken Van Google News En Er Zijn Inmiddels 500 Verschillende Badges Ontworpen.</p> (1)
<p>Google Introduceert Zijn Glasvezelprovider Fiber.</p> (1)
<p>Google Is Begonnen Met Project Glass, Een Testprogramma Voor Zijn Augmented Reality-bril.</p> (1)
<p>Google Is Een Portaal Aan Het Testen Waarop Diverse Diensten Samenkomen. De Pagina Heet 'What Do You Love?' (www.wdyl.com) En Groepeert Zoekresultaten Naar Diensten In Blokken, Zoals YouTube, Google Earth En Google Patent Search.</p> (1)
<p>Google Is In New York En San Francisco Van Start Gegaan Met Zijn Kortingsbonnendienst Offers, Waar Vooralsnog Veel Horeca-ondernemingen Gebruik Van Maken. Offers Zal Later Naar Meer Steden Worden Uitgebreid.<br /><br />Verkopers Van Diensten Of Goederen Kunnen Aanbiedingen Plaatsen Op De Site, Waarbij Gebruikers Korting Krijgen Door Middel Van Een Coupon. Wie Gebruikmaakt Van De Pas Aangekondigde Nfc-betaaldienst Wallet, Kan De Benodigde Kortingsbon Ook Digitaal Op Zijn Smartphone Bewaren, Waarna De Korting Automatisch Verrekend Wordt Als Er Met De Telefoon Wordt Betaald. Ook Google Wallet Is Vooralsnog Alleen In De Verenigde Staten Beschikbaar.</p> (1)
<p>Google Kondigt Doodle 4 Google 2011 Aan, Een Wedstrijd Waarbij De Meest Creatieve Variatie Op Het Google-logo Een Dag Lang Op De Homepage Zal Komen Te Staan.</p> (1)
<p>Google Kondigt Voice Search Voor Desktopgebruikers Aan.</p> (1)
<p>Google Kwam Op 1 April Met Deze Introductiefilm Waarin Google Maps Voor 8bit Nintendo Entertainment Systemen Werd Aangekondigd.</p> (1)
<p>Google Laat Je Alle Kanten Van De Code Zien</p> (1)
<p>Google Laat Zien Hoe Direct Connect Werkt, Waarbij Vanuit De Google-zoekmachine Op Bedrijvenpagina's In Google+ Kan Worden Gezocht.</p> (1)
<p>Google Laat Zien Hoe Je Fietsroutes Toevoegt Aan Google Maps.</p> (1)
<p>Google Legt Uit Hoe Het Continu Bezig Is Om De Algoritmes Te Verbeteren, Maar Ook Dat Een Nieuw Idee Zorgvuldig Getest Dient Te Worden.</p> (1)
<p>Google Legt Uit Hoe Je Kan Bellen Met Vaste En Mobiele Nummers Vanuit Gmail</p> (1)
<p>Google Now Beantwoordt Deze Vraag Wel Heel Opvallend... Met Dank Aan <a Title="PL -- Giraffe" Href="http://www.pocket-lint.com/news/48984/google-now-praises-apples-ipad-when-asked-about-a-giraffe" Target="_blank">Pocket-Lint</a>.</p> (1)
<p>Google Ontsluit Een Groter Deel Van Google Play Voor Google TV. Gebruikers Van Google TV-apparaten Kunnen Naast Apps Nu Ook Films, Tv-series En Muziek Kopen Of Huren. Ook Krijgen Ontwikkelaars Met De Update Meer Mogelijkheden.</p> (1)
<p>Google Past Met Ingang Van 1 Maart Zijn Privacyvoorwaarden Aan. Het Bedrijf Wil De Gegevens Die Het Over Gebruikers Verzamelt Sterker Gaan Inzetten, Verdeeld Over Al Zijn Diensten. Volgens De Nieuwe Voorwaarden Komt Er Geen Opt-out-mogelijkheid.</p> (1)
<p>Google Presenteert Ingress, Een Game Voor Smartphones Die Zich Afspeelt In Augmented Reality, Een Laag Over De Realiteit.&nbsp (1)
<p>Googles Demonstratievideo Van De Nexus 7-tablet.</p> (1)
<p>Google Stelt Gebruikers In Staat Om Lokale Bezienswaardigheden Of Bedrijven Toe Te Voegen Met Google Map Maker.</p> (1)
<p>Google Toont De Nieuwe 3d-beelden Van Steden In Google Earth.</p> (1)
<p>Google Toont Zijn Nieuwste Zoekfeatures Voor Mobieltjes.&nbsp (1)
<p>Google Voert Een Testrit Uit Met Een Autonome Auto. Opvallend Is Dat Een Blinde Man Plaats Neemt Achter Het Stuur.</p> (1)
<p>GoPro Toont In De Introductievideo Van De HD Hero2 Beeden Die Zijn Gemaakt Met De Buitensportcamera. De Hero2 Heeft Een Nieuwe Beeldsensor, Scherpere Lens En Meer Aansluitmogelijkheden.</p> (1)
<p>Gordon Farrell En Arielle Parkas Nemen Je Mee Door De Gamemodus 'Kingdom Wars' Van Dawn Of Fantasy.</p> (1)
<p>Grant Kirkhope De Audio Director Van Kingdoms Of Amalur: Reckoning Vertelt Over Het Geluid In De Game.</p> (1)
<p>Gratis Te Downloaden Via De App Store In ITunes.<dl></dl></p> (1)
<p>Grofweg Driekwart Jaar Nadat Het De 10,1"-Eee Pad Transformer Op De Markt Zette, Is De Opvolger Er Al: De Transformer Prime. In Deze Videoreview Geeft Redacteur Wout Funnekotter Je De Laatste Details Van De Prime, Die Beschikt Over Een Compleet Nieuwe Behuizing, Dunner En Lichter, En Wordt Aangedreven Door Een Gloednieuwe Quadcore-soc Van Nvidia, De Tegra 3.</p> (1)
<p>Grootste Vernieuwing In Windows 8 Is De Metro-interface, Die Zowel Op Tablets Met Een Touchscreen Als Op Laptops En Desktops De Standaard-interface Is. Tweakers.net Bekeek Wat De Nieuwe Interface Precies Inhoudt.</p> (1)
<p>Groups Of Heroes Werken Samen Op Een Episch Avontuur Naar Belsavis.</p> (1)
<p>GSM Arena Heeft Naar Eigen Zeggen Een Filmpje Gekregen Van De IPhone 5. Het Toestel Ziet Eruit Als Een IPhone 4 Met Randloos Scherm.</p> (1)
<p>Hackers&nbsp (1)
<p>Hackersgroep Team0verflow Toont Het Homebew-channel Op De Wii U.</p> (1)
<p>Hackers Stellen Een Methode Te Hebben Gevonden Om Unsigned Code Te Draaien Op Alle Xbox 360-modellen. Daarvoor Is Wel Externe Hardware Nodig Om Gebruik Te Kunnen Maken Van Een 'reset Glitch'.</p> (1)
<p>Halo 4 Werd Niet Meer Gemaakt Door Bungie, De Amerikaanse Studio Die De Eerste Delen Van De Serie Afleverde. Microsoft Heeft De Ontwikkeling Uitbesteed Aan Het Eigen 343 Industries, Dat Het Speciaal Voor De Ontwikkeling Van Nieuwe Halo-games Heeft Opgericht. Halo 4 Is De Eerste Game Van De Studio En Tegelijk Een Nieuwe Start Voor De Serie. In Halo 4 Keert Master Chief Terug, Als Hoofdpersoon Voor Een Nieuwe Trilogie. Gamesredacteur Paul Hulsebosch Maakt In Deze Videorecensie Duidelijk Of Hij Halo 4 Een Geslaagde Poging Vindt Of Niet.</p> (1)
<p>Hands-on: MeeGo Voor Netbooks (bron: Linuxmag.com)</p> (1)
<p>Hands-on: MeeGo Voor Smartphones (bron:Linuxmag.com)</p> (1)
<p>Hands-on Met De Hardware Van De Samsung Galaxy S3. Vermoedelijk Is De Behuizing Anders Dan Hier Wordt Getoond.</p> (2)
<p>Hardwarefabrikant Asetek Heeft In Een Filmpje Dat In Zijn Testlab Werd Gemaakt Een Waterkoelingssysteem Voor Laptops Gedemonstreerd. De Fabrikant Wil Met De Waterkoeling Het Overklokken Van Componenten Eenvoudiger Maken.</p> (1)
<p>Hardwarefabrikant Xi3 Heeft Op De CES 2013 In Las Vegas De Piston Aangekondigd. De Kleine Pc Is Bedoeld Om Op Een Tv Aangesloten Te Worden. De Geldschieter Achter Het Project Is Valve, Waardoor De Game-pc Specifiek Is Ontworpen Om Steam En De Bijbehorende Big Picture-modus Te Ondersteunen.</p> (1)
<p>Harley Quinn Is De Nieuwe Baas Van Arkham City En Is Vastberaden Batman Te Laten Boeten Voor Wat Hij Gedaan Heeft Met De Joker.<br /><br /></p> (1)
<p>Hell Of A Town Is De Eerste Trailer Van Een Van De Zeven Wonderen In Crysis 3. In Deze Trailer Zien We Hoe Prophet Het Opneemt Tegen Een Grote Groep Cell-soldaten En Ze Een Voor Een Uitschakelt Met Zijn Krachtige Nanosuit.</p> (1)
<p>Heroes And Generals Is Een Combinatie Van Een Fps &amp (1)
<p>Het <a Title="CWI -- Homepage" Href="http://www.cwi.nl/">Centrum Wiskunde &amp (1)
<p>Het&nbsp (1)
<p>Het Bedrijf Achter De GCW-Zero Probeert Geld In Te Zamelen Via Kickstarter. Het Bedrijf Wil 130.000 Dollar Verwerven, Waarvan Nog Maar 12.000 Dollar Is Binnengehaald. Ge&iuml (1)
<p>Het Bedrijf GE Global Research Heeft Een Nieuwe Koeltechniek, Met De Naam &nbsp (1)
<p>Het Bedrijf Inventist, Dat Zichzelf Roemt Om Zijn 'crazy Ideas', Heeft Op De Consumer Electronics Show In Las Vegas Zijn Solowheel Gedemonstreerd. Het Elektrische Voertuig Kan Als Eenvoudige Segway Worden Gezien.</p> (1)
<p>Het Bedrijf Nederlandse Bedrijf Gembird Heeft Tijdens De Consumer Electronics Show In Las Vegas Een Prototype Van Zijn E-paper Printer, Kortweg EPP, Getoond. De 'printer' Laat Documenten Naar Een E-ink-display Sturen.</p> (1)
<p>Het Bedrijf Planetary Resources Vertelt Over Zijn Plannen Om Op Astero&iuml (1)
<p>Het Bewerken Van Video's Op Youtube Met Basale Editfuncties</p> (1)
<p>Het Canadese Queen's University Heeft Samen Met Plastic Logic En Intel Labs Buigbare E-papers Ontwikkeld Die Met Elkaar Kunnen Interacteren. Bovendien Zijn De Zogenaamde PaperTabs Aanraakgevoelig, Waardoor Ook Directe Tekstinput Mogelijk Is.</p> (1)
<p>Het Delftse Mapper Geeft Een Virtuele Demonstratie Van Zijn&nbsp (1)
<p>Het Derde Deel Van De Fight Together Coop Trailer Van Dead Island</p> (1)
<p>Het Derde En Laaste Deel Van De Alan Wake's American Nightmare Development Diary. Net Als De Vorige Twee Keer Zijn Matias Myllyrinne, Oskari H&auml (1)
<p>Het Derde En Laatste Deel Van De E3-gameplayserie Van Metro: Last Light.</p> (1)
<p>Het Developersteam Van IO Interactive Vertelt Over Het Ontstaan Van De Hitman Sniper Challenge.&nbsp (1)
<p>Het Development Team Van De Survivalgame I Am Alive Verteld Over De Verschillende Wapens, Overlevingstechnieken En Tactieken Die De Speler In Deze Game Tegenkomt.</p> (1)
<p>Het EA SPORTS Football Lab Analyseerde Het Nederlands Elftal En Laat Zien Waarom Nederland Het EK 2012 Zal Gaan Winnen.<br /><br /></p> (1)
<p>Het Eerste Deel Van Een Documentaire Over Metal Gear Rising: Revengeance.</p> (1)
<p>Het Eerste Verhaal Dat Uit Zal Komen Voor Het Wonderbook Zal The Book Of Spells Zijn, Het Verhaal Is Geschreven Door J.K. Rowiing.</p> (1)
<p>Het Gaat Samsung Op De Smartphonemarkt Al Een Paar Jaar Voor De Wind En Dus Durfde De Fabrikant Wel Een Experimentje Aan. Vorig Jaar Verscheen Daarom Tot Verrassing Van Iedereen De Galaxy Note, Een Telefoon Met Een Ongekend Groot Hogeresolutiescherm En Ondersteuning Voor Input Met Een Stylus, Die Door Samsung De S Pen Wordt Genoemd. Nu Is Er De Opvolger En Redacteur Arnoud Wokke Ging Ermee Aan De Slag. Wat Betekent De Krachtigere Hardware Voor De Prestaties En Hoe Goed Past Het Nieuwe 5,55"-model Nog In Je Broekzak? Je Ziet Het In Deze Videoreview.</p> (1)
<p>Het Gaat Wellicht Wat Te Ver Om Te Stellen Dat De Cd, Dvd En Blu-ray Er Zonder Kees Schouhamer Immink Niet Waren Geweest, Maar Zijn Uitvindingen Waren Wel Van Fundamenteel Belang. In Deze Vierde Aflevering Van Polderpioniers Gaat Tweakers.net Bij Hem Op Bezoek. In De Volgende Aflevering: Marleen Stikker, De Oprichtster Van De Digitale Stad.</p> (1)
<p>Het Ginza Sony Gebouw In Tokio Zal Van 16 Juli Tot En Met 9 September De 45e Sony Aquarium Hosten. Op Schermen Van 13 Meter Zullen Onder Andere Walvissen Op Ware Grootte Te Zien Zijn.</p> (1)
<p>Het Grasp-lab Van De Universiteit Van Pennsylvani&euml (1)
<p>Het Grootste Probleem Van De Huawei Ascend P1 Is De Prijs. Hij Krijgt Een Adviesprijs Mee Van 399 Euro En Dat Is Simpelweg Te Veel Om Op Dit Moment Op Te Kunnen Boksen Tegen De Galaxy S II, Xperia S Of Galaxy Nexus. Redacteur Arnoud Wokke Vertelt Je Alles Over De Eerste Poging Van Huawei Om Voet Aan Land Te Zetten Op Europees Smartphonegebied.</p> (1)
<p>Het Hoofdpersonage Uit The Witcher 2, Geralt, Doet Aan Meer Dan Alleen Vechten.</p> (1)
<p>Het Introfilmpje Van De Mmog Star Wars: The Old Republic.</p> (1)
<p>Het Introfilmpje Van Het Mensenras Van Guild Wars 2.</p> (1)
<p>Het Is Alweer Zes Jaar Gelden Dat De Laatste Hitman-game Op De Markt Verscheen. Binnenkort Verschijnt Met Hitman: Absolution Het Vijfde Deel In De Serie.op De Markt. Daarin Wordt Het Verhaal Rond Agent 47 Persoonlijker Dan Ooit. De Bestaande Gameplayformule Blijft Intact, Maar De Missies Die De Huurmoordenaar Voorgelegd Krijgt Zijn Afwisselnder Dan Ooit.</p> (1)
<p>Het Is Een Tijd Stil Geweest Rond Het&nbsp (1)
<p>Het Is Natuurlijk Best Slim Van Electronic Arts Om Een Shooter Zo Kort Voor Release Nog Even Onder De Aandacht Te Brengen, Maar Als Tweakers.net Een Uitnodiging Krijgt Om In Duitsland Alvast De Singleplayer En De Multiplayer Van Medal Of Honor: Warfighter Uit Te Proberen, Dan Is Dat Natuurlijk Wel Aantrekkelijk. Zodoende Trok Gameredacteur Jurian Ubachs - Weer - Naar Keulen Om Daar Het Laatste Voorproefje Te Krijgen Van Warfighter, In De Aanloop Naar De Release Van Het Spel Later Deze Maand.</p> (1)
<p>Het Is Niet Alleen Een Settopbox, Maar Het Dient Ook Als Modem, Router En Vormt De Aansluiting Voor Ip-telefonie: UPC Probeert Met Horizon Alle Diensten In Een Kastje Te Vervatten. De Horizon Vormt De Opvolger Van De Huidige Settopboxen Van UPC.</p> (1)
<p>Het Isra&euml (1)
<p>Het Is Vanaf Nu Mogelijk Om Een Eigen Foto Te Gebruiken Als <em>custom Theme In</em> Gmail.</p> (1)
<p>Het Is Vanaf Vandaag Mogelijk Om Je Op Te Geven Voor De Beta Van PlanetSide 2.</p> (1)
<p>Het Is Vandaag Op De Kop Af 10 Jaar Geleden Dat De Eerste Xbox In Europa Op De Markt Kwam En Daarom Organiseerde Microsoft Een Event In Het Amsterdamse Tobacco Theater. De Focus Van Het Event Lag Echter Niet Op De Xbox, Maar Vooral Op Kinect. Redacteur Paul Hulsebosch Ging Langs En Speelde Verschillende Kinect Games.</p> (1)
<p>Het Jaar 2012 Was Met Name Voor Microsoft Een Belangrijk Jaar. De Softwaregigant Bracht In Oktober Windows 8 Uit. Dit Besturingsssyteem Is Niet Alleen Gericht Op De Desktopgebruiker, Maar Met De Modern UI Poogt Microsoft Ook De Gebruikers Van Touchscreen-devices Voor Zich Te Winnen. Daarnaast Heeft Microsoft Zelfs Een Versie Ontwikkeld Voor ARM-hardware, Waarmee Windows Niet Langer Uitsluitend Op X86-chips Draait. Verder Kwam Microsoft Ook Met Eigen Windows 8-hardware In De Vorm Van De Surface-tablet.</p> (1)
<p>Het KNMI Heeft Onlangs De Op Een Na Snelste Supercomputer Van Nederland In Bedrijf Genomen: Het BullX B500-cluster Van De Franse Bouwer Bull. Het Rekenmonster Beschikt Over 4752 Cores En Biedt Een Rekenkracht Van 58,2 Teraflops. Bovendien Wordt Het Systeem Gekoeld Door Middel Van Een Milieuvriendelijk Koelsysteem Dat Deels Gebruikmaakt Van Warmte- En Koudeopslag Met Behulp Van Grondwater, Terwijl Ook Vrije Luchtkoeling Wordt Ingezet. Tweakers.net Sprak Met Ronald Van Pelt, Consultant <em>high Performance Computing</em> Bij Bull, En Rob Van Schaik, IT-adviseur Bij Het KNMI-computercentrum.</p> (1)
<p>Het Micro-arcadekastje Van Jeroen Domburg Alias Sprite_tm Ging Eind Vorig Jaar De Hele Wereld Over. Sites Als Wired En Techcrunch Wilde Alles Weten Over De Raspberry Pi-modificatie Van Onze Eigen Moderator. Ook Tweakers Was Benieuwd En Brengt In Deze Aflevering Van Gathering Of The Tweakers Een Bezoek Aan De Hard- En Software-modder, Die Eigenlijk Z'n Hele Leven Al Aan Elektronica Sleutelt. Naast Het Meest Recente Project Van Jeroen Toont Hij Onder Andere Zijn Klassieke Macintosh SE/30, Die Meer Doet Dan Hij Oorspronkelijk Voor Is Ontworpen...</p> (1)
<p>Het Ministerie Van BZK Heeft Een Video Gemaakt Over De DigiNotar-problematiek. In Deze Video, Getiteld 'Wat Is Er Aan De Hand?' Geeft De Overheid Tekst En Uitleg.</p> (1)
<p>Het MIT Heeft Micro-straalmotoren Ter Grootte Van Een Muntje Ontwikkeld Die Nanosatellieten Kunnen Aandrijven.</p> (1)
<p>Het Nieuwe Tijdperk Van Naruto Begint Op De Nintendo 3DS.</p> (1)
<p>Het Nieuwse Humble Bundle-gamespakket Bestaat Uit Zeven THQ-games. Consumenten Mogen Zelf Weten Hoeveel Geld Zij Over Hebben Voor Het Gamespakket. Alleen Voor Saints Row: The Third Moet Een Minimumbedrag Betaald Worden (1)
<p>Het Nummer One Thing Van De Boyband One Direction Is, In De Vorm Van Dlc, Beschikbaar Voor Just Dance 4-gamers. Zoals Vermeld In De Trailer Moeten Alleen De PlayStation 3 En Wii U-spelers Wachten Tot 18 December Voordat Zij Over De Nieuwe Dlc Kunnen Beschikken.</p> (1)
<p>Het Offici&euml (1)
<p>Het Ontwikkelteam Van Arkane Studios Reflecteert Op De Weg Die Het Heeft Genomen Om Dishonored Te Maken.</p> (1)
<p>Het Openingsfilmpje Van Gears Of War 3. Het Schietspel Verschijnt Op 20 September Voor De Xbox 360.</p> (1)
<p>Het RHIC Legt Uit Hoe Zij Hun Temperatuurrecord Van 4 Biljoen Graden Hebben Bereikt.</p> (1)
<p>Het Scherm Bedienen Zonder Het Aan Te Raken: De Xperia Sola Van Sony Is De Eerste Smartphone Die Dit Ondersteunt.</p> (1)
<p>Het Scherm Van De Nokia Lumia 920 Is Een Lcd Met PureMotion HD+, Een Technologie Van Nokia Waarbij De Refreshrate Hoger Zou Liggen Dan Bij Andere Schermen, Waardoor Scrollen Beter Moet Gaan. De Refreshrate Is 60Hz. Nokia Claimt Een Helderheid Van 600 Nits.</p> (1)
<p>Het Sinterklaasjournaal <a Title="Ouders Online -- Sinterklaasjournaal Zet Ouders Voor Het Blok" Rel="external" Href="http://www.ouders.nl/mnie2011-sinterklaasjournaal.htm" Target="_blank">riep</a> Jonge Kijkers Op Om Hun Naam En E-mailadres Op De Website In Te Vullen, Omdat Ze Anders 'geen Cadeautjes Zouden Krijgen'. <a Title="Arnoud Engelfriet -- Sinterklaasjournaal Zet Ouders Voor Het Blok, Mag Dat?" Rel="external" Href="http://blog.iusmentis.com/2011/11/22/sinterklaasjournaal-zet-ouders-voor-het-blok-mag-dat/" Target="_blank">Volgens</a> Ict-jurist Arnoud Engelfriet Is De Actie Twijfelachtig (1)
<p>Het Solar Team Twente Heeft Donderdag Zijn Zonneauto 21Connect Getoond. Door Toepassing Van Nanotechnologie In De Coating Hopen De Bouwers De Aerodynamische Eigenschappen Van De Zonneauto Nog Verder Te Verbeteren.</p> (1)
<p>Het Team Van Id Sodtware Praat Over Hoe De Muziek, Geluidseffecten En 'voice-acting' Van Rage Samen Voor Een Onvergetelijke Ervaring Moeten Gaan Zorgen.</p> (1)
<p>Het Toeval Wil Dat Apple Op De Dag Waarop We Een <a Title="nieuws-artikel" Href="http://tweakers.net/nieuws/86366/niet-storen-gaat-niet-meer-uit-bij-sommige-ios-gebruikers.html" Target="_blank">nieuwsartikel</a> Over De 'Niet Storen'-functie Van IOS-6 Voorbij Zagen Komen, Een Tv-reclame Over Deze Functie Uploadde.</p> (1)
<p>Het Tweede Deel Van De <em>Developer Diary</em> Van Alan Wake's American Nightmare. Matias Myllyrinne, Oskari H&auml (1)
<p>Het Tweede Deel Van De Developer Diary Waarin Game Director Jay Wilson, Art Director Christian Lichtner En Lead Software Engineer Jason Regier De Status Van De Game Bespreken. De Drie Bespreken De Alfafase Van De Game.</p> (1)
<p>Het Tweede Deel Van Een Documentaire Over Metal Gear Rising: Revengeance.</p> (1)
<p>Het Tweede Video-vraaggespek Met De Makers Van Assassin's Creed Revelations. Dit Keer Gaat Men In Op Multiplayer Customizations.</p> (1)
<p>Het Vierde Deel Van De Developer Diary Waarin Game Director Jay Wilson, Art Director Christian Lichtner En Lead Software Engineer Jason Regier De Status Van De Game Bespreken. De Drie Stellen Dat De Game Klaar Is. Of Althans Bijna Klaar...</p> (1)
<p>Het Vijfde Deel Van De Developer Diary Waarin Game Director Jay Wilson, Art Director Christian Lichtner En Lead Software Engineer Jason Regier De Status Van De Game Bespreken. De Drie Gaan In Op Inferno, De Hoogste Moeilijkheidsgraad In De Game.</p> (1)
<p>Het Visual Computing Institute In Saarbr&uuml (1)
<p>Het Volgende Hoofdstuk In &eacute (1)
<p>Het Wachten Is Bijna Voorbij.&nbsp (1)
<p>Het WIMM Platform Voor Android-based Horloges Die Apps Kunnen Draaien.</p> (1)
<p>Het Windpark Luchterduinen Dat Eneco Samen Met Mitsubishi Gaat Bouwen Voor De Kust Bij Zandvoort.</p> (1)
<p>Het Zal Niet De Eerste Keer Zijn Dat Een Internetbedrijf Een Traditioneel Businessmodel Om Zeep Helpt. Als Het Aan <a Title="Zapaday" Href="http://www.zapaday.com" Target="_blank">Zapaday</a> Ligt, Gebeurt Dat Ook Met Nieuwsagenda's. De Start-up Uit Amsterdam Wil Een Openbare Nieuwskalender Introduceren, Waaraan Iedereen Informatie Kan Toevoegen. Organisaties Betalen Nu Nog Veel Geld Voor Dergelijke Agenda's, Bijvoorbeeld Om Te Bepalen Wanneer Een Nieuwsaankondiging Het Best Kan Worden Gedaan. Tweakers.net Ging Voor De Vierde Aflevering Van <em>Van De Zolder Naar De Valley </em>op Bezoek Bij Zapaday.</p> (1)
<p>Het Zweedse Ikea Heeft Onder De Naam Uppleva Een Nieuwe Meubellijn Met Ge&iuml (1)
<p>Het Zwitserse Ruimte-agentschap Van Het EPFL Heeft Zijn Plannen Uit De Doeken Gedaan Om Bij Te Dragen De Groeiende Hoeveelheid Ruimte-afval Op Te Ruimen. Een Satelliet Met Grijparm Moet Op Verouderde Satellieten Jagen.</p> (1)
<p>Hierbij De Nieuwste Producer Video Van Fifa 12 Met Santiago Jaramillo Die Meer Verteld Over De ''pro Player Intelligence''.</p> (1)
<p>Hier Is De Launchtrailer Van Batman Arkham City, De Armored Edition Voor De Nintendo Wii U, Die Vanaf 30 November Te Koop Is In De Winkels.</p> (1)
<p>Hij Vond Gamen Met Toetsen Op Het Toetsenbord Niet Comfortabel, Dus Besloot Hij Zelf Een Gamepad Te Bouwen.</p> (1)
<p>Hoe Dient Deze Ritmische Actiegame Gespeeld Te Worden?</p> (1)
<p>Hoewel De Beursvloer Van Gamescom 2011 Nog Niet Geopend Was, Vlogen Redacteuren Jurian Ubachs En Paul Hulsebosch Op Dinsdag Al Van De Ene Naar De Andere Locatie In Keulen. Electronic Arts Presenteerde In Het Palladium Haar Line-up Voor Aankomend Najaar, Terwijl Sony Een Persconferentie Hield Midden In Het Centrum Van De Stad. Zo Zagen Ze Onder Andere Twee Nieuwe Games Bij EA En Vooral Veel Hardware Van Sony.</p> (1)
<p>Hoewel De Markt Voor Mainframes Al Jaren Terugloopt En Flexibeler Servers Taken Van Monolithische Mainframes Overnemen, Heeft IBM Zijn System Z-mainframe Vernieuwd Met De EC12. De Mainframe Is Vooral Voor Veilige Cloudopslag Bedoeld.</p> (1)
<p>Hoewel De Ontwikkelaars Van De Voetbalgame FIFA Normaliter Pas Vrij Laat Hun Nieuwe Game Tonen, Zag Tweakers.net&nbsp (1)
<p>Hoewel Microsoft De Nadruk Legt Op De Nieuwe Metro-interface Van Windows 8, Is De Klassieke Desktopinterface Nog Steeds Aanwezig - Maar Wel Iets Minder Prominent.</p> (1)
<p>Hoewel Niet Iedereen In Europa Het Merk Kent, Is Huawei Op Het Mobile World Congress &eacute (1)
<p>Hoe Werkt De Instant Upload In Google+?</p> (1)
<p>Hoe Werkt Huddle In Google+?</p> (1)
<p>Hollywood-acteurs Sam Worthington (<em>Avatar, Clash Of The Titans</em>) En Jonah Hill (<em>Superbad</em>) Laten In Een<em> Live-action</em> Trailer Zien Hoe Je Call Of Duty: Modern Warfare 3 Behoort Te Spelen. Call Of Duty: Modern Warfare 3 Wordt Vanavond, Om Middernacht, Wereldwijd Gelanceerd.</p> (1)
<p>Honda Heeft De UNI-CUB Aangekondigd, Een Soort Rijdende Stoel Die Op Gebied Van Besturing Overeenkomsten Vertoont Met De Segway. Gebruikers Moeten Op Een Zadel Gaan Zitten Waarna Ze Kunnen Sturen Door Hun Gewicht Te Verplaatsen. In Deze Video Wordt Het Apparaat Gedemonstreerd.</p> (1)
<p>Honda Heeft Een Verbeterde Versie Van De Zogeheten Asimo-robot Gepresenteerd. De Robot Loopt Nu Sneller, Kan Balanceren Op Een Been En Heeft Een Grotere Draaicirkel. Daarnaast Zou Asimo Nu Geheel Zelfstandig Kunnen Bewegen.</p> (1)
<p>Hoofddesigner Martin Bruusgaard En Hoofd Content Designer Joel Bylos Vertellen Over De Vrijheid Die Je Krijgt Bij De Ontwikkeling Van Je Character In The Secret World. Een MMO Van Electronic Arts Die Gepland Staat Voor Juni 2012.</p> (1)
<p>Hoofdrolspeler Jack Heeft In Need For Speed: The Run Slechts &eacute (1)
<p>HP Toont In Een Demo De Opensourceversie Van Het WebOS-besturingssysteem.</p> (1)
<p>HP TouchPad Entertainment&nbsp (1)
<p>HP TouchPad Multitask&nbsp (1)
<p>HP TouchPad Notifications</p> (1)
<p>HTC-directeur Peter Chou Kondigde Op Telecombeurs Mobile World Congress De Eerste Toestellen Van Het 'vernieuwde' HTC Aan. De Toestellen Werden, Mede Door De Bijdetijdse Specificaties En Het Vernieuwde Design, Goed Ontvangen - Maar Daarmee Heeft HTC Zijn Klanten Nog Niet Terug. De Komende Maanden Zullen Uitwijzen Of Het Bedrijf De Juiste Keuzes Heeft Gemaakt. Tweakers.net Bekeek Alvast Of HTC Met De Gloedjenieuwe One X Op De Goede Weg Is. De Geschreven Review Vind Je <a Title="Tweakers.net -- HTC One X: Een Quadcore In Je Broekzak" Href="http://tweakers.net/reviews/2532/htc-one-x-een-quadcore-in-je-broekzak.html" Target="_self">hier</a>.</p> (1)
<p>HTC Gaat Audiotechnieken Van De Hoofdtelefoonlijn Beats By Dre In Smartphones Gebruiken. Dat Hebben Beide Bedrijven Bekendgemaakt. Vermoedelijk Gaat Het Om De Interne Speaker En De Headsets Van HTC-toestellen Die Een Upgrade Krijgen.</p> (1)
<p>HTC Heeft Op Een Eigen Evenement De 8X En 8S Gepresenteerd. De Smartphones Zijn Uitgerust Met Windows Phone 8. De 8X Heeft Een 720p-scherm Met Een Diagonaal Van 4,3" En Draait Op Een Qualcomm Snapdragon S4-soc.</p> (1)
<p>HTC Heeft Op Een Eigen Evenement In Londen De Sensation XL Aangekondigd. De Sensation XL Heeft Een 4,7"-scherm Met Een Resolutie Van 800x480 Pixels. Het Toestel Beschikt In Tegenstelling Tot Andere Sensations Niet Over Een Dualcore-soc.</p> (1)
<p>HTC Lijkt Toch Persoonlijke Data Te Vergaren Van Zijn Android-gebruikers, Ondanks Dat Het Benodigde Vinkje Is Uitgezet.</p> (1)
<p>HTC Onthult De Nieuwe HTC Rhyme, Een Smartphone Die Veel Bijpassende Accessoires Zal Krijgen.</p> (1)
<p>HTC Ville Is Een Dualcore-telefoon Van HTC Met Een Nieuwe Versie Van HTC's Skin Sense. Dit Is Een Prototype (en Daarom Zie Je Een Code Op De Hardware En In De Software Staan)</p> (1)
<p>HTML-code Laat Galaxy S II Resetten</p> (1)
<p>HzO Laat In Een Video Zien Hoe Hun Technologie Werkt.</p> (1)
<p>IBM Heeft Dinsdag Een Nieuwe Mainframe Aangekondigd. De ZEnterprise 114 Kent Een Startprijs Van 75.000 Dollar En Is Daarmee Relatief Goedkoop. IBM Mikt Met De Mainframe Dan Ook Op Middelgrote Bedrijven.</p> (1)
<p>IBM Heeft Opnieuw Vorderingen Gemaakt Op Het Gebied Van Quantumcomputers. De Onderzoekstak Van 'Big Blue' Zegt Belangrijke Stappen In De Richting Van Een Bruikbare Quantumcomputer Te Hebben Gezet: De Benodigde Qubits Zouden Geschaald Kunnen Worden.&nbsp (1)
<p>iCloud Zorgt Ervoor Dat Al Je Muziek, Foto's En Documenten Automatisch En Draadloos Overgezet Wordt Naar Al Je Andere Apparaten. Deze Nieuwe Online Opslag- En Synchronisatiedienst Van Apple Maakt Het Handmatig Synchroniseren Tussen Je Mac En IPhone Of IPad Overbodig.</p> (1)
<p>Iedereen Kent Ze Nog Wel: Lemmings, De Schattige, Groenharige Poppetjes Die Je Over Tal Van Obstakels, Versperringen En Gaten Heen Moest Helpen. Sony Heeft Een Remake Van De Klassieker Gemaakt En Die Is Nu Te Verkrijgen Voor Je PlayStation Vita.</p> (1)
<p>Iedere Orc Moet Eraan Geloven In Orcs Must Die!</p> (1)
<p>Ikea Onthult Zijn Nieuwe Catalogus Met <em>augmented Reality</em>-ondersteuning.</p> (1)
<p>IllumiRoom Is Een Project Van Microsoft Research. De Onderzoekers Gebruiken Kinect Om De Ruimte Op Te Meten Waarin De Speler Zich Bevindt En Gebruiken Vervolgens Een Projector Om Beeld Te Projecteren Om De Tv Heen. Zo Kan Het Beeld Van Het Tv-scherm Overlopen In Beeld Dat Op De Muur Achter De Tv Te Zien Is.</p> (1)
<p>In &lsquo (1)
<p>In 'Two Halves Of One Mind' Vertellen Diverse Werknemers Van Nokia En Microsoft Hoe De Nokia Lumia 800 Uiteindelijk Werd Ontwikkeld. Microsoft Sloot Een Verbintenis Met Nokia In Een Poging Om Het Martkaandeel Van Windows Phone Te Vergroten.</p> (1)
<p>In-game Actie Van Deze Hack-and-slash Game Voor De PC, Xbox 360 En PlayStation 3.</p> (1)
<p>In-game Footage Van De Shrouded Clan's Bunker Met Een Missie Om De Bomopslag Te Vernietigen.</p> (1)
<p>In 007 Legends Speel Je Onder Andere Als James Bond Die Auric Goldfinger Moet Onderzoeken.</p> (1)
<p>In 2012 Verdrong De Tablet De Notebook Als Populair Computing-apparaat En Dat Was Even Wennen Voor De Laptopmarkt. De Defintieve Teloorgang Van De Netbook Vond Afgelopen Jaar Plaats, En Hoewel Dat Einde Al Eerder In Zicht Was, Is Het Toch Aan De Enorme Opkomst Van Tablets Te Danken Dat Fabrikanten Er Geen Brood Meer Inzien. De Enige Overgeblevene Is De Chromebook Van Google, Die Een Bestaan In De Marge Leidt Maar Nog Wel Doorontwikkeld Wordt.</p> (1)
<p>In 2016 Zal NASA Een Nieuwe Missie Naar Mars Lanceren, Genaamd InSight (<em>Interior Exploration Using Seismic Investigations, Geodesy And Heat Transport</em>). De Missie Is Bedoeld Om Het Binnenste Van De Rode Planeet Te Onderzoeken En Zo Meer Inzicht Te Krijgen In De Evolutie Van Andere Planeten.</p> (1)
<p>In Aion 4.0 Zit De Gunner Class En Die Wordt Natuurlijk Even In De Preview Gezet.</p> (1)
<p>In Alweer De Derde Aflevering Van The Daily Recap Is De E3-beurs &eacute (1)
<p>In Anno 2070 Is Het Mogelijk Om Welvaart Te Cre&euml (1)
<p>In Augustus Brengt Ubisoft Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Op De Markt, Met Opnieuws Sam Fisher In De Hoofdrol. Fisher Is Wat Jonger Dan In De Vorige Editie En Zijn Stem Wordt Ingesproken Door Een Nieuwe Stemacteur, Wat Zorgt Dat Je Even Moet Wennen. Maar Verder Is Blacklist Weer Een Ouderwetse Splinter Cell, Waarin Je Weer Ouderwets Als 'one Man Army' Op Pad Gestuurd Wordt Om De VS Te Beschermen. We Mochten Van Uitgever Ubisoft Alvast Twee Missies Spelen En Al Wat Proeven Van De Vele Upgrade-mogelijkheden In De Game. In Deze Video Bespreekt Redacteur Paul Hulsebosch Zijn Bevindingen.</p> (1)
<p>In Behind The Scenes, Part 5: The Enemy Geven De Makers, Zoals De Titel Aal Aangeeft, Een Overzicht Van De Vijanden In Schietspel Rage.</p> (1)
<p>In Cities In Motion Is Het De Bedoeling Om Aen Aantal Van De Grootste Steden Ter Wereld Te Helpen Bij Het Managen Van Het Transport.</p> (1)
<p>In De Achtste Aflevering Van Polderpioniers Gaat Tweakers.net Op Bezoek Bij Jaap Haartsen. Hij Is De Man Achter De Bluetooth-technologie, H<span>et Protocol Voor Draadloze Communicatie Tussen Verschillende Apparaten <span>op Korte Afstand</span>. Haartsen Ontwikkelde De Techniek In De Jaren Negentig, In Opdracht Van&nbsp (1)
<p>In December Maken Vier Geliefde <em>maps</em> Uit Battlefield 2 Hun Opwachting In De Frostbite 2 Engine. In Deze Trailer Zien We Gameplay Van De <em>map</em> 'Strike At Karkand', Alsmede Een Aantal Nieuwe Wapens.</p> (1)
<p>In De Consumer Preview Van Windows 8 Heeft Microsoft De Manier Waarop De Metro-interface Met De Muis Bestuurd Wordt Aangepast. Er Wordt Gebruikt Gemaakt Van De Vier Schermhoeken Die Allemaal Een Eigen Functie Hebben.&nbsp (2)
<p>In De Consumer Preview Van Windows 8 Krijgen Gebruikers Voor Het Eerst Toegang Tot De Windows Store. In Deze Online Applicatiewinkel Kunnen Apps Gedownload Worden Die Gemaakt Zijn Voor De Nieuwe Metro-interface.</p> (1)
<p>In De Derde En Laatste Aflevering Van The Daily Recap Vanuit Keulen Zien We Hoe Gamescom 2011 Massaal Bezocht Wordt Door Consumenten. Daarnaast Zagen En Speelden Gameredacteuren Jurian En Paul Onder Meer Guild Wars 2, Prey 2, Borderlands 2 En Assassin&rsquo (1)
<p>In De Eerste Aflevering Van The Daily Recap Bespreken Jurian Ubachs En Paul Hulsebosch De Persconferenties Van Microsoft, Electronic Arts En Ubisoft En Is Er Op De Eerste Dag Al Veel Aandacht Voor De Grote Games Van De E3.<br /><br />Microsoft Kondigde Geen Nieuwe Console Aan, Maar Bevestigde Nog Maar Eens Dat De Houdbaarheid Van De Xbox 360 Nog Lang Niet Over Is. Met De Introductie Van YouTube, Bing, Live TV En Een Hoop Kinect-games Hoopt Het Volgend Jaar Wereldwijd Marktleider Te Zijn Op Het Gebied Van Consoles.<br /><br />Electronic Arts Liet Een Hoop Nieuwe Beelden Zien Van Twee Van De Grootste Games Van De E3: Mass Effect 3 En Battlefield 3. Daarnaast Maakte Ontwikkelaar Insomniac Games Bekend Dat Het Werkt Aan Een Nieuwe Game, Overkill, Dat Niet Exclusief Voor De PlayStation 3 Uitkomt En Door EA Zal Worden Uitgegeven.<br /><br />Ubisoft Verbaasde Tenslotte Door Nieuw Leven In De Brothers In Arms-franchise Te Blazen En Onverwachts Met Een Nieuwe Far Cry Te Komen.</p> (1)
<p>In De Eerste Developer Diary Van F1 2011 Leggen De Ontwikkelaars Uit Hoe Compleet De Nieuwe Racegame Wordt.</p> (1)
<p>In Deel 4 Van De Moba Mastery Krijg Je Tips En Strategie&euml (1)
<p>In De Gamescom-trailer Van GoldenEye 007: Reloaded Wordt De Nieuwe MI6 Ops-spelmodus Getoond. Het Nieuwe James Bond-spel Zal In De Herfst In De Winkels Liggen Voor PS3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>In De Improve-sectie Van Call Of Duty: Elite Kunnen Spelers Van Alle Skill Levels Nieuwe <em>tactics</em> Ophalen Om Beter Te Worden In De Multiplayer Van Call Of Duty: Modern Warfare 3.</p> (1)
<p>In De Laatste Aflevering Van The Daily Recap Neemt Paul Hulsebosch De Nieuwe Handheld Van Sony, De PS Vita, Onder Handen En Neemt Hij Een Voorproefje Op De Nieuwe Tomb Raider-game.</p> (1)
<p>In De Nieuwe Gamescom-trailer Van SSX Toont EA Gameplay En De Social Network-functionaliteit Van De Snowboardgame.</p> (1)
<p>In De Nieuwe Mann Vs. Machine&nbsp (1)
<p>In De Nieuwe Metro-interface Windows 8 Kun Je Door Een 'swipe-beweging' Wisselen Van Applicatie. Ook Is Het Mogelijk Om Twee Applicaties Naast Elkaar Te Situeren Op &eacute (1)
<p>In De Nieuwe Tomb Raider Is Lara Croft Net Aan 20 En Nog Niet De Ervaren Avonturierster Die Je Kent Uit De Voorgande Games. Als Ze Strandt Op Een Schijnbaar Onbewoond Eiland, Moet Ze - Onervaren Als Ze Is - Zien Te Overleven. Die Overlevingstocht Staat Centraal In De Nieuwe Game. De Makers Hebben Daarbij Niet Alleen Het Verhaal Een Nieuwe Start Gegeven, Ook De Gameplay Is Sterk Veranderd Ten Opzichte Van De Voorgaande Games. Juist Die Gameplay-aanpassingen Bespreken We In Deze Videopreview.</p> (1)
<p>In De Nieuwe Trailer Van SimCity Zien We Nog Beter Hoe Gedetailleerd De Gebouwen En Activiteiten In De Steden Worden. De Game Is Vanaf Begin Maart Beschikbaar Voor De Pc En De Mac.</p> (1)
<p>In De Nieuwe Trailer Van Starhawk Is Te Zien Welke Voertuigen Er Allemaal In De Game Zullen Zitten. De PlayStation 3-exclusive Komt Eind Dit Jaar Uit.</p> (1)
<p>In De Nieuwste <em>developer Diary</em> Van Maxis En SimCity Laat Men Zien Hoe Het Vuur Simuleert In Hun Nieuwste Game. De Serie Video's Over De Glassbox Engine Draaien Niet Om Te Graphics, Maar Laten Het Simulatiegedrag Zien.</p> (1)
<p>In De Ontwikkelstudio Van Radical Entertainment In Het Canadese Vancouver Sprak Tweakers.net Met De Mannen Achter De Game Prototype 2. Uit Het Interview Blijkt Onder Meer Dat De Open-wereld Game In Eerste Instantie Niet Helemaal 'open' Is, Maar Verdeeld Is In Drie Gedeeltes.</p> (1)
<p>In De Opvolger Van City XL Zitten Meer Dan Duizend Nieuwe Gebouwen En Zestig Nieuwe <em>maps</em>. Daarnaast Moeten Nieuwe Modding-mogelijkheden Het Mogelijk Maken De Game Nog Verder Uit Te Breiden.</p> (1)
<p>In De Serie In-ear-oortelefoontjes Brengt Logitech De UE 900 Uit. Dit Is Het Nieuwe Topmodel Uit De UE-serie, Met Twee Kabels, Waarvan Een Met Microfoon En Volumecontrole, En Een Zonder. Alle Producten Worden Vanaf September Aangeboden In De Apple Store.</p> (1)
<p>In De Singleplayermodus Van Battlefield 3 Zit Een Luchtmissie Waarin Het De Bedoeling Is Om Een Aanval In Te Zetten Op Mehrabad Airport In Teheran. Tweakers.net Speelde Dit Level Op Een PC Met De Volgende Configuratie:</p> (1)
<p>In De Trailer Worden De Giants In Skylander Giants Getoond.</p> (1)
<p>In De Trailer Wordt Gameplay Getoond Van Puddle. Puddle Is Een Physics-based Puzzle Game Waarbij De Wereld Draait Om Een Plas Vloeistof Te Verplaatsen.</p> (1)
<p>In De Tweede Offici&euml (1)
<p>In De Video Gaan De Ontwikkelaars Van Tribes: Ascend Wat Dieper In Op De Tartarus Update.<br /><br /></p> (1)
<p>In De Video Wordt De Guerrilla Mode Van Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Uitgelegd. In Deze 4 Speler Co-op Modes Neem Je Het Op Tegen <em>waves</em> Van Vijanden.</p> (1)
<p>In De Video Wordt Getoond Hoe De Nieuwe Unlockfeature In Android Ice Cream Sandwich Omzeild Kan Worden. Met Een Foto Op Een Ander Toestel Wordt De Galaxy Nexus Ontgrendeld.</p> (1)
<p>In De Vorige Trailer Van RaiderZ Kwam Het Dorpje Riode In De Spotlight. Dit Keer Is Het De Stad 'Rietz'.</p> (1)
<p>In Deze <em>behind-the-scenes</em>-trailer Zien En Horen We De Meningen Van Verschillende Choreografen Die Meegewerkt Hebben Aan De Game. De Titel Zal Verschijnen Op 16 November En Komt Verkrijgbaar Op Xbox 360 En Nintendo Wii.</p> (1)
<p>In Deze <em>making Of</em> Praten Verschillende Ontwikkelaars Onder Andere Over Het Tot Stand Komen Van Verhaal Van Sorcery, De Droom Om Een Toverstok Te Hebben En De Relatie Tussen De Hoofdpersonages.</p> (1)
<p>In Deze Bloederige Trailer Van The Darkness II Worden Verschillende Manier Getoond Hoe Je Je Vijanden Uit Hun Lijden Kunt Helpen.</p> (1)
<p>In Deze Campagnetrailer Van Gears Of War: Judgment Krijgen We Te Zien Wie De Schurk Is In De Game En De Zogeheten Emergence Day. De Game Zelf Zal Op 19 Maart 2013 Beschikbaar Zijn Voor De Xbox 360.</p> (1)
<p>In Deze Derde Aflevering Van Inside Assassin's Creed Wordt Meer Verteld Over Het Nieuwe Hoofdpersonage, Connor.</p> (1)
<p>In Deze Derde Trailer Van SimCity Komen De Natuurrampen Aan Bod Die Je Stad Kunnen Treffen. Maar Ook Hoe Je De Schade Beperkt Kunt Houden En Hoe Je Getroffen Gebieden Of Gebouwen Snel Herstelt.</p> (1)
<p>In Deze Developer Diary Van Prototype 2 Vertellen Verschillende Mensen Die Aan De Game Hebben Gewerkt Over Radnet.</p> (1)
<p>In Deze Developer Diary Van The Secret World Vertellen Ontwikkelaars Van De Game Over Wat Je Allemaal Te Wachten Staat In The Secret World.</p> (1)
<p>In Deze Developer Diary Vertellen De Developers Van Codemasters&nbsp (1)
<p>In Deze Dungeon Maker Trailer Van Mmog EverQuest II: Age Of Discovery Legt Sony Uit Hoe Spelers Zelf Een Dungeon Kunnen Ontwerpen Voor De Mmog.</p> (1)
<p>In Deze Eerste Aflevering Van <em>Van De Zolder Naar De Valley </em>bezoekt Tweakers.net Whoopaa, Een Sociaal Netwerk Dat Twee Gescheiden Omgevingen Omvat: Een Voor Zakelijk Gebruik, Een Voor Priv&eacute (1)
<p>In Deze Gameplay Trailer Van Sleeping Dogs Ligt De Nadruk Op Het Besturen Van De Verschillende Voertuigen Die In Het Spel Te Vinden Zijn.</p> (1)
<p>In Deze Lugubere Trailer Maken We Kennis Met Een Nieuw Spel Die Verdacht Veel Weg Heeft Van GTA Qua Graphics.</p> (1)
<p>In Deze Nieuwe Trailer Geven De Makers Van Sleeping Dogs Een Complete <em>walkthrough</em> Van De Missie <em>Mrs. Chu's Revenge</em>.</p> (1)
<p>In Deze Nieuwe Trailer Van Resistance 3 Is Onder Andere Te Zien Hoe Hoofdpersonage Joseph Capelli Naar New York Gaat Om Het Tegen De Chimera Op Te Nemen.</p> (1)
<p>In Deze Nieuwe Trailer Van Tom Clancy's Ghost Recon Online Worden Een Aantal <em>classes</em> Getoond Die Beschikbaar Zijn Voor Deze <em>free To Play</em> Online Shooter.</p> (1)
<p>In Deze Nieuwe Video Van EA's SimCity Zien We Hoe De Economie Werkt. SimCity Maakt Gebruik Van De Nieuwe GlassBox Game Engine.</p> (1)
<p>In Deze Nieuwe Video Zien We Hoe De Glassbox Engine Het Watersysteem, Waterlevering En De Gevolgen Van Vervuiling Simuleert In Simcity.</p> (1)
<p>In Deze Nieuwe ViDoc Van Halo 4 Krijgen We De Kans Om Een Kijkje Te Nemen Achter De Schermen Bij De Creatie Van De Soundtrack. De Muziek Wordt Geproduceerd Door De Voormalige Producer Van Massive Attack, Neil Davidge.</p> (1)
<p>In Deze Reclame Wordt Getoond Hoe Google Maps Voor Je Android Smartphone Je De Weg Kan Wijzen In Winkelcentra's In Amerika.</p> (1)
<p>In Deze Teaser, Zoals We Het Eigenlijk Moeten Noemen, Geeft Een Samenwerkingsverband Van Crytek, EA En Visionary Director Albert Hughes Inzicht In Crysis 3 En De Stad Waarin Het Zich Afspeelt.</p> (1)
<p>In Deze Teaser-trailer Van&nbsp (1)
<p>In Deze Trailer Krijg Je De Nieuwste DLC Van Uncharted 3 Te Zien. In Deze DLC Heb Je De Mogelijkheid Om Co-op Te Spelen Als De Bad Guys. Dit Was Nog Niet Eerder Mogelijk In De Uncharted Serie</p> (1)
<p>In Deze Trailer Laat Capcom De Verschillen Zien Tussen De PSP-versie En De PS3-remaster Van Monster Hunter Portable 3rd.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Laat Crytek De Grafische Toeters En Bellen Van CryEngine 3 Zien. De Beelden Komen Uit Crysis 3, Dat In Februari 2013 Zal Verschijnen Voor De Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Laat Uitgever Konami Een Flink Stuk Van Een Cutscene Uit&nbsp (1)
<p>In Deze Trailer Legt Death, De Hoofdpersoon Uit Darksiders II, Uit Waarom Hij Op Avontuur Gaat.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Licht BioWare Een Tip Van De Sluier Op Van De Leviathan-dlc Voor Mass Effect 3.&nbsp (1)
<p>In Deze Trailer Maken We Kennis Met De Krachten En Wapens Die Ratonhnhak&eacute (1)
<p>In Deze Trailer Toont Infinity Ward De Plannen Voor Het Dlc-seizoen Voor Call Of Duty: Modern Warfare 3, Waarbij Betalende Call Of Duty: Elite-leden&nbsp (1)
<p>In Deze Trailer Van <em>Combat Wings: The Great Battles Of World War II</em> Krijg Je Een Aantal Vliegtuigen Te Zien Die Je In Het Spel Kunt Besturen.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van De Game Escape Plan Voor De PS Vita Zijn Verschillende Scenes Te Zien Uit De Game. In De Game Is Het De Bedoeling Om Lil &amp (1)
<p>In Deze Trailer Van De Nieuwe Medal Of Honor Wordt Een Deel Van Het Verhaal Uit De Doeken Gedaan. Medal Of Honor: Warfighter Verschijnt Eind Oktober.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van De PC Game World Of Warplanes Worden De Duitse Vliegtuigen Getoond.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van EA Sports Grand Slam Tennis 2 Staat Het Franse Grandslamtoernooi Roland Garros Centraal.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van Het Spel Urban Trial Freestyle Cross Met Je Trial-motor Door Een Stedelijke Omgeving. Een Echte Releasedatum Is Er Nog Niet, Maar We Weten Dat Het Te Verwachten Is In Het Eerste Kwartaal Van 2013, Voor De PlayStation 3.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van Hitman Absolution Toont De Game Zijn Realistische Wereld. De Beelden In Deze Game Zijn Allemaal Gameplaybeelden, Zodat Je Ook Gelijk Een Idee Krijgt Hoe De Game Er Grafisch Uitziet. De Releasedatum Van Hitman Absolution Is 20 November 2012 Voor De Xbox 360, PlayStation 3 En Pc.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van Mass Effect 3 Kun Je De Multiplayer Mode Van Het Spel In Actie Zien. Ook Kun Je De Verschillende Klasses En Rassen Die Je Kunt Spelen In Het Spel Zien.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van Max Payne 3 Wordt De 608 Bull Revolver Ge&iuml (1)
<p>In Deze Trailer Van NASCAR The Game 2011 Worden De Nieuwe Features Van Het Spel In Vogelvlucht Doorgenomen.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van Need For Speed The Run Kun Je Zien Welke Auto's Je Krijgt Als Je De Italian Pack DLC Download. De Auto's Die Je Krijgt Zijn Van Merken Als Lamborghini, Maserati, Alfa Romeo En Pagani.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Van Starhawk Zie Je Het Verhaal Van Emmett Graves, Een Ingehuurde Crimineel Die Gedeeltelijk Gemuteerd Is Na Te Zijn Blootgesteld Aan Rift Energy. Het Verhaal Van Starhawk Speelt Zich Af In De Verre Toekomst, Waarbij De Mensheid Andere Planeten Heeft Gekoloniseerd En Aldaar Een Nieuwe Krachtbron Heeft Ontdekt: Rifts. Deze Wit-groene Geisers Spuwen Een Goedje Uit Dat Gemakkelijk Geoogst Kan Worden Om Te Worden Omgezet In Bruikbare Energie. De Ontdekking Van Deze Nieuwe Energiebron Heeft Een Nieuwe Goudkoorts Doen Ontstaan Onder Mijnbouwers, Ook Wel &lsquo (1)
<p>In Deze Trailer Van The Secret World Wordt De Locatie Ge&iuml (1)
<p>In Deze Trailer Vertelt Gary Paterson De Creative Director Van&nbsp (1)
<p>In Deze Trailer Vertelt Rob Riggle Nog Even Waarom Je CoD: Elite Moet Nemen. Het Heeft Iets Te Maken Met "Kicking More Ass".</p> (1)
<p>In Deze Trailer Word Je Voorgesteld Aan De Verschillende Vijanden Uit Shoot Many Robots. Shoot Many Robots Is Een 4-speler Co-op, Run-n&rsquo (1)
<p>In Deze Trailer Wordt Een En Ander Uitgelegd Over De Tactieken, Wapens En Skills Die Je Tot Je Beschikking Hebt In Far Cry 3.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Wordt Het Nieuwe Volk De Celts Ge&iuml (1)
<p>In Deze Trailer Zie Je Alles Wat Je Moet Weten Over Sleeping Dogs.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Zie Je De Wereld Van Atreia En Kun Je Verschillende Gameplay Mogelijkheden Die Het Spel Te Bieden Heeft Zien.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Zie Je Het Verhaal Van De Angry Birds In Een Star Wars-jasje. De Game Is Beschikbaar Vanaf 8 November 2012.</p> (1)
<p>In Deze Trailer Zien We De Eerste Paar Gameplaybeelden Van Angry Birds Star Wars, Dat Op 8 November Uitkomt Voor IOS, Android, Windows Phone, Kindle Fire, Mac En Pc &amp (1)
<p>In Deze Trailer Zien We Hoe Vier Vrienden Met Elkaar In Co-op Het Spel Army Of Two: The Devil's Cartel Gaan Spelen. In Het Spel Ligt De Nadruk Op Het Spelen In Teamverband Om Zo Lastigere Obstakels En Vijanden Uit De Weg Te Ruimen. De Game Is Naar Verwachting Vanaf 28 Maart Beschikbaar Voor De Europese Markt, Op De PS3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>In Deze Tweede <em>developer Diary</em> Komen We Meer Te Weten Over De Acteurs Achter De Personages Kat En Vergil.</p> (1)
<p>In Deze Tweede Aflevering Van 'In The Eye Of ZombiU' Maak Je Kennis Met De <em>story Design Directors&nbsp (1)
<p>In Deze Units Video Dev Diary Legt De Lead Designer Van Crusader Kings II Uit Hoe Er Met Eenheden Ongegaan Wordt In De Rts, Die Ergens In 2012 Op De Markt Moet Komen.</p> (1)
<p>In Deze Video Demonstreert Nvidia Enkele Games Die Van De Tegra 3-soc Gebruikmaken.</p> (1)
<p>In Deze Video Geeft Microsoft Een Kijkje Achter Het Designproces Van Microsoft Surface. De Goedkoopste Versie Van Het Apparaat, Met 32GB Opslaggeheugen, Kost 499 Dollar En Dat Is Zonder Keyboardcover. Met Deze Accessoire Kost Het Model 599 Dollar.</p> (1)
<p>In Deze Video Is Een Chronologische Samenvatting Te Zien Van Alle Assassin's Creed Producten Die Tot Nu Toe Gemaakt Zijn.</p> (1)
<p>In Deze Video Is Een Voorbeeldmissie Te Zien Uit Assassin's Creed: Revelations. Ezio Moet Een Gevangene Bevrijden, En Om De Missie Met '100% Synchronisatie' Af Te Ronden, Moet Hij De Sleutel Zien Te Krijgen Door De Zak Van Een Bewaker Te Rollen.</p> (1)
<p>In Deze Video Komen Een Aantal Tips Voorbij Van I Am Alive. De Game Moet Begin Volgend Jaar Uitkomen Voor Xbox Live Arcade En PlayStation Network.</p> (1)
<p>In Deze Video Krijg Je Een Preview Van De Creation Kit En Skyrim Workshop. Beide Zijn Alleen Beschikbaar Voor De PC.</p> (1)
<p>In Deze Video Onthult Ontwikkelstudio BioWare De Cast Die De Stemmen In Mass Effect 3 Verzorgt. Nieuw In Het Gezelschap Is Freddie Prinze Jr., Die De Rol Van James Vega Speelt In Het Spel.</p> (1)
<p>In Deze Video Over Dust 514 Vertelt Game-designer Ryan Thornton Ons Nog Meer Over Het Wagenpark Van De Game.</p> (1)
<p>In Deze Videoreview Geeft Redacteur Arnoud Wokke Zijn Visie Op De Lumia 800. Deze Smartphone Draait Op Windows Phone 7.5 Mango, Een OS Dat Al Eerder Te Vinden Was Op De HTC Titan En Radar.</p> (1)
<p>In Deze Video Stelt Electronic Arts Nieuwe Auto's Voor Waar Je In Need For Speed: Most Wanted Mee Kunt Racen. Onder Andere De Corvette ZR1 En De Hummer H1 Alpha Komen Voorbij.</p> (1)
<p>In Deze Video Toont Nvidia Een Eerste Glimps Van De Nieuwste Android-versie Op De Transformer Prime-tablet Van Asus.</p> (1)
<p>In Deze Video Toont Spotify De Nieuwe Integratie Met Facebook.</p> (1)
<p>In Deze Video Van <a Title="Pack4Dreamhack.nl" Href="http://www.pack4dreamhack.nl/" Target="_blank">Pack4Dreamhack.nl</a> Wordt Het Netwerk Achter Het Zweedse Lan-evenement Onder De Loep Genomen.&nbsp (1)
<p>In Deze Video Van Crysis 3 Wordt Het Singleplayer-level Doorgespeeld Dat Op De E3 Werd Getoond.</p> (1)
<p>In Deze Video Van Football Manager 2012 Is Te Zien Hoe De Lay-out Van Dit Managementspel Aan Te Passen Is.</p> (1)
<p>In Deze Video Van League Of Legends Wordt Sivir, De Battle Mistress Voorgesteld.</p> (1)
<p>In Deze Video Van Sleeping Dogs Is Te Zien Hoe De Mensen Achter De Game Aan Hun Inspiratie Komen Voor Het Spel.</p> (1)
<p>In Deze Video Vertelt Dan Moskowitz Over De Nieuwe Simulatie Engine G<em>lass Box</em> Die Sim City Gebruikt.<em></em></p> (1)
<p>In Deze Video Wordt Een Demonstratie Gegeven Van Borderlands 2 Op Project Shield. De Game Draait Op Een Pc Met Een GeForce GTX 680.</p> (1)
<p>In Deze Video Wordt Er Ingegaan Op De Verschillende Vijanden Die Je Tegen Kan Komen In De Singel En Multiplayer Van Mass Effect 3.</p> (1)
<p>In Deze Video Zie Je Het Crossen Over Stranden En Andere Racebanen Met Beach Buggy Blitz. De Game Heeft Extra Grafische Features In Combinatie Met De Nvidia Tegra 3-soc.</p> (1)
<p>In Deze Video Zien We Hoe De Game F1 2011 De Hoogtepunten Van Tot Nu Toe Van Het Huidige Formule 1-seizoen Nabootst.</p> (1)
<p>In Deze Video Zien We Hoe Dun De Sony Cybershot DSC-TX55 Is En Welke Andere Specificaties Deze Compactcamera Heeft.</p> (1)
<p>In DiRT Showdown Is Het Mogelijk Om Te Racen Door De Straten, Sneeuw En Met Onder Andere Buggies En Muscle Cars. De Racegame Van Codemasters Is Een Arcade Spin-off Van De Simulatieserie.</p> (1)
<p>In Dit Deel Van De <em>developer Diary</em> God Of War: Ascension Laten De Medewerkers Van Santa Monica Studios Je Zien Hoe De <em>combat</em> En Het Design Tot Stand Zijn Gekomen. De Releasedatum Van God Of War: Ascension Staat Op 13 Maart 2013 Voor De PlayStation 3.</p> (1)
<p>In Dit Filmpje Kijken We Achter De Schermen Van Total War Rome 2. De Lead Designer, Brand Director, Creative Director, Lead Artist En Twee Designers Vertellen Ons Meer Over 'The Unmaking Of Carthage'. Carthage Of Carthago, Een Stad Aan De Noordkust Van&nbsp (1)
<p>In Dit Nieuwe Uitbreidingspakket Voor De Sims 3 Staan De Verschillende Jaargetijden Centraal. Zo Zijn Er Activiteiten, Seizoensfestivals En -feesten Zodat Spelers De Werelden Van Hun Sims Aan Kunnen Passen Met De Wisseling Van De Jaargetijden. Behalve Met Het Leven, Kunnen Spelers Nu Ook Met Het Weer Spelen.&nbsp (1)
<p>In Dit Race-evenement Nemen Mini's Het Tegen Elkaar Op In Forza Horizon.</p> (1)
<p>In Dit Tweede En Laatste Deel Van Onze Reportage Over HP's Workstation-testcentrum In Fort Collins Gaan We Op Bezoek Bij Het Archief Van Systeemonderdelen En Bezoeken We De Work Shop. Deze Werkplaats Staat Vol Met Machines Die Je Eerder In Een Garage Zou Verwachten Maar Ook Zijn Er Bijvoorbeeld 3d-printers. Ook Zien We Hoe HP De Workstations Door Elkaar Schudt En Laat Vallen. Deel&nbsp (1)
<p>Indrukwekkende Trailer Van Modern Combat 3: Fallen Nation, Een First Person Shooter Die Binnenkort Verschijnt Voor Android En IOS.</p> (1)
<p>In Een Nieuwe Commercial Steekt Samsung Behoorlijk De Draak Met Apple En Liefhebbers Van De IPhone. De 4G-versie Van De Samsung Galaxy S II Komt Niet Naar Nederland Aangezien Er, Op Enkele Proefprojecten Na, Geen 4G- En LTE-verbindinge Beschikbaar Zijn In Ons Land.</p> (1)
<p>In Een Nieuwe Developer Dairy Laten De Ontwikkelaars Van&nbsp (1)
<p>In Een Nieuwe Trailer, Die Na De Finale Van De Champions League Is Uitgezonden, Worden Nieuwe Beelden Getoond Van De Singleplayer-campagne Van Gears Of War 3.</p> (1)
<p>In Een Nieuwe Trailer, Die Op De Tokyo Game Show Debuteerde, Toont Tecmo Koei De Consequenties Die Hoofdrolspeler Ryu Hayabusa Ondervindt Van Zijn Gemaakte Keuzes.</p> (1)
<p>In Een Nieuwe Trailer, Die Ubisoft Op De E3 Toonde, Is Te Zien Hoe Een Oude Ezio Naar Het Sluipmoordenaarsfort In Masyaf Is Afgereisd. Masyaf Was Een Prominente Locatie In De Eerste Assassin's Creed-game. Het Vierde Spel In De Assassin's Creed-serie Zal In November Verschijnen Voor Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>In Een Nieuwe Trailer Van Mass Effect 3, Getoond Op De Video Game Awards, Is Te Zien Hoe Shepard Hulp Uit Onverwachte Hoek Krijgt. De Actie-rpg Verschijnt Op 9 Maart Voor Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>In Een Nieuwe Trailer Van Saints Row: The Third Worden De Luchadores Ge&iuml (1)
<p>In Een Nieuwe Trailer Van Syndicate Laat EA Beelden Zien Van De Co-op-modus Van Het Schietspel. Syndicate Verschijnt Op 24 Februari Voor Pc, PlayStation 3 En Xbox 360.</p> (1)
<p>In Een Promotievideo Vertelt Sony Hoe Het Design Van De Xperia Z Tot Stand Is Gekomen. Opvallend Aan De Nieuwe Smartphone Is De Plek Van De Aan-uitknop: Aan De Zijkant.</p> (1)
<p>In Een Speciale Video Maakt Uitgever 2K Games Duidelijk Wat De Voordelen Zijn Van Het Vooraf Bestellen Van BioShock Infinite. Wie Dat Doet Krijgt Een Aantal Gratis Upgrades Voor In De Game, Zoals Een <em>speed Boost</em>, Een <em>evasion Boost</em>, Een <em>damage Increase</em> En 500 Silver Eagles, Het Betaalmiddel Uit De Game.</p> (1)
<p>In Epic Mickey 2: The Power Of Two Kun Je De Krachten Van De Kwast Weer Oppakken En Vechten Tegen Kwade Vijanden. Naast De Kwast, Kun Je Nu Ook Een Andere Character Spelen En Dat Is Oswald The Lucky Rabbit.</p> (1)
<p>Inferno Animation Trailer, Met Een Close-up Van De Animaties Van Een Aantal Npc's Uit De Game</p> (1)
<p>In Final Fantasy XIII-2 Is Genoeg Te Doen. In Deze Trailer Zie Je Onder Andere Side Quests, Casino Games, Puzzle Sections En Chocobo Racing.</p> (1)
<p>Infinity Ward, Sledgehammer Games En Raven Software Vertellen Je Over De Nieuwste DLC Voor Modern Warfare 3. De DLC Bevat Een Geheel Nieuwe Gameplaystijl, Face Off, En Twee Nieuwe Co-op Maps. </p> (1)
<p>Infinity Ward En Sledgehammer Games Geven Je Een Voorbeschouwing Van De Twee Nieuwe Modi In Modern Warfare, <em>Kill Confirmed</em> En <em>Team Defender</em>.</p> (1)
<p>Infinity Ward En Sledgehammer Hebben Een Nieuwe <em>developer Diary</em> Gereleased Waarin Men Uitlegt Hoe Het Nieuwe Wapensysteem Werkt.</p> (1)
<p>Ingame-beelden Van Resistance 3, Een Titel Van Ontwikkelaar Insomniac Games Voor De PS3. De Titel Moet Volgende Maand Op De Markt Komen.</p> (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Die Meesterwerken Maken. In De Eerste Aflevering Van Deze Nieuwe Videoserie Maken We Kennis Met 'Ginz'. Hij Is Niet Alleen Moderator Van Het Mobile-forum Op Tweakers, Maar Daarnaast Ook Een Verwoed Verzamelaar Van Ericsson-telefoons. Zo Heeft Hij Onder Andere Een Telefoon Die Gebruikt Werd In &eacute (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid.&nbsp (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid. In De Derde Aflevering Bezoeken We Sander Van Der Velden, Beter Bekend Als Asphiax. Hij Is Casemodder En Inmiddels Wereldberoemd Door Zijn Sciencefictionmods. Voor Gathering Of The Tweakers Toont Hij Zijn Mooiste Mods En Zijn Nieuwste Project, De Venator-class Star Destroyer. Het Blog Van Asphiax Met, Nog Veel Meer Foto's En Filmpjes, Kun Je <a Title="Blog" Href="http://asphiax.wordpress.com/" Target="_blank">hier</a> Vinden.</p> (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid. In De Vijfde Aflevering Bezoeken We Toninho De Zoete,&nbsp (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid. In De Voorlopig Laatste Aflevering Van Deze Serie &nbsp (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid. In De Zesde Aflevering Bezoeken We Nick,&nbsp (1)
<p>In Gathering Of The Tweakers Gaan We Op Bezoek Bij Forumleden Met Een Bijzondere Collectie Of Een Bijzondere Vaardigheid. In De Zevende Aflevering Bezoeken We Pim Van Dorp,&nbsp (1)
<p>In Halo: Combat Evolved Anniversary Beleeft Men De Populaire Xbox-shooter Opnieuw. Onder Andere De Gehele <em>campaign </em>is Volledig Speelbaar In HD Graphics.</p> (1)
<p>In Het <a Title="vorige Filmpje" Href="http://tweakers.net/video/6753/de-man-achter-splinter-cell-blacklist-vertoont-zijn-kunsten.html" Target="_blank">vorige Filmpje</a> Van Splinter Cell: Blacklist Kregen We Te Zien Hoe Sam Fisher Aan Zijn Bewegingen Kwam. In Deze Trailer Krijg Je Een Greep Uit De Varianten Van De <em>non-lethal Moves</em> Die Hij Kan Toepassen. <em>Animation Director</em> Kristjan Zadziuk Vertelt Je Meer.</p> (1)
<p>In Het Afgelopen Weekend Vond Op De TU Delft Het Noordwest-Europees Kampioenschap Programmeren Plaats. Bijna Negentig Teams Van Drie Personen Probeerden Zo Veel Mogelijk Algoritmische Problemen Zo Goed Mogelijk Op Te Lossen, Met Als Hoogste Doel Om Naar De Finale In Rusland Uitgezonden Te Worden.</p> (1)
<p>In Het Spel God Of War: Ascension Kun Je Spelen Als Een Van De Vechters Van Zeus. Deze Vechters Krijgen Krachten Van Zeus, Zoals Bliksemschichten, Om Hun Vijanden Te Verpulveren. Het Spel Is Exclusief Voor De PlayStation 3 En Beschikbaar Vanaf 13 Maart 2013.</p> (1)
<p>In Hitman Absolution Kun Je Zowel Luid Als Zachtjes Te Werk Gaan. De Keuze Is Aan Jou, Agent 47.</p> (1)
<p>In Max Payne 3 Zitten Meerdere Soorten <em>shotguns</em>. In Deze Video Zijn Een Aantal Daarvan Te Zien. Max Payne 3 Komt 18 Mei Uit Voor De Xbox 360 En PlayStation 3. De PC-versie Verschijnt Op 1 Juni.</p> (1)
<p>In Navolging Van De 15" MacBook Pro Met Retina-scherm Heeft Apple De 13"-variant Uitgebracht. De 13"-MacBook Pro Is De Populairste Pro-laptop Van Apple En Met De Nieuwe Generatie Is Er Een Echte Ultraportable Van Gemaakt, Met Een Ips-scherm Met Resolutie Van 2560x1600. In Deze Video Bespreken We Kort De Nieuwe High-end-ultraportable Van Apple.</p> (1)
<p>In Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Op De Wii U Speel Je Weer Als Ryu, De Hoofdpersonage Van De Game. Ryu Heeft Dit Keer Een Uitgebreidere Keuze Uit Zijn Arsenaal Aan Wapens, Aanvallen En Magie, Maar Ook Een Progressiesysteem En Gratis Downloadbare Content. Razor's Edge Zal Alleen Voor De Wii U Uitkomen.</p> (1)
<p>Innovega Toont Zijn IOptik-systeem Door Middel Van Een Compactcamera Die Is Voorzien Van Een Speciale Contactlens.</p> (1)
<p>Innvo Labs Pleo Robot, De Speelgoedrobot Die Op Een Baby-dino Lijkt, Was Op De CES In Naakte Glorie Te Bezichtigen, Een Gelegenheid Die We Niet Voorbij Konden Laten Gaan.</p> (1)